Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Banana Bungalow Hollywood

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2123 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2123 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Mar 2017
9.7

That's a really nice place to stay in LA.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Mar 2017
7.4

Well located near to the Hollywood walk of fame and not far from amazing views of the Hollywood sign. The organised transport and trips are really helpful to avoid public transport getting around LA and to meet others in the hostel. The room wasn't the cleanest but this was more likely the other occupants than the hostel itself. Overall a good stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Mar 2017
9.4

Loved it! Totally recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • shen10303331
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Mar 2017
2.3

I booked a 6-bed room, but was given a 8-bed room. Very chaotic. Some drunk people were walking inside the wrong room in the midnight and trying to find out their beds. The shower and toilets are limited. Worst hostel I had. Only good thing is that it is close to walk of fame.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Mar 2017
9.4

Sehr gutes Hostel, tolle Zimmer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • vicky_globus
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Mar 2017
10.0

Super Hostel; Blick aufs Hollywood Sign, walk of Fame 5 min. Entfernt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
9.7

Excellent place to stay. Value for money. Friendly staff and welcoming people. Secure and safe. Recomend it to everyone

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
10.0

muy buen hostel , muy buena onda la gente y el lugar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
10 Mar 2017
10.0

The staffs are soooo nice! Everything is so good here, I stayed in a dorm which has our own bedroom and little kitchen with microwave and tablewares. The tiki garden is very nice for enjoying the sunshine! Other facilities are good too, just having fun with friends. The activities are very good and enjoyable for everyone! I have to say it's really hard to describe how great the hostel is! I really had a great time here and will go back as soon as possible!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
10.0

Eu adorei! A staff é super legal. Hóspedes super abertos a fazer amizades. Gostei muito, com certeza voltaria mais vezes!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.