Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Banana Bungalow Hollywood

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,932 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,932 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
Banana Bungalow Hollywood Located at 5920 Hollywood Boulevard, Hollywood, Los Angeles.
Banana Bungalow Hollywood
USA
Los Angeles CA 90028 5920 Hollywood Boulevard, Hollywood
88% 1932
34.1013398 -118.3188271
Banana Bungalow Hollywood
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
10.0

Banana Bungalow was a great time. They have activities planned every day and night, with great shuttle options and tons of free food and open bars. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Gru 2016
9.4

Great place to stay in Hollywood Area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Choihb
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Gru 2016
9.1

위치도 적당하고 다 좋은데 문열면 야외이고 그래서 시끄럽기도 하고 잘때 추웠어요 ㅠ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
10.0

great great hostel! 이것저것 이벤트가 있어서 활용하기 좋은 호스텔입니다. 방마다 샤워실과 주방이 있어서 편리하고요- 무료 이용 가능한 pc도 있고, 프린트 2장 무료, 조식은 빵/시리얼/우유/커피/쥬스지만 누텔라와 땅콩버터가 있어요!!! 세탁도 싸고 암튼 최고 좋습니당^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kel2564325
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
28 Lis 2016
10.0

Really cool place in decent spot along the boulevard. great facilities with nightly activities.. really easy to meet ppl as a single travellor. will def stay again when in LA

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carlosivandiaz
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
9.1

Nice place, the staff was pretty nice and helpful and I love the location in Hollywood , the only down thing was at free breakfast, the bread has mold and it made me question the quality of all the food.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Lis 2016
8.6

Recently stayed here for 5 days. It was in a low season area and there weren't a lot of people until the last night I was there. But the staff are terrific, Tom cooks Gordon Ramsey-esque tasting dinners every couple of nights. There is nothing bad to say about this place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Lis 2016
8.6

Vanja on reception was perfect. Tell him my "spasibo" Next year we shall come again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Lis 2016
9.4

I had a great time at the Banana Bungalow Hollywood. It was nice and I could go there another time. The only problem I had was the parking because it was full all the time. The parking lots at Hollywood seems to run only till 2am... to overnight I could not find any. Great location, nice staff. The breakfast was good but I prefer to use the kitchen in the room that I stayed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Lis 2016
9.7

Terrific!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.