Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Banana Bungalow Hollywood

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 2229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 2229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2017
8.9

Chambre dortoir mixte confortable avec salle de bain et cuisine pour 8. Petit déjeuner non équivalent d'une journée sur l'autre. Le personnel d'accueil est moyennement sympathique. Chambres un peu bruyantes donnant sur le parking . Lits bruyants. Plutôt bien dans l'ensemble. Bien placé sur Hollywood à proximité d'un métro 5min à pied et des resto, supermarchés ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Maj 2017
6.6

The Hostel is located on the outskirts of the main Hollywood area. The hostel is probably ready for some renovations. With the wear and tear from years of travelers staying. Its a good option for 1 or 2 nights if you are on a budget.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
5.1

Staff were very impatient and rude ALL the time!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Maj 2017
7.7

The staff are really friendly and helpful. The atmosphere is good with a lot of activities going on every day. However, if you want to get some good sleep, remember to bring your earplugs because they host singing events with loud music during some evenings!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • larebalbuena
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Maj 2017
8.9

O Hostel foi um dos melhores que ficamos pela animação, e não pelas instalações do quarto e banheiros. Como rola festas todos os dias, conhecemos pessoas e nos divertimos. É um hostel super jovem, e bem localizado e animado. Porém a limpeza deixou a desejar um pouquinho, mas também nada absurdo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Maj 2017
6.6

Personal = Katastrophe!! Unfassbar unfreundlich, echt demotivietend. Das Personal sollte dringend ausgetauscht werden. Alles andere war absolut zufriedenstellend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Maj 2017
8.9

조용한 숙소는 절대 아닙니다 밤마다 크고 작은 행사가 있고 수요일 밤에는 늦게까지 파티를 해요 방 안에 다 부엌이 있고 화장실도 널찍한 편이라 숙소 시설은 나쁘지 않습니다 지하철역이나 버스정류장과도 가까워서 교통편은 편리하다 생각합니다 해변가는 가기 좀 힘들어요 전반적으로 만족했습니다 직원들도 정말 친절하구요 조식도 든든하게 나옵니다 유료 조식으로 오믈렛을 살 수도 있는데 맛있어요 굿굿 혼성방을 잡으실 경우에는 많이 불편할 것 같습니다 기왕이면 같은 값이니 여성전용을 고르세요!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Maj 2017
9.1

The Banana Bungalow Hollywood is in a great location. It's close to many restaurants and Hollywood attractions. The hostel held daily, free events which I recommend taking advantage of. The hostel is all ages, there were families there. If you're looking for that party environment, my friends and I enjoyed the bar crawls that were hosted by the hostel and it's location in West Hollywood. Overall, great stay at the Banana Bungalow Hollywood!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Maj 2017
9.4

Great location, great staff, definitely will stop over there again next time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Maj 2017
9.4

One of the best hostels I've stayed! Great facilities and atmosphere. friendly staff and they provide free parking (which is rare in LA) and they also provide free shuttles to different places and theme parks which is quite convenient. Room was clean and had a fridge to store food and a TV. Loved the hostel with a lot of activities during the night too

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.