Hostelworld.com

Banana Bungalow Hollywood

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,608 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,608 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.7
Banana Bungalow Hollywood Located at 5920 Hollywood Boulevard, Hollywood, Los Angeles.
Banana Bungalow Hollywood
USA
Los Angeles CA 90028 5920 Hollywood Boulevard, Hollywood
87% 1608
34.1013398 -118.3188271
Banana Bungalow Hollywood
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
9.7

It's nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
3.7

I had a very bad time at this hostel. Only mixed dorms when I booked, very disrespectful guys, I had to ask to change rooms every night. Bathroom where groos, the water wouldn't keep the heat.. same as carpet. The food was good but that's it. I'll never recommend this place to a friend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Maj 2016
9.4

Great place. Awesome location and value for money, unfortunately there were this strange guy in our room, very unpolite and impatient like he was the owner of the room. Except that, we had a perfect time during our stay in this hostel, and in the following night, there was this awesome karaoke night. I would certainly stay in this hostel again if I come back to LA.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
9.7

Awesome Hostel. A lot of party and amazing people. Great property and very clean rooms and the location is very nice too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kelsey94
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Maj 2016
9.1

Free breakfasts, taco dinner and free drinks for a night while we were there made it really great! Especially on a backpackers budget. A short walk from the walk of fame and the metro station. Really helpful staff 👍

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nleme
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
8.6

Luger super cool. Parece um motel americano, tem lugar para parar o carro e uma área de convivência aberta bem legal. Lugar limpo, voltaria.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
6.3

I had read online that it was a party hostel but I did not expect such loud music after 11.30pm, I was on the opposite side to the bar and it was still crazy loud. This happened every night I was there apart from the Saturday but instead people played basketball till really late. It's in a decent area if all you want to do is Hollywood Tourist stuff but bear in mind that even a 2 mile bus journey can take up to an hour! They did have name brand stuff for breakfast though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
10.0

Incredible atmosphere. Just perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Maj 2016
8.0

밤에 파티하고 놀기 좋아하는 분들에게 잘 맞을 것 같아요. 반대로 조용한 호스텔을 원한다면 그닥 추천하진 않아요. 흡연구역이 식당이라(식당 뿐 아니라 그냥 방을 벗어나면 다 흡연구역이에요ㅠㅠ)담배연기를 너무 많이 맡았어요. 유니버셜스튜디오랑은 매우 가까워서 걷는 시간 포함 20분정도만 가면 되요. 일단 vine station까지 10분 내로 걸어갈 수 있어요. 직원분들이 엄청 친절하진 않지만 불친절하지도 않아요. 유니버셜이나 디즈니랜드를 목적으로 여행오신분들이라면 잘 맞을 것 같아요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Maj 2016
7.7

Besonderes Hostel weil es ein ehemaliges Motel war. Toller Innenhof der zum chillen einlädt. Sehr sauberes Zimmer. Und vorallem kostenlose Parkmöglichkeit im Hof!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.