Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Banana Bungalow Hollywood

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2067 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2067 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Lut 2017
9.1

Very solid choice for a budget stay in L.A. I would come here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lut 2017
5.4

Sehr einfache Einrichtung, grausames Frühstück, fast nur Wegwerf-Becher, -Teller und Plastikbesteck :(, fast unbenutzbares WLAN

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Lut 2017
8.6

For Los Angeles, it's great value for money and I was pleasantly surprised! The staff was fun and super friendly, there are tons of free stuffs (free shuttle, drinks, food etc.), there is a great social atmosphere and the location is really close to Hollywood bars and sights. We felt safe although it was a bit dark at night and not super lively in the immediate neighborhood. There were many storage space in our dorm. Only complain, 1 bathroom for 8 people does not seem much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 50 Recenzje
15 Lut 2017
9.4

Good location, great staff. Facilities are a bit old but all good. Free breakfast of cereal and toast, plenty of nightly activities and tours/shuttles.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lut 2017
9.7

Nice Place to stay, one Dinner with free Tacos and Beer, free Parking, absolutely perfect location on the Hollywood Boulevard. The Doorms are clean and big enough for 6 People with Luggage. So we will highly recommend this Hostel. Special thanks to Oscar, he is a great guy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
8.9

Très bonne auberge de jeunesse. Nous y avons séjourné en février, donc c'était calme mais vu l'emplacement je pense que c'est plus animé en été. Des sorties et soirées sont organisees par l'hôtel, ça a l'air très sympa (mais on n'a malheureusement pas pu y participer). Les chambres sont propres et les lits confortable. Gros plus pour le parking gratuit en plein Hollywood ! Un très bon rapport qualité prix!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • stacruz14
  • Filipiny, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
13 Lut 2017
10.0

excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
4.6

This is the worst hostel I have stayed in on the entire west coast (Vancouver BC included). The bathroom looks like it hadn't been cleaned in about 2 weeks. The rooms were filthy as well. There was no security for your stored bags, nothing gets tagged and people can just walk in and out of the room. Wifi is basically non-existent. If you're looking to plan your time in LA when you're here, forget it. I had to go to a Starbucks down the street to even book my train.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
8.9

Die Mitarbeiter sind so cool drauf und man hat jede Menge Spaß!! Die meisten Shuttle sind umsonst und der Fahrer Ara weiß über alles Bescheid und gibt gute Tipps.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nachomitoff
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
9.4

Excelente lugar con muy buena vibra y siempre algo para hacer. El personal es amable y tiene muy limpio y ordenado el lugar. El desayuno es sencillo pero alcanza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.