Hostelworld.com

Banana Bender Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 64 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 64 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
Banana Bender Backpackers Located at 118 Petrie Terrace, , Brisbane.
Banana Bender Backpackers
Australia
Brisbane Queensland 4000 118 Petrie Terrace
81% 64
-27.4638327 153.0143272
Banana Bender Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Kwi 2016
9.1

One of the best hostels I've ever stayed in. I felt so welcome and the staff were so helpful with everything I could possibly want! I could check in pretty much as soon as I arrived, the atmosphere is great; a short distance to the CBD but this keeps away obnoxious drunks! Everything is within walking distance. The view from the deck is incredible! Was sorry to leave!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2016
7.1

1h free wifi a day. Nice view on the city from the terrace. Shower was not the best (weak water flow)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2016
9.7

솔직히 호주살면서 이곳저곳 많이는안가봤어도 가격대비 뿐만아니라 직원 및 모든게 다 만족입니다 정말 후회는 없을듯합니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Sty 2016
7.1

Gets the job done, lively atmosphere, perhaps further out than some of the other hostels.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pirloavictor
  • Dania, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Sty 2016
7.7

My first hostel. Atmosphere was good and I talked with the people in my room. Unfortunally they don't have a 24 hour service, so you can't get your deposite back if you are planning to departing early - and it is 20 dollar. It's a little far away from the city, but still close to supermarket, bars and resturants :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2016
8.0

Staff was great, very helpful and backpackers themselves. Great kitchen, clean bathrooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Gru 2015
9.4

Had a really nice stay here! People are so nice, atmosphere is amazing. Really felt like home. Pub crawl was awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Gru 2015
6.3

Etwas wenig Duschen aber sonst ok. Alkohol mitzubringen ist streng verboten, wird aber günstig an der Rezeption verkauft.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Lis 2015
8.3

Nice small hostel, more like a small town hostel than a big city one. Very quiet when I was there with only a few people ever in common areas. No lockers and not enough toilets/showers my only complaints. Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2015
8.3

Banana Bender Backpackers was a great stop for me in Brisbane. The staff were incredibly nice, and the atmosphere is really great - really good for meeting other backpackers. The outside deck is GREAT! Rooms and bathrooms were kept clean - the kitchen was a tad small but otherwise a great stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.