Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bambu Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 632 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 632 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Maj 2017
6.9

The hostel has a pool and a big kitchen which is nice. The dorm is in a hut that has open windows. There are no lockers in the room. For a night as a stopover in David it was okay but I wouldn't stay longer there. It's very far from the centre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • spostma929019
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Maj 2017
8.9

Perfect if you're using as a place to crash while travelling long distances (from Panama City into Costa Rica for example). Comfy and spacious rooms with a refreshing pool. Staff was approachable as well. My only complaint is David is not a happening town, meaning I would not stick around for more than a short night of needed rest if you're an on-the-fly traveller.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Panama, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2017
9.7

Excelente como siempre! :) Muchas Gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Kwi 2017
7.1

Gut für eine Nacht. Es könnte mehr auf Sauberkeit geachtet werde. Moskitonetze waren gut und auch dass man für 5 Dollar seine Wäsche waschen konnte.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Kwi 2017
7.4

Bamboo is a nice hostel but it could be great with some tweaks. The place would look tonnes better with a lick of paint and some fairylights by the pool/treehouse. The hammock area gets ignored because it doesn't look inviting. Staff are friendly but not knowledgable about the area as they are all volunteers passing through. Would have been nice to meet the owner or to see a security person on the door. All in all a nice place for a layover - atmosphere could be better with lights etc

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Kwi 2017
7.4

Nice hostel with all the facilities, such as a kitchen and a pool, which was great relief after a hot day on buses. The volunteer staff were eager to help with check-in and the other guests were friendly. The grounds are nice, with plenty of trees but the whole place needs a bit of a spruce up. Overall it was a pleasant stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
10.0

Nice place. No issues, no problems.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
8.9

Erlebnis pur! Viva Panama!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2017
5.4

We had a private room. Okay for 1 night but not more. Dirty and abused. No fresh air. No soap at the toilet and no possibly to dry the hands. Cockroaches in the kitchen (can not be avoided as it is outside).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
6.9

Desayuno solo cafe, podria haber alguna fruta, pileta se contamino y tuvimos poco uso de la misma, suceso que duro tres dias y no se habia solucionado, muy buena cocina al aire libre, podria estar el jardin mas iluminado dado lo variado de la vegetacion durante la noche, atencion del personal excelente, esforzandose para comunicarse en español, les agradecemos mucho los consejos, gracias andrea.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.