Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bambu Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 624 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 624 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Kwi 2017
7.4

Nice hostel with all the facilities, such as a kitchen and a pool, which was great relief after a hot day on buses. The volunteer staff were eager to help with check-in and the other guests were friendly. The grounds are nice, with plenty of trees but the whole place needs a bit of a spruce up. Overall it was a pleasant stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
10.0

Nice place. No issues, no problems.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
8.9

Erlebnis pur! Viva Panama!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2017
5.4

We had a private room. Okay for 1 night but not more. Dirty and abused. No fresh air. No soap at the toilet and no possibly to dry the hands. Cockroaches in the kitchen (can not be avoided as it is outside).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
6.9

Desayuno solo cafe, podria haber alguna fruta, pileta se contamino y tuvimos poco uso de la misma, suceso que duro tres dias y no se habia solucionado, muy buena cocina al aire libre, podria estar el jardin mas iluminado dado lo variado de la vegetacion durante la noche, atencion del personal excelente, esforzandose para comunicarse en español, les agradecemos mucho los consejos, gracias andrea.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2017
10.0

This place has a great vibe and helpful staff. Great typico Panamanian food across the street.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2017
6.6

No lockers but there were no issues with security when I was there. Close to a supermarket but far from the city centre. Facilities are good but there was no atmosphere. I didn't even realise there was a bar until I checked out which is a shame as I would have liked a beer at the end of the day. Nice hammocks though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Mar 2017
8.9

Good hostel, nice staff and owner. Swimming pool looked like it needed a bit of a clean but was great to have. Another shower would have been helpful too. But overall great layover spot between Panama City and Boquete.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Mar 2017
10.0

Great swimming pool and kitchen. The jungle dorm is breezy at night and easy to sleep in. There's lockers at reception. Great staff and plenty of information about how to go to the next place. Great choice to relax after a long day traveling!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
1 Mar 2017
8.6

Nice hostel to hang out and relax at! The outdoor areas are great, many people just hung by the pool all day! Easy to meet others, nice restaurant and supermarket nearby. The manager makes a real effort to make the hostel the best it can be.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.