Hostelworld.com

Bamboo Rio Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
Bamboo Rio Hostel Located at Rua Lacerda Coutinho # 45, , Rio de Janeiro.
Bamboo Rio Hostel
Brazil
Rio de Janeiro 22.041-030 Rua Lacerda Coutinho # 45
74% 406
-22.9687065 -43.1889295
Bamboo Rio Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2016
6.6

Dont go in the isla grande room, very noisy (next to the chilling spot) but otherwise its a nice place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your feedback. We have various rooms so that everyone can choose whats best suits to each profile of a guest. We hope you come next time!

  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
24 Mar 2016
7.1

Pretty crowded rooms, top floor was dingy. Good bar , very nice staff

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Mar 2016
8.3

Camas apertadas no quarto, mas o restante das instalacoes do hostel sao excelentes. Otima localizacao. Somente o atendimento que deixa um pouco a desejar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Mar 2016
7.4

Freundliche Rezeption, versuchen zu helfen, wo sie können! Es gab nur je ein Bad für Frauen/ Männer , was zudem morgens sauber gemacht wurde und man es nur teilweise benutzen konnte. Im 9er Zimmer hatte man nur extrem wenig Platz für sein Gepäck, dafür gibt es viele vehältnismäßig große Schließfächer. Free Caipirinha every night!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Mar 2016
8.9

Hôtel très bien placé, très joli, propre, avec un personnel très accueillant. Je vous le recommande. Petit problème pour accéder au troisième lit superposé.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2016
8.9

Bien ubicado en Copacabana, a 4 cuadras de la playa, hay muchas opciones de transporte alrededor. El personal es amable y los servicios buenos. Sólo hubo 2 cosas que no me gustaron: -Estuve en una habitación para 5 personas pero no había espacio suficiente; era súper pequeña e incómoda, -El servicio de lavandería es en extremo caro, el más caro que he pagado en mi vida, incluyendo algunos otros lugares en Europa. En la calle Santa clara hay una lavandería que vi demasiado tarde. Buscadla.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Mar 2016
4.6

I hate to give bad reviews but this place really pissed me off! Some Brazilian guys woke me up in the middle of the night not giving a S that people were sleeping, same for 2 Chilean girls that came in later. As I argued with them they said it was a hostel and not my own palace..wtf! I went to the reception to complain but the guy didn't say anything to them so the whole thing just went on until 5am. Sorry guys but NOT ok! Cannot recommend.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your feedback, it is important for us to improve our hostel. A lot of things depend on the guest itself and unfortunately not all the people are that respectuf as they should be, but our staff always try to orientate people in the best manner possible. Big rooms are the most economic ones for those who are looking for a cheap accommodation in a great location, but we have smaller dorms and private rooms for those seeking more privacy and comfort.

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Mar 2016
6.3

+ nice common areas + quiet location not too far from the beach - very poor breakfast - expensive beer & water at reception and the bar - tiny rooms with too many beds & plastic mattrasses - some of the staff was very unfriendly with no knowledge of customer service - staff would try to sell you ANYTHING

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Mar 2016
7.1

12인실...3층 침대를 그 좁은공간에 4개를 넣는다는거는 이 호스텔에 욕심이다..오르고 내려올때 엄청 불편했음...그리고 샤워시설이 너무 부족함!!! 그리고 직원들은 친절했으나 얼리체크인이 안된다 하여 가방 좀 맡겨 달라고 했을때 5헤알을 받아가는건 그 많은 호스텔을 갔지만 여기가 처음이었다... 내 기준으로는 투숙하거나 투숙할 사람이 짐을 맡기는데 돈을 달라 하는건 호스텔 운영을 잘못하고 있다고 생각한다!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Mar 2016
8.6

Ostello molto bello e in buona posizione, ben collegato con il centro (fermata della metro a 200m). Personale molto simpatico, sorridente e disponibile. Ottimi servizi di collegamento con ilha grande e paraty offerti.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for staying with us and welcome anytime!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.