Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bamber House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Maj 2017
8.9

Sehr gemütliches Hostel. Etwas weit ab vom Zentrum, aber für die ersten Tage in Neuseeland absolut super. Es ist zwar nicht mehr die neuste Ausstattung vorhanden, dafür verleiht dies dem alten Herrenhaus einen besonderen Charme. Um die Unterhaltung der Gäste am Abend ist durch Spieleabend oder ähnliches auch gesorgt. Positiv ist auch das super schnelle Internet ohne Begrenzung. Mir gefiel es so gut, dass ich aus 3 Tage 10 gemacht habe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2017
8.0

Good location with quiet environment, hope to go there again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
9.7

Awesome stay at Bamber House. My only regret was that I stayed only 1 day over there as I had leabe for the airport the next day. Will definitely stay with Bamber House again on my next visit to New Zealand !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
26 Kwi 2017
7.7

It's a nice quiet hostel. The kitchen is leaned daily but the cutlery is pretty bad. The man at reception was really nice so friendly. The beds were comfy and the bathrooms were clean. It's located really close to mount Eden and the supermarket is 10minutes walk. The bus stop it just outside the gate so very easy to get into CBD. It's a nice place to relax and take it easy if you want.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ajacobsmeyer
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Kwi 2017
9.1

Had a really great stay at Bamber House! It is not in the city center, which is one of the things I loved most. The hostel is tucked away in a nice little neighborhood (Mt. Eden) and I found it easy to walk to plenty of things, including the city center. The whole place is very homey and the staff was nice. Loved participating in trivia night! Beds were good and bathroom facilities were very clean. Very relaxed vibe, would stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • linda_urach4695
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
22 Kwi 2017
6.9

Die Lage des Hostels ist ziemlich außerhalb, was seinen Charme haben kann. Das Haus ist super schön und renoviert, die Gemeinschaftsräume wirklich gemütlich und schön. Die Zimmer fand ich nicht so toll: Alles etwas verlottert und meine Mitbewohner waren echt unordentlich, weswegen viel Zeug rumlag... Die Küche fand ich nicht sehr einladend zum kochen und im Kühlschrank war kaum Platz. Bäder hätte es mehr geben können... Die Gäste sind eher älter und weniger die"typischen" Backpacker.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Kwi 2017
7.7

It was ok, just many electric devices are not working (heater, boiler). There's also mosquitoes in the room

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
6.6

Nice house and nice rooms. Perhaps we came at a bad time when the hostel was understaffed, but the kitchen was very unclean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Kwi 2017
8.6

Nice and clean hostel. Free car park and unlimited free wifi. About 30 minutes walk to city central and about 10 minutes walk to supermarket and restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Kwi 2017
9.1

Nice and helpful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.