Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bamber House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1235 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1235 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Kwi 2017
7.7

It was ok, just many electric devices are not working (heater, boiler). There's also mosquitoes in the room

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
6.6

Nice house and nice rooms. Perhaps we came at a bad time when the hostel was understaffed, but the kitchen was very unclean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Kwi 2017
8.6

Nice and clean hostel. Free car park and unlimited free wifi. About 30 minutes walk to city central and about 10 minutes walk to supermarket and restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Kwi 2017
9.1

Nice and helpful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
8.6

Super auberge, ambiance posée, grandes salles communes, guitares et jeux de société à dispo, les sanitaires sont ok, lits confortables (chambre double) et parking gratuit, parfait!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
8.3

Great place to stay, not central but local buses right outside and supermarket 5 mins walk away. Only niggle I had was the bedsheets and towels need good deep heat clean as have (from not being washed hot enough)a sweaty smell. Other than that I really liked it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2017
9.4

Great Hostel with a nice atmosphere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
8.0

Tolle Lage, gut geführtes Haus, saubere , ordentliche Küche, gemütliches Wohnzimmer , überdachte Terrasse, ein kleines Raucherhäuschen, was will man mehr ??☺☺ Es war ein rundum schöner Aufenthalt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
10.0

Wonderful hostel, kind and helpful staff. I will definitely stay again. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2017
9.1

I loved my stay here. Mt Eden area is really lovely for walking around, exploring the parks, definitely got to climb Mt Eden which is just 5 minutes away, also there's nice cafes and a grocery store nearby and the city center is a bus ride or a bit of a walk away. There's hostel events in the evening and the people passing through are of different age and background, which keeps it interesting. The place is tidy and the staff is friendly. I would stay here again if back in Auckland.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.