Hostelworld.com

Bamber House

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1123 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1123 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.7

Staff was really friendly and did their best to cater to our annoying requests lol. Rooms and kitchen were clean. Free unlimited wifi with decent speed - it can get choppy during the evening when there are more people, but nothing too bad. Easy access to city center by bus, $3.50 one way and costs can add up but I'd say it's so damn worth it just for the free unlimited wifi. 3 minute walk to mini store, 10 minutes for groceries and more eateries.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2017
9.1

If you want a relaxed friendly hostel outside the city centre this is it. Nice and quiet at night to get over jetlag. Good sized kitchen. Really good free wifi, I Skyped and Facetimed friends. Staff are helpful, Rebecca even managed to fit me in for an additional night when I couldn't find a hostel in town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • PieterOdekerken
  • Holandia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lut 2017
9.4

Great stay, nice atmosphere. All facilities are well thought through. Location 10 minutes bus drive from city centre (ticket: 3.5NZD one way). Bus stop is only 1 minute walk

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
10.0

absolutely clean and spacious. 여기 좋아요. 만족합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
7.1

Staff really didn't speak to guests just mainly each other so very clicky. Hardly any atmosphere from other guests as most of them just stayed looking at their phones. Hostel was clean and comfy in bedroom and kitchen area. It's about 25-30 minute walk to the city Centre but right by a small high street and mount eden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mauromancuso5038
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
10.0

The best hostel in Auckland! Nice installations, great people. Close to buses and stores.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
30 Sty 2017
10.0

Geniale Unterkunft für den Anfang, sehr nah am Mt. Eden und alles in Laufnähe. Die Leute vor Ort sind ebenfalls geil

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
9.4

Favorite spot to stay in Auckland. Never overcrowded, always room to cook and hang out. Rooms are super nice and clean and the staff is lovely. Definitely the best spot for the chill, laid back traveler!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Chantalopreis
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
6.3

Dorm klein en weinig ruimte om spullen te leggen. Redelijk basic.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Sty 2017
9.7

Great place to stay. Very helpful, nice staff. Quick response when I had to email them with questions. If I need a hostel in Auckland again, I will go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.