Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bamber House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,093 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,093 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
Bamber House Located at 22 View Road, Mt Eden, Auckland.
Bamber House
New Zealand
Auckland Auckland 1024 22 View Road, Mt Eden
87% 1093
-36.8734756 174.7581267
Bamber House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • me_chrissy5617
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
18 Sty 2017
9.1

Super hostel with nice vibe and friendly employees.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sty 2017
8.0

Really nice hostel. Great if you want a break from downtown Auckland and the typical party hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
9.1

Très bonne auberge de jeunesse. Bien qu'excentrée du centre d'auckland (40mn à pied) elle reste proche de tout. Atmosphère très familiale et calme ; on s'y sent comme chez soi. Ménage fait consciencieusement tous les jours. Parties communes très convenables Seuls bémols : cuisine peut être un peu petite (pour faire la cusine d'une part mais surtout pour le stockage de ses vivres). Autre point, la wifi, bien que gratuite n'est pas toujours de bonne qualité. Conclusion : super auberge

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Sty 2017
8.9

Le point de rassemblement des français ! Quartier calme proche du Mt Eden (mais un peu loin du centre) parfait pour essayer une voiture que vous voudriez acheter. Sanitaires propres, cuisine grande et bien fournie, pieces communes confortables. La chambre avait quelques points noirs : fenêtre qui s'est arrachée à cause du vent, prises electriques qui ne fonctionnaient pas toutes, wifi qui passait mal. Tres bonne auberge sinon dans l'ensemble avec une bonne ambiance et atmosphère !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2017
9.4

Beautiful place to be...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
9.1

Nice friendly place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
9.1

+ Lage wunderschön nah Mt. Eden,etwa1/2h zu Fuß bis zur Queenst.,10 min mit dem Bus, Schönes Haus, Dorm für 6 Pers groß genug, Bettwäsche sauber,Matratze bequem, Schließfach vorhanden (Schloß mitbringen) Außenbereich nett, Küche gut ausgestattet,sauber (je nach Uhrzeit,liegt aber mehr an den Mitmenschen), Dusche sauber, getrennt vom WC - Betten quietschen, Scharniere des Schließfachs sehen aus als würden sie bald nachgeben.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
9.1

Fraîchement débarquée de France j'ai plus qu'apprécié l'ambiance de l'auberge, calme et décontractée on s'y sent comme à la maison. Éloignée du CBD je la recommande à 100% Seul bémol le wifi qui est limité

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
9.7

This was the perfect place to spend our last days in New Zealand. Great atmosphere, friendly, helpful staff, nice communal areas. Good location next to mount Eden and not too far from the city centre but away from its hustle and bustle. Will definately stay here again when I'm next in Auckland.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
9.1

Très bon Hostel, très bons lits et très propre. Ambiance super sympa. Un peu loin Du centre mais quartier sympa et plein de magasins alimentaires :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.