Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bamber House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,040 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,040 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
Bamber House Located at 22 View Road, Mt Eden, Auckland.
Bamber House
New Zealand
Auckland Auckland 1024 22 View Road, Mt Eden
86% 1040
-36.8734756 174.7581267
Bamber House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Gru 2016
9.4

Kieren and Rebbeca were very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lis 2016
7.4

Liegt keine 30 Gehminuten von der Innenstadt entfernt, liegt aber direkt an einer Bushaltestelle! Nettes und zuvorkommendes Personal, Internet kostenlos! Bad sauber, Küche eher nicht so, was aber an den Besuchern liegt. Dennoch echt gutes Preis-Leistungsverhältnis.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lis 2016
7.1

- Stayed 3 nights - Stayed in adjacent building which lacked character/atmosphere of main house, though welcome to use lounge, kitchen, etc. - Sliding door to room was often left unlocked by other guests and lockers were not big enough to hold main bag, only hand luggage - Feet touched end of beds at 6'1'' - Friendly staff, good facilities - Location was as advertised; around 30 min walk into town - Overall pretty clean. Kitchen, especially sink, often unclean from previous night's guest

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
9.1

En pvt pour un an et débarquant à auckland pour faire tous les papiers avant de partir ailleurs, cette auberge était cool. On a rencontré plein de gens sympas et le personnel est top.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
8.9

Super hostel ! Très bonne ambiance et très confortable. je reviendrais. =)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pknoppert7211
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Lis 2016
10.0

Great beds/ atmosphere/ staff/ bathrooms/ location (near mount Eden + busstop to center in front of hostel). Will defininitely come back when I'm in Auckland again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
8.9

Premier Backpakers en arrivant en Nouvelle Zélande, et loin d'être dessus ! Personne accueillante et souriante. Une super ambiance. Locaux propres et bien aménagé. Je conseil vivement !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • josiahliston
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
10.0

Absolutely loved my time here. Such a great atmosphere. Hopefully I'll stay here again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2016
10.0

I highly recommend this Hostel ... 5star carpark, Clean, friendly, big Kitchen with lot of stuff... Many showers... Thumbs up...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Great to hear you enjoyed your stay. Our off street car parking is a big bonus, that's for sure! We also take pride in keeping our hostel clean and our kitchen well equipped.

  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
10.0

Clean kitchen, spacious 4 bed dorm, and helpful staff. Lots of free internet, just have to ask for the vouchers. Great location, not far from Mt Eden or a local supermarket. Half an hour walk to city, but buses available. Cancelled other reservations elsewhere to stay again when returning to Auckland, highly recommend Bamber house!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.