Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Baluarte Citadino Stay Cool Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 352 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 352 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Lut 2017
7.1

L'accueil a été efficace mais froid et expéditif. Notre chambre et la cuisine étaient propres, par contre les wc/salle de bain (nettoyés tous les jour) sont constamment inondés d'eau. Vu que les toilettes sont à l'intérieur de la salle de douche il faut sauter entre les flaques d'eau à chaque fois. Il y a un frigo commun, mais attention lorsque la femme de ménage le nettoie (tous les 15 jours) ce qui est à l'intérieur est jeté, nous l'avons découvert à nos dépends pour notre dernier petit déj !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
22 Gru 2016
9.1

we stayed in a twin room shared bathroom. the staff was really nice, everything was really clean, the hostel silent during the nights, we could rest. the building is beautiful, there's a beautiful terrace, the location is nice, the internet worked. but it was really really cold and humid in the room. the heather in the hall was far from being enough. we caught a cold. although the staff was really nice and gave us extra blankets etc, this place really needs heaters in each room+ a dehumidifier!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
8.6

Really enjoyed our stay at this hostel in Lisbon. The staff were very welcoming and helpful. The only downside was noise from the corridor at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Serbia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
4.0

We were robbed in this hostel. My mother and I had a private room for 2. We didn't expect (neither were we informed before!!!) that cleaning lady will clean our room. That is not common We hid the money in the suitcase. After we came back in the room 3rd day our bed sheets were changed, stuff from our suitcases was all mixed and the money was gone. Cleanning lady addmited that she touched our luggage (is that normal, you tel me???) but that she didn't take our money.The owner never showed up...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Paź 2016
7.4

Security is high with this one. You enter the hostel with a fingerprint recognition. The location is incredibly close to the center, the staff was a little grumpy, hygiene was ok. It's not a youth hostel though, there were lots of old people when I stayed there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Wrz 2016
9.4

Showers are independent. Big plus. Finger print acsess to the hostel which makes it secured and easy to get in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
9.7

Très bien situé, avec le métro à deux pas de l'hôtel et à 10mn du centre ville à pied. Rapport qualité prix... Parfait!!! Avec le petit déjeuner compris, la chambre spacieuse et le lit confortable. Ce qui nous a permis de profiter pleinement de Lisbonne dès le matin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
8.3

Auberge très sympathique, tant au niveau des visiteurs/-ses que du personnel. Ombre au tableau : on entend tout, c'est mal isolé au niveau du bruit...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.