Hostelworld.com

Bahaus Hostel

  • Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet, Stambuł, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 7,021 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 7,021 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Bahaus Hostel Located at Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet, Istanbul.
Bahaus Hostel
Turkey
Istanbul Cankurtaran/SULTANAHMET 34400 Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet
96% 7021
41.0051154 28.9800024
Bahaus Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Kwi 2016
10.0

Merhaba Bahaus hostel is the best hostel ive stayed at. The hostel itself is great, and the staff is beyond friendly and helpful. The food they serve on the terrace is delicious and is a nice place to meet people. They also have free sheesha...The location is amazing. ALSO, do not be afraid, ive felt very safe in istanbul!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
10.0

Great location, the terrace is phenomenal, and the staff are exceptionally welcoming and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

The best hostel I've stayed at. Perfect location, perfect vibe. Staff is friendly and very helpful. The food there was amazing. Would recommend to everyone who wants to visit Istanbul.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
10.0

I stay almost one week in this place and it was perfect, really good location, great terrasse on the rooftop, really clean and the staff are so cool!! All good for me i recommend it !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Kwi 2016
10.0

I loved my time in bahaus hostel. The place is clean, quiet and friendly. More importantly the staff are amazing! Tugi talked to the taxi driver and picked me up from the road. On their day-off, Tugi and Ahmet took us around, ate with us and took us to a roof top for amazing views. They are more than hostel staff! The location is great too - next to Blue Mosque & Hagia Sophia. The only recommendation the variety of drinks are poor. They need more varieties of soft drinks and alcohol.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
10.0

I had a brilliant time staying at this hostel. The location is perfect, right near the Hagia Sophia & Blue Mosque. The staff were exceptional - we randomly bumped into 2 of them whilst we were walking around. They then proceeded to take us on a tour of the area showing us some interesting local food and an amazing rooftop view of the entire city, whilst also telling us about Turkish culture! They did not have to do this, but they simply offered and did so with a smile! Hopefully ill return 1 day

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Staff were awesome and so helpful, wouldn't dream of staying anywhere else in Istanbul

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
9.7

Perfecta ubicacion en Sultanahmed, a pasos de la Mezquita azul, Santa Sofia y del metro con acceso a todos lados Personal sumamente atento y correcto en todo momento, dispuesto y preparado para asistirte y brindar sugerencias y recomendaciones para aprovechar Estambul al maximo Correcto desayuno en una agradsble terraza al sol Perfecto lugar para disfrutar de una ciudad increible Absolutamente recomendable para personas de toda edad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Kwi 2016
10.0

I had a blast here The staff are really AMAZING , friendly and helpful. I got schemed by a taxi and Tuji got all my stuff and money back within few hours . Tuji is my hero :) I will be back here every time i come to this magnificent city .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
10.0

Excelente hostal, el Personal es amable, siempre pendientes y con buenas recomendaciones y actividades en la ciudad. Además de que la ubicación permite llegar a las zonas de más interés caminando.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.