Hostelworld.com

Bahaus Hostel

  • Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet, Stambuł, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 7,058 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 7,058 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
Bahaus Hostel Located at Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet, Istanbul.
Bahaus Hostel
Turkey
Istanbul Cankurtaran/SULTANAHMET 34400 Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet
96% 7058
41.0051154 28.9800024
Bahaus Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • richardwestgarth096541
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
9.7

Great location and massively helpful staff. We had a great time and loved the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
19 Maj 2016
8.9

Central location in Sultanahmet, walking distance to main attractions, close to tramstation, breakfast very simple but with eggs and some fruits, nice terrace wih people getting to know each other, very confortable beds, lockers ok but not really practical (under the beds and only one out of three of my locks would lock mine). I will stay there next time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

This place is fantastic. It's a great atmosphere and the staff are always looking out for you. I originally booked 2 nights but ended up staying a week. I would definitely recommend it to others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

Everyone here is great. Bring your bag and personality; you will find the best hostel in the heart of the Old city. Thank guys

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Maj 2016
10.0

My two friends and I had an amazing time in Istanbul, and it was due to the comfort, confidence and fun we had at Bahaus Hostel. The staff (especially Tugay) went above and beyond the call of duty, and helped us get so many things done, while also showing us a great time with many laughs and high fives! Tugay was an excellent staff member and the rest of the staff would all get involved with the guests and make sure everyone was having fun. The rooftop terrace and free breakfast are a must!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

Great staff, great location, great breakfast. Tugi is the best!!! Teshekqur ederim 😙

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
9.4

We had such a great time staying here! The staff were amazing! We cannot thank them enough! Had such a brilliant time and would recommend anyone to stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
9.4

I had an amazing time staying at Bahaus. Firstly, the most important thing for me is the atmosphere for solo travellers, and Bahaus had the best atmosphere out of anywhere I've stayed previously. The guys who work there do a great job in contributing to that and the rooftop terrace is beautiful. Location is perfect, food there is good, rooms are nice and staff are great. The only place you should stay in Istanbul! Thanks Bahaus, I'll be back for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Maj 2016
8.9

Great staff. Great location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
10.0

Great staff and great hostel, I can hıghly reccommend to anyone. Staff are always very frıendly and go above and beyond to help wherever they can.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.