Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bahaus Guesthouse Hostel

  • Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet, Stambuł, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 7345 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 7345 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Lip 2017
9.7

A brilliant hostel with friendly and supportive staff, and a chill rooftop bar! If you think the beers are more expensive than they should be, remember that you're paying next to nothing for a hostel in the Sultanahmet area - it's so worth it! I'll be back to Istanbul no doubt, and this is the perfect place for a visitor to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
10.0

Good location Nice staff Treat everyone welsmiling

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • volkerschwarz016400
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
9.4

Ich hatte einen super Aufenthalt im BAHAUS für ein paar Tage und durchgefeierte Nächte! Sofort einige super coole Leute aus der ganzen Welt kennengelernt und mit Ihnen so viel Spaß gehabt! Jederzeit wieder! Erwähnen möchte ich noch die super hilfsbereiten Mitarbeiter, besonders ELSEN, welche immer für einen da waren, Tipps und Tricks 😂 parat hatten und uns wie wahre Freunde behandelt haben! Weiter so! Also wer das hier liest, sollte sofort buchen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lip 2017
8.6

Not sure this place deserves all the crazy hype. However it was fine. Friendly, clean, well priced so definitely all the things a hostel should be and worth a stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lip 2017
8.6

Muy simpaticos los chicos del hostel, nos ayudaron en todo!! y linda ubicacion!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Afganistan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
10.0

Best place to enjoy each minute of your time with cool location and great staff, having party and making your vacation great. The staff are cool and very helpful. Don't miss this place, try it and try it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2017
9.4

Excellent ! Situé dans le quartier touristique d'Istanbul, il est très facile d'accéder à pied aux principaux sites touristiques. Le rooftop est très agréable !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
12 Lip 2017
9.7

Staff were super helpful! Breakfast was good and the bar upstairs is a cool area. About as close to all the main attractions as you can get. And curtains for each bed was great for privacy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
10.0

From Morocco So far Bahaus is one of the best hostels I have been ever. The room was so clean provided with air conditioner , the staffs were very nice especially Elsen and Togay also many thanks to the woman that prepares the breakfast. The other facilities also were great. I really loved that place and highly recommend it for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
10.0

The entire staff has been extremely hospitable and friendly. They are always there to help you with anything you need. The atmosphere at Bahaus is infectious. Meeting people from all over the world and making connections with them is what travel is all about. The facilities are top notch with very clean rooms and bathrooms. The rooftop bar is awesome! I would recommend everyone stay at Bahaus!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.