Hostelworld.com

Bahaus Guesthouse Hostel

  • Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet, Stambuł, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 7188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 7188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Sty 2017
10.0

Great location, close to public transport but you can go easily walking to a lot of interesting places. The hostel is warm, with good showers and comfortables beds. Great turkish breakfast and the staff is very helpful. I recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
10.0

This was a beautiful hostel with incredible staff. They were very friendly and helpful. My time in Istanbul was great and I highly recommend staying here during your visit. 💜

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
10.0

A great hostel if you want to stay right next to the Hagia Sophia. Stayed here in the winter, so it was somewhat miserable out. The rooms were clean and warm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
10.0

I really love thıs charmıng and frıendly hostel whıch ıs great value for money. Hıghly reccomended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
10.0

The best staff and best hostel. My 5 days stay was superb. Tugay welcomed me and see me off till the end and always helped me with the correct and helpful guide. It's my first review in Hostelworld because till now this hostel was the best for Istanbul. Cheers!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Sty 2017
8.9

Great hostel. It is located in a great place, near everything you want to see as a tourist. Big turkish breakfast. The staff was super friendly and they are always there to help you with everything you need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
10.0

Nothing to complain about, it is clean, staff is great and wehad fun there

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
8.6

really nice hostel with very helpful staff. I stayed for about 3 nights and the locations is pretty nice near all the historical places. totally recommended although the breakfast could be a little bit better

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Gru 2016
8.9

Muy buen hostel, excelente atención del personal. Fuimos en invierno, tener en cuenta que no funciona el bar en esa época. Para mejorar, la calefacción no es de lo mejor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • libybd
  • Bangladesz, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
22 Gru 2016
9.4

great experience. nice wall art inside the room. comfy beds. nice ambiance. great location. just one issue - every time we came back late in the night, it took quite a while for the staff to open the main door.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.