Hostelworld.com

Bada Bing Hostel Istanbul

  • Kemeralti Caddesi, Arapoglan, Serce Sokagi no 11, Karakoy, Beyoglu, Stambuł, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.0
Bada Bing Hostel Istanbul Located at Kemeralti Caddesi, Arapoglan, Serce Sokagi no 11, Karakoy, Beyoglu, Istanbul.
Bada Bing Hostel Istanbul
Turkey
Istanbul 34425 Kemeralti Caddesi, Arapoglan, Serce Sokagi no 11, Karakoy, Beyoglu
85% 1433
41.0244471 28.9773443
Bada Bing Hostel Istanbul
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
10.0

My stay at bada bing, though brief, was absolutely lovely. Ariving late I was greeted warmly with an unexpected dinner and good banter- Vahid really went above and beyond to ensure my stay was comfy! The hostel is recently renovated, airy and clean, in a really interesting and lively area of Istanbul - perfect for the budget traveler wishing to discover the diversity and depth of Istanbul. Will be back for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
24 Lut 2016
10.0

Very good location. you can go to everywhere from there just walking

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
20 Lut 2016
10.0

nice hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2016
3.7

There was no water the first few hours when I arrived, the dorm was very smelly and noisy.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Lut 2016
9.7

Excellent Hostel. Vulcan was exceptionally nice and welcoming, very friendly. The rooms were pretty clean and comfortable, and the facilities were pretty clean. It's too bad there isn't enough tourism in Turkey anymore to be a profitable business as I would definitely come back and stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2016
8.0

Séjour convenable. Tres bon emplacement. Douches un peu vétustes et pourraient être plus propres. Manque de respect de certains occupants: auberge tres bruyante.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2016
8.6

I thought it was a great hostel. The private room was clean and the bed was comfy enough. Everything functioned correctly and the staff was so kind.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
8.3

Im Vergleich zu so manchem Hotel kann dieses Hostel mit seinen Doppelbettzimmern absolut mithalten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.