Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers in Jeju City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Wrz 2017
8.9

A bit quiet when I was there. Owner was helpful with buses etc

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2017
10.0

Great location, secure, with a great staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2017
9.4

位置很容易找,店家人超好,很热心地介绍济州岛,入住的时候人不是很多,住的是4人间,但是不是上下铺,这个手动点赞。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Cze 2017
9.7

I had a really good stay there. The breakfast was good. The owner was really helpful. I went there with wet shoes and the owner helped me solved my problem. I really appreciate all the help he gave me. I will definitely recommend it to other backpackers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
10.0

Thank you so much for making our 5 days in Jeju so awesome!!! The location (city hall) was less than a 1 minut walk from all bus lines.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Maj 2017
9.7

Great host, nice bread for breakfast, just a top hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2017
10.0

Absolutely had an amazing stay at backpackers in Jeju. The hosts were very kind and helpful. The hostel is not big but is very clean and has very friendly atmosphere. Awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
10.0

Great location especially if you plan to do the intercity activities (Sunrise Peak, Seongpanak). Both interacity and intracity bus stops are very close to the hostels making it very convenient. The hostel is also close to the shopping district and restaurants so there's always something to do at night. I especially love the packed breakfast every morning! If I find myself in Jeju again, I'll definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×