Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers San Pedro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1,132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1,132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2
Backpackers San Pedro Located at Portal del Inca #486, Condeduque, San Pedro de Atacama.
Backpackers San Pedro
Chile
San Pedro de Atacama 1410000 Portal del Inca #486,, Condeduque
82% 1132
-22.9078405 -68.1967628
Backpackers San Pedro
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • issacmaw2044
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 40 Recenzje
23 Lis 2016
7.4

Nice place in san Pedro. Bit far from the main center but only a 10min walk. Staff are really good willing to help out with anything possible. One word of advice book your tours in town as they're a lot cheaper booking through the agencies.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • badamson94
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
22 Lis 2016
8.3

Good to stay here after the salt flats tour. Quite a noisy hostel though. Staff were really helpful on telling us where to go etc. Try and get money out before getting here - it charges you a lot at the local cash machines!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
9.7

Muito boa minha estadia no backpakers, os staffs são cordiais e atenciosos. A vibe do hostel é muito bacana. Gostei muito de ter ficado nesse hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Lis 2016
6.9

The location is not downtown and walking at night with the stray dogs can be a little bit sketchy, I saw one go after a biker, As well the showers were not very clean and mine had quite a bit of dirt in. However the staff was helpful and the value isn't bad, most places in Atacama are quite expensive, and best of all the Wifi was very good especially considering that we were in the middle of a desert. Overall not a bad place to stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
9.4

muy buen hostel, gran ambiente. lo recomiendo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
5.7

Hostel has a nice atmosphere with bonfire and cheap beer but some things were wrong. All toilets, showers and faucets are always leaking(and in some parts of the city there is no water), some mattresses are awful, I had mine changed after complaint. There are NO BIG lockers to put your stuff in, we had to leave all our things under the bed and everyone could open the window and steal it. Someone from the hostel tried to use my credit card number 4x, luckily it was blocked.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lis 2016
8.9

Nice courtyard areas. Helpful staff. Decent kitchen. Not in centre of town but only around 10-minute walk. Nice fire in the courtyard until midnight - not too noisy when trying to sleep. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Lis 2016
8.6

Pas mal malgré des problèmes pour régler la douche. Pas donné mais pour San pedro qui dans l ensemble est cher ç est honnete

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lis 2016
9.1

Great layback hostel. Staff was really helpful. We booked all the tours with them and got discount. Hammocks, bondfire, ping pong table : atmosphere was really nice 5min walking distance from the center. fruits & vegs market nearby, and convenience store. Wi-Fi is good Laundry service

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lis 2016
10.0

Espectacular lugar para alojar, buen ambiente y económico totalmente frecomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.