Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers San Pedro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,080 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,080 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
Backpackers San Pedro Located at Portal del Inca #486, Condeduque, San Pedro de Atacama.
Backpackers San Pedro
Chile
San Pedro de Atacama 1410000 Portal del Inca #486,, Condeduque
81% 1080
-22.9078405 -68.1967628
Backpackers San Pedro
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Wrz 2016
8.9

Absolut zu empfehlen! Man geht zum Hauptplatz 5-10 Minuten! Personal ist erklassig! War hier viel länger als geplant! Nur zu empfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
8.3

Perfect for what we needed ! Quick 1 night stop over . Short walk into main square . Staff we beyond polite very welcoming !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
8.6

Super séjour passé dans cet hostel Nous étions dans une chambre double privée avec sdb commune. Propre et calme Très bonne ambiance générale

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2016
8.0

The staff were wonderful and tours through the hostel were fabulous! The room was cramped and not clean, and there are two cats who kept some of us up at night screaming and would try to eat my food. My last night I had to get up very early for a flight and was kept awake by two staff who were dating giggling in the reception area until around midnight, which was a bad note to leave on. Fire pit, kitchen, suggestions from staff, tours, and access to markets were great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
9.7

Great atmosphere, clean facilities, amiable staff (shoutout to Juan Pablo!)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
8.6

Overall a nice hostel, definitely pricy but all hostels in San Pedro are. Rooms were comfortable, nice outdoor common areas and a fire pit. things that could have been better: 1) they have a no outside alcohol policy because they want you to pay for the drinks from their own bar 2) Multiple people in my party of 8 had their labeled food stolen from the kitchen and 3) there was usually hot water in the showers but at times there was not.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Honduras, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Sie 2016
9.1

Im just stayed for a few days and it was such a good time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2016
10.0

Great place to stay. Friendly staff, rooms were clean and it has some great common areas. Would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
7.7

Auberge très sympa, un peu excentrée du cœur du village. Mais le lieu est accueillant et propre

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2016
10.0

Nous avons été très bien accueilli. L'hostel est assez proche du centre ville. Il est bien équipée de deux cuisines, les sanitaires sont propres, très bon wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.