Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers San Pedro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,068 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,068 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6
Backpackers San Pedro Located at Portal del Inca #486, Condeduque, San Pedro de Atacama.
Backpackers San Pedro
Chile
San Pedro de Atacama 1410000 Portal del Inca #486,, Condeduque
79% 1068
-22.9078405 -68.1967628
Backpackers San Pedro
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
7.7

Auberge très sympa, un peu excentrée du cœur du village. Mais le lieu est accueillant et propre

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2016
10.0

Nous avons été très bien accueilli. L'hostel est assez proche du centre ville. Il est bien équipée de deux cuisines, les sanitaires sont propres, très bon wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Sie 2016
10.0

Best hostel in SA! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
10.0

Really enjoyed staying here. The staff were awesome and very helpful. Truly a back packers hostel!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • leifkoch654
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Lip 2016
6.0

This Hostel is a 9 Minute walk away from the center- you can get there safely on foot. Staff does not speak English very well. The Hostel Lacks comfortable Chill out areas, where you can relax and talk to people. The few bathrooms / toilets were not very clean - this needs to be improved.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
8.0

El backpackers todo bien, el personal buena onda y el higiene impecable. Lo malo el tema de guardar las cosas en refrigerador con rotulacion, deje la nuestra y al día siguiente no estaba y la respuesta del personal fue: No se nada yo. Quizas la perdida no fue mucha pero eso son cosas que se escapan del personal del backpackers pero tambien deben tener una mejor respuesta. De todas maneras volveria feliz al Backpackers porque tiene mucha onda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • willbrown53
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Lip 2016
7.1

Good location, comfy beds and warm rooms

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
18 Lip 2016
7.1

Internet was really good here. Unfortunately we were asked to change rooms every night because something had gone wrong with the booking - and if the room wasn't ready we had to pack our bags and wait. No hot water was a shame after the three days of salt flats tour. For the price we were a bit disappointed but don't have anything to compare to, maybe during high season it would have been a better atmosphere as the hostel had a cool set up and good kitchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lip 2016
5.4

Hôtel très cher pour des services inexistants.sale le ménage n'est pas fait, gros doute quand à la propreté de la literie, pas de petit déjeuner pour un tarif très exorbitant..

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Cze 2016
7.4

Nice hostel, would recommend. Showers aren't really hot but they're not cold! Fire pit is cool to sit round at night. Good location, 5 minutes into centre. Hostel tour prices a bit expensive, can get the same cheaper in town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.