Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Newcastle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Wrz 2017
7.1

Actually it was a great hostel, they have a pool, a pool-table, a little cute dog. The mood was awesome, the people were so friendly, we got a transfer from the bus station to the hostel, you can smoke everywhere you want and all in all it was a very calm hostel. They renovated the bathroom which looks very modern but when you have to decide between freezing and burning during showering the new bathroom makes no sense. The kitchen was a small one but you never have to wait for cooking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
8.6

Clean, frendly staff, good facilities , good wifi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lauriezehnder6922
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lip 2017
8.0

A very nice place where we enjoyed the quiet especially after the frenzy of Sydney. The best part of it was the people we met there. We miss you Frankie Corona!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Cze 2017
8.9

Good spot. Difficult to get up and down off the top bunk with no ladders.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Maj 2017
8.0

Die Aufenthaltsplätze waren cool eingerichtet. Mit Pool, Billardtisch, Darts, Fernseher, Hängematten, Grill usw.. Die Zimmer und Toiletten waren etwas dürftig. Ich war nur eine Nacht da, dafür wars ok. Ich bin dann am nächsten Abend um 9 Uhr auf den Greyhoundbus, und für einen Aufpreis von 10 Dollar konnte ich die Anlagen noch den ganzen Tag benutzen. Leider war das Hostel etwas weit weg, mit allem Gepäck hatte ich etwa 45 Minuten bis zur Bushaltestelle.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
10.0

Great position, great people very happy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
14 Kwi 2017
8.9

Such a great, comfy place with great people. You feel like home with a big family! The manager Mitch is great, helpful and funny, there's a good common area to chill in and the rooms are good to. Only thing the showers could be a bit cleaner but it's ok!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • OhCanada19
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Mar 2017
8.0

Great place to stay with an awesome staff, just need a little tlc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×