Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Newcastle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Liddle1996
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
9.7

Mitch is a god amongst men, Hostel itself is brilliant

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nepal, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2017
3.4

Noisy , not clean and unorganized.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Mar 2017
8.3

Nice backpackers, great facilities, only wished it didn't rain so I could use the hammocks and have a swim in the pool. Security locks and doors on my room need changing. Great approachable staff. Worth a stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Lut 2017
7.4

This is by no means the nicest hostel in terms of cleanliness (it's pretty bad really) but the atmosphere & hospitality here makes it so good! One of my favourite hostel experiences in Oz so far! Definitely recommend this place :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lut 2017
8.0

Everything was awesome but please get some lockers!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
30 Sty 2017
5.4

Old place falling apart at the seams. (literally) Bathrooms substandard. Bunk beds had bolt and nuts missing from the framework, no steps to climb in the top bunk. Nort a clean place either. Just look around and you see stuff missing or broken all over the place. If this was a cheap place then ok- you get what you pay for. But travelling around one can easily compare one with the other. Give this place a miss or use as a last resort. No good lying about this as the review would then be worthless

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Sty 2017
7.1

Zum überbrücken für eine Nacht war es gut! Super ist, dass man vom Bus abgeholt und wieder hingebracht wird. Das Personal ist super freundlich und für Gespräche offen. Ein Pluspunkt ist der Pool. Es ist nur schade, dass bei dem Preis kein Frühstück mit dabei ist.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
8.6

El personal es muy atento y la limpieza del lugar es muy buena. Tiene piscina y otras instalaciones muy utilez. La relacion precio calidad no es buena... arrendamos una habitacion privada por una noche a 93 dolares australianos y las sabanas se veian viejas y solo te pasaban la de abajo... el top de la cama no se cambiaba entre huespedes! Muy calurosa sin aire acondicionado y la ventana sin malla mosquetera...pesima combinacion! Queda a unas 7 cuadras de restorantes y bares...un poco alejada

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • saradienis7631
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Gru 2016
7.1

Foi o primeiro hostel da minha vida, então não tenho como comparar... o que posso dizer é que os funcionários foram receptivos e que a localização era ruim, distante do centro.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • celinameek
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
8.3

Really enjoyed my stay the pool was lovely and good facilities. I did see one cockroach in my room but apart from that was clean! Seemed to be mostly locals that stayed there so atmosphere wasn't great seemed like you were intruding abit, however staff were so helpful and nice. Would stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.