Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Newcastle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 230 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 230 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Maj 2017
8.0

Die Aufenthaltsplätze waren cool eingerichtet. Mit Pool, Billardtisch, Darts, Fernseher, Hängematten, Grill usw.. Die Zimmer und Toiletten waren etwas dürftig. Ich war nur eine Nacht da, dafür wars ok. Ich bin dann am nächsten Abend um 9 Uhr auf den Greyhoundbus, und für einen Aufpreis von 10 Dollar konnte ich die Anlagen noch den ganzen Tag benutzen. Leider war das Hostel etwas weit weg, mit allem Gepäck hatte ich etwa 45 Minuten bis zur Bushaltestelle.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
10.0

Great position, great people very happy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Kwi 2017
8.9

Such a great, comfy place with great people. You feel like home with a big family! The manager Mitch is great, helpful and funny, there's a good common area to chill in and the rooms are good to. Only thing the showers could be a bit cleaner but it's ok!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • OhCanada19
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Mar 2017
8.0

Great place to stay with an awesome staff, just need a little tlc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Liddle1996
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
9.7

Mitch is a god amongst men, Hostel itself is brilliant

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nepal, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2017
3.4

Noisy , not clean and unorganized.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Mar 2017
8.3

Nice backpackers, great facilities, only wished it didn't rain so I could use the hammocks and have a swim in the pool. Security locks and doors on my room need changing. Great approachable staff. Worth a stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Lut 2017
7.4

This is by no means the nicest hostel in terms of cleanliness (it's pretty bad really) but the atmosphere & hospitality here makes it so good! One of my favourite hostel experiences in Oz so far! Definitely recommend this place :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lut 2017
8.0

Everything was awesome but please get some lockers!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
30 Sty 2017
5.4

Old place falling apart at the seams. (literally) Bathrooms substandard. Bunk beds had bolt and nuts missing from the framework, no steps to climb in the top bunk. Nort a clean place either. Just look around and you see stuff missing or broken all over the place. If this was a cheap place then ok- you get what you pay for. But travelling around one can easily compare one with the other. Give this place a miss or use as a last resort. No good lying about this as the review would then be worthless

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.