Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Lucerne

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Backpackers Lucerne Located at Alpenquai 42, , Lucerne.
Backpackers Lucerne
Switzerland
Lucerne Lucerne 6005 Alpenquai 42
85% 1331
47.0438962 8.3212530
Backpackers Lucerne
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
9.4

Is a good hostel to stay. Have a beautiful lurcen laken view

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lis 2016
9.4

Best backpaker hostel so far in Europe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lis 2016
8.9

The hostel was great located near the Lazern lake, which are great to see all those natural environments. It's 15 minutes walking to the city central. It's very good to able to cook inside the hostel, you can save a lot of money. Hostel staffs are very nice and kind, rooms are very clean also, especially you can feel it from the bed sheet and pillow case. Strongly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
10.0

It was really fantastic!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lis 2016
8.9

O hostel é muito limpo e facil de localizar. Eles fornecem roupa de cama sem custo adicional.nao fornecem café da manhã; Pelo preço cobrado,eles deviam repensar sobre isso. Fiquei em um quarto com apenas mais uma outra menina, o que foi ótimo e super privado.a cidade estava muito cheia de coreanos, inclusive o hostel.eles foram muito mal educados,falam alto. a menina usava o banheiro e deixava tudo muito sujo e molhado.a cozinha sempre tomada por eles.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
10.0

Location is in front of to the Lucerne Lake, just a few meters! In a paceful area close to the New Town center of the city and the bus/train station. The staff is simply so friendly and helpful. The rooms, common areas and toilets are really clean. I felt secure sleeping there for two nights, met great people and definitely would go back again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lis 2016
7.1

Good hostel, but lacks the basic requirement of restrooms. There is just 1 toilet for 6 rooms (i.e. 20 people), and on 1 floor there are just 2 men restroom, i.e. 2 topilets for around 35 people. It really becomes a mess in the morning where we have to wait a lot. Rest all is good about the hostel. You will mainly find people from Korea here, and not much of Europeans. Breakfast is also not included.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lis 2016
9.1

Staff was incredibly friendly. The facilities were very clean and everything worked well. Decently close to the main train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kkosso
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lis 2016
8.6

크게 불편했던 점은 없었던 것 같아요. 위치도 루체른 중앙역에서 7번 버스 타면 금장 도착하고 근처에 마트도 있고 숙소 앞에 호수도 있어요. 방은 아주 깨끗햇던건 아니지만 괜찮았구요 다만 방에 큰 불이 없어서 어두웠어요. 무난하게 쓰기 좋은 숙소였습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Lis 2016
10.0

Great place to stay! Everything is super clean, the staff are all really friendly and the location is absolutely beautiful! Nothing to say that was bad at all! Will come back if I have the chance!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.