Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 214 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 214 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.6
Backpackers International Located at P O Box 878, Avarua, Rarotonga.
Backpackers International
Cook Islands
Rarotonga P O Box 878, Avarua
83% 214
-27.0591257 -161.0156250
Backpackers International
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
10.0

It's a really nice place, Tisa is a great host, and the hostel is very well located. Only good things come to my mind when I thing of the place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Wrz 2016
9.4

Really great place One of the best hostels I've stayed at and I've done a lot of hostels

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
8.3

Gutes Hostel mit einfacher Ausstattung, es ist alles da, was man braucht. Die Zimmer haben Schrank und Bett und Ventlator. Sonst ist es nicht mehr das Jüngste, aber von Preis-Leistung super. Der Strand ist in zwei Minuten erreicht und Tisa ist sehr nett und hilft bei Fragen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Alanastewart
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Sie 2016
8.3

Best atmosphere and staff extremely helpful

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
10.0

Wonderful stay. Great meeting people from all over the world.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
9.7

I loved every minute of my stay. In fact i am coming back and bringing my family with me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
10.0

The location as well as the hosts are just amazing!!! Sweet as bro! Best snorkling spot around is a 5 min walk away, right next to the Dive Centre =)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Mckayfi
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
9.1

Originally booked 9 nights but extended my trip whilst I was there. The staff are so welcoming and the hostel has a great social feel. Met some brilliant people. The location is ideal and the area is stunning. Highly recommend a stay and I'm sure I'll be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
8.6

I loved it here---. Bill is so kind and fun to be with. He loves people, and is quite a man for the job. I met so many genuine good and fun people here. Best time. Thank you SO much Bill, for having all of us with you. Can't wait to see you again some time in the future. Take care of yourself and hope you'll sleep more~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Cze 2016
4.6

Hostel is ok for the money but very dirty. Stuff is very moody and unfriendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.