Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Backpackers Hostel & Pub

  • 13 School Street Everett/Boston MA 02149, Boston, USA

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,968 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,968 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
Backpackers Hostel & Pub Located at 13 School Street Everett/Boston MA 02149, , Boston.
Backpackers Hostel & Pub
USA
Boston Massachusetts MA 02149 13 School Street Everett/Boston MA 02149
77% 1968
42.4034320 -71.0604286
Backpackers Hostel & Pub
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
7.4

Good hostel for the price. Nice staff especially the shuttle driver. Only major minus would be the squeaky beds.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
3.4

Très mauvais rapport qualité prix, l'auberge est loin du centre et les chambres très inconfortables.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
9.4

Our stay in Backpackers Hostel & Pub in Boston was really nice experience. The staff was super nice and it wasn't the problem to check in late in the evening. The atmosphere in hostel was really cool, it was nice to have a beer and talk in hostel's pub after long day of sightseeing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
2.0

Absolutely terrible hostel AVOID!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • annelou942244
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lip 2016
6.3

L'auberge est très bien mais loin du centre ville. Il y a eu une bagarre entre deux personnes un peu trop alcoolisées la nuit où j'y étais, je crois que la police est intervenue. Cela a fait pas mal de bruit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
6.3

No sé si volvería o no. La higiene del lugar deja mucho que desear, el staff no es muy servicial. El fin de semana que estuve ahí, hubo un problema entre una pareja y la policía llegó al hostal. Los shuttler gratis están muy bien y son cada 30 minutos. El desayuno gratis no es muy recomendable. Si no eres una persona muy exigente, el precio y lo que obtienes esta aceptable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
8.9

No complaints. Everything worked out perfectly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2016
6.3

Lejos de downtown , si usas el sub te lleva a todos lados el servicio de acercamiento ayuda bastante ,desayuno básico , recomendable para estudiantes

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2016
10.0

Awesome experience. Staff were very helpful. Free toast and coffee in the morning. Pool table. Bar. I'd definitely come again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2016
7.7

I enjoyed my stay at the hostel. I really apperciate the lifts to the train station, which make the ride to Boston downtown very easy and quick.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.