Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Hostel K's House Hiroshima

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 2240 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 2240 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Maj 2017
10.0

This was the second time I stayed at Backpackers Hostels K's House. First one was in Kyoto and second time in Hiroshima. I have nothing but praise for this place. The facilities are amazing. It was always kept clean. The beds are decent compared to any other hostels. The people who worked there were very nice. Atmosphere was great. Location was great too. Just a couple tram rides/10 min walk from the Hiroshima JR station. If I come back to Japan I plan on staying at K's house.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
10.0

My stay at the hostel was fantastic! The staff was excellent, the space was clean, and the check in process was super smooth. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2017
9.4

Can't really complain about the hostel. Was clean, secure etc. Only thing it have, is curtains around the beds for some privacy. Good sized common areas, However,no residents bar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
10.0

I had a really nice stay. Friendly staff and very helpful, great atmosphere! I would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2017
10.0

Some of the most helpful staff I met on my trip! close to the JR train station and most other bus transportation. Really clean and comfortable with a great roof top deck.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2017
8.9

Very clean and and quiet and in a great location close to train station. Staff were very friendly And helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2017
10.0

Really great hostel! It was in a great location and it was comfortable and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
27 Kwi 2017
9.7

Great location! Kind and helpful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • renzoiten5326
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
27 Kwi 2017
8.9

It's conveniently located between the busy part of town and the JR station. Everything is fine but also nothing really stands out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • simplestego7542
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
26 Kwi 2017
9.1

It is a clean, well-run hostel close to the tram, the JR station, and Peace Park. If you're tall you may have to duck a little. Otherwise, the staff is friendly and the atmosphere is pretty nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.