Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Hostel K's House Hiroshima

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2,120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2,120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
Backpackers Hostel K's House Hiroshima Located at 1-8-9, Matoba-cho, Minami-ku, Hiroshima city, Japa, , Hiroshima.
Backpackers Hostel K's House Hiroshima
Japan
Hiroshima 732-0824 1-8-9, Matoba-cho, Minami-ku, Hiroshima city, Japa
92% 2120
34.3924180 132.4735951
Backpackers Hostel K's House Hiroshima
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Sty 2017
10.0

Staff were very attentive and everything was good!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Sty 2017
10.0

Only there for onenight but it was very nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
9.7

Tolles Hostel mit super netten und hilfsbereiten Personal. Wir haben uns sehr wohl gefühlt! Man ist schnell am Bahnhof und auch gut an die Stadt angebunden. Das Atombombenmuseum sowie Dom sind gut zu erreichen. Das Hostel kann ich nur weiter empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
6 Sty 2017
8.9

Wonderful staff. Super welcoming and extremely helpful. Nice facilities

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
8.9

I was very pleased with everything! Staff was really nice and helpful and borrowed us adapters and etc. Nice location too, easy to walk from JR station and also close to sights. I only wish that there'd been curtains or something around the bed to give some privacy, like in many other hostels. But it was nice anyway.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sty 2017
9.1

Great place to stay, it's a long walk but you can walk through town to get to the peace museum. Pillows were pretty thin.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
9.1

Fantastic hostel and a convenient location--especially for those planning on traveling around the region a little bit! We appreciated our stay and the staff was wonderful and eager to help us plan all of our trips and interested in helping us enjoy their city as much as possible!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
10.0

Great place to stay! Very clean and the staff was very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Gru 2016
10.0

Second stay at K's house Hiroshima (last time in 2012) .... it is still a great place to stay ! We had a great time with k's house team ! We even extended our stay to be there for the Christmas party which was a lot of fun !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Gru 2016
10.0

Stayed three nights here, room was basic but comfortable and shower was great. Location is good, and staff are excellent. Modern laundry facilities, good kitchen, small roof top. Would recommend and would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.