Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Backpacker`s Hostel Iquique

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 625 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 625 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
Backpacker`s Hostel Iquique Located at Amunategui 2075, , Iquique.
Backpacker`s Hostel Iquique
Chile
Iquique Amunategui 2075
86% 625
-20.2284555 -70.1472557
Backpacker`s Hostel Iquique
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
8.3

Right next to the beach good location, only bad thing was the showers were always cold for me. Staff were really helpful and nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
8.3

Very lively hostel with lots of activities and opportunities to socialize. Great place for a party, but if you expect to sleep bring earplugs!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
9.7

Súper lindo y bien ubicado. Venden unos desayunos carisimos, pero puedes usar la cocina y guardar cosas en el refrigerador. Los baños son muy pequeños y cobran un 5% adicional si pagas con tarjeta de crédito (tengo entendido que eso está prohibido por ley)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2016
9.4

FAB. clean and huge kitchen. Let us sleep on couch at 4 am until our room opened up for no charge. Only thing missing is brekky!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2016
9.4

Wonderful. Stay here. Nothing else in the city can compare. This is the place for you. Shoot for the stars. Peace and blessings.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Cze 2016
9.7

Stayed here before, amazing staff and owner! Best hostel in Iquique!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
13 Cze 2016
8.3

Muy buena estadia, me gusta mucho el backpackers, por ubicacion, servicios, atmofera, vuelvo siempre. Note en la cocina un par de cucarachas pero en general suele estar limpio y ordenado. Abra sido casualidad. Vayan!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Cze 2016
8.9

Excelente ubicación y atmósfera, cerca de la playa y comercios. La gente de recepción siempre es muy amable, Almendra es lejos el mejor aporte profesional y visual. Podrían volver a incluir el desayuno ya que el precio que cobran no es bajo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
9.4

Great hostel for visiting Iquique and getting either some surfing or just relaxing in. Stayed here 4 nights and would of happily stayed more. Great views of the sea from the bird's nest on the top floor, great kitchen for cooking up your meals (big supermarkets nearby to support your culinary antics) and table tennis table for some post-surf chilling. Staff were lovely and very helpful here. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2016
6.9

We've stayed here in the middle of May. At the beginning the place looked awesome but at the evening is disappoint us. Bar was closed (although there were a lot of guests and the bar area was full of promotions). The reason that the staff gave, it was not high season ... The room was big and spacious but the door to the terrace didn't close (not very secure). Water of the girls shower was not warm and the wify was very bad. Place is near to the beach but at our moment of visit there was nothing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.