Hostelworld.com

Backpacker`s Hostel Iquique

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 594 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 594 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
Backpacker`s Hostel Iquique Located at Amunategui 2075, , Iquique.
Backpacker`s Hostel Iquique
Chile
Iquique Amunategui 2075
87% 594
-20.2284555 -70.1472557
Backpacker`s Hostel Iquique
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
18 Kwi 2016
9.1

Booked 2 nights, stayed 8. Love this hostel- great location, good vibe and the little rooftop to watch the sunset is lovely

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
9.7

Erg goed hostel die we iedereen kunnen aanraden. Wij hadden een kamer (20) met eigen douche/wc. Voor 11 euro extra meer dan de moeite waard. Erg dicht bij super strand, restaurant en supermarkt. Helemaal top allemaal. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
31 Mar 2016
7.1

It seems they've tried to get as many beds in to as many rooms as possible. The dorms were really cramped and not big enough to hold 8 beds meaning there was not enough space for bags. Also, there weren't enough bathrooms or toilets, and they were in the same cubicle, meaning the toilets were wet or the showers smelt from the person next to you. The communal spaces, however, were really nice, a good kitchen, a decent breakfast from the inhouse cafe and a good spot.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
30 Mar 2016
8.6

The hostel with its huge common area and awesome balconies/rooftop terrace has a great vibe and it's easy to meet other travelers. The kitchen is big and well-equipped (no oil though!!) and the location couldn't be better: only 20m to the beach. The only downside: the bathrooms SUCK!!!! only two showers for girls (of which only one door closes), the drain is clogged, no hooks/shelves to put your stuff or even hang a plastic bag and you cannot close the tap -> water's running day and night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
6.6

Very noisy and hot double room. A fan would make it more comfortable. Showers are not really clean. Rest is okay.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Mar 2016
8.3

Great beachside location.lots to do, good vibe. Awesome root top terrace. Weird toilet over shower situation but otherwise great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
10.0

Muy buen Hostel. Completamente recomendado por su ubicación, facilidades, personal y valor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
22 Mar 2016
7.1

Nice location - girl who worked mornings was so so nice. Overall for me it was a good experence. However some geusts had bedbugs and the room wasn't clean at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
9.1

very nice Hostel, we came there at 4 in the morning and our reservation was for the next day so they let us sleep on a couch in a more hidden part. The staff is very helpful, there is one girl specifically who speaks very good English and gave us very good advice about how to get where.. only bad thing is the showers in one part of the building. they are just above the toilets. in general very good atmosphere, very nice rooftop terrace!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Mar 2016
7.4

it's a very big Hostel, so sometimes really noisy, and the kitchen is crowed everytime. someone stole our food. beds are oke - little bit hard to get into/out of the bunkbeds without a ladder. very close to the beach!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.