Hostelworld.com

Backpackers Florence Central

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 420 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 420 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
Backpackers Florence Central Located at Borgo Santa Croce,11, , Florence.
Backpackers Florence Central
Italy
Florence Borgo Santa Croce,11
81% 420
43.7680150 11.2603130
Backpackers Florence Central
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

Great location!!! Was easy to walk everywhere we wanted to go, especially with the staff giving us a map and marking out everything for us when we first arrived. Our room was nice, clean and tidy. Would absolutely recommend staying here and would stay here again if I returned to Florence.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

Unfortunately, we had to cancel our reservation at the last minute, due to unforeseen circumstances. But Backpackers Florence Central was extremely understanding and allowed us to cancel without charging us a fee. If I ever make it back to Florence, I'll definitely consider staying with them.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Very good experience. Firstly, Giovanni was really helpful and explained us everything we needed, he gave us also hints what to see, where to eat etc. The location is great, not far from railway station and few minutes walking from the old bridge. The place was very cosy, clean with a lot of facilities. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Białoruś, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Excellent atmosphere at the hostel , our host was very helpfull . The location can not be better

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
5.7

Struttura ben posizionata in zona molto frequentata e ben collegata con le varie attrazioni turistiche.. migliorare assolutamente la pulizia delle camere.. camere abbastanza fredde e senza climatizzatore o riscaldamenti.. non c'è la possibilità di pagare tramite POS con bancomat o carta di credito.. rumori insoliti durante la notte delle persone che pernottano nelle stanze di fianco..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • IzabelaGouvea
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Lut 2016
4.3
Przetłumaczone przez Google

Lokalizacja jest straszne, to było bardzo trudne do znalezienia. Spędziłem co najmniej godzinę i pół, patrząc na to, zadzwoniłem do recepcji, ale nie mogli mi pomóc z kierunków. Obiekty nie są tak dobre, pokoje pachniało dziwne, i nie było hałasu w pomieszczeniach, która trzymała mnie w nocy, nie wiem co to było, ale to było straszne. Łóżka są wygodne, chociaż samo miejsce wygląda czyimś mieszkaniu.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nepal, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2015
7.1

It was horrible. They have heater which they don't operate. They gave us thin blanket. I felt like I was in freezing cold Alaska. I couldn't sleep well. Further, WiFi is really poor. Beds are awkward too. 2 storied beds but no stairs to go to the upper bed. I don't recommend.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Gru 2015
8.0

The location was bit out of nowhere in the small street. 30 mins walk from train stat. we had to ring the bell to call the staff. Unfortunately, the staff moved us to somewhere else because they said they have bigger room for 4people. It was 5mins further. There was no escalator.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Mołdawia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2015
10.0

staff very friendly and ready to help you Large, bright room, very clean, with minibar, tea, coffee and various snacks I recommend to all

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Mołdawia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2015
10.0

best hotel I have ever stayed in, rather it's a hotel .. Large, bright room, very clean, with minibar, tea, coffee and various snacks sure I will return here I recommend to all

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.