Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Family House

  • Juan Moore 304 (Reference block N 11 Av. Pardo, Miraflores, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 2384 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 2384 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Mar 2017
8.3

Extremely safe and quiet location, but it is still possible to reach important spots in short walking distance. Close to the malecon. M o s t of the staff is helpful and friendly. Good Wi-Fi, but I the roof too terrace has got potential that could be used better or used at all.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Mar 2017
2.9

Dorm ist ok. Der Rest ist ekelhaft

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Mar 2017
8.3

I felt in security and there is every day somebody who came to clean. The breakfast is a simple one. The tourist center in the Hostel is realy good. The only thing that i would had is a curtain in the bathroom's in the room upstair. Other wise i loved it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
7 Mar 2017
8.9

Zeer goede atmosfeer, vriendelijk personeel. Ontbijt stelt weinig voor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Mar 2017
8.9

Great hostel, location a bit far from the center but walking distance. The breakfast is basic and the rooms are clean and comfy. The staff are very helpful and give great tips about the city. Had a great time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
10.0

Amazing staff, clean rooms and perfect location! Best hostel in Lima ! Enjoy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2017
9.1

Well equipped kitchen, lots of nice people, no party hostel but great vibe and easy to meet people due to the nice common area

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2017
9.7

Very nice Hostel. Friendly people. Beautiful and safe area to stay. Just a 3 minute walk to the beach. Really nice stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lut 2017
8.9

Cet établissement est dans un quartier agréable et pas vraiment dangereux. Il faut prendre le "metropolitan" à 20minutes à pieds pour se rendre vers la plaza del amas. Le personnel est très gentil et toujours prêt à répondre à vos questions. Petit déjeuner inclus : pain beurre confiture, des minis bananes et thé/café. L'établissement était plutôt calme. Il y a aussi un accès à une cuisine et des casiers mais pas de service de laverie dans l'établissement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lut 2017
6.3

The staff was not very helpful. The room I had faced the common area and was therefore very loud and a bed in front of the bathroom door is not too nice either. The location however is very nice

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.