Hostelworld.com

Backpackers-Duesseldorf

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,953 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,953 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
Backpackers-Duesseldorf Located at Fuerstenwall 180, 40215, Dusseldorf.
Backpackers-Duesseldorf
Germany
Dusseldorf Fuerstenwall 180, 40215
80% 1953
51.2140213 6.7797231
Backpackers-Duesseldorf
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
10.0

중앙역 걸어서 15분 정도 되구요 , 외국인 친구들이랑 재밌게 놀 수 있고 직원들 다들 착해요. 샤워실도 잘 되어 있고 전반적으로 무난했어요 . 다시 가면 재방문 의사 있습니다. It not that far from central station which is good. You can make many friends and hang out with them . Facilities were fine . I would visit again if I have another chance to go Dusseldorf !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2016
6.0
Przetłumaczone przez Google

Nieuzasadniony drogie. Na 2 noce dla pary 188 euro.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Lut 2016
7.4

Ottimo ostello buona la pulizia deii bagni e dei servizi comuni,wi fi gratuita in tutta la struttura, buona la posizione vicinissimo alle fermate dei bus e della fermata bhan. Consigliato

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Lut 2016
6.0

Los alemanes son rectos y muy secos pero todo ok alli

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2016
8.0

More advertising or visuals in the vicinity of the Hostel. There are no signs or indications you are headed in correct direction of Hostel. Even when you arrive not much displaying name and information of Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
24 Lut 2016
8.3

Quite expensive for a hostel, but still the cheapest in Dusseldorf. Reception being closed from 10pm to 8am is highly inconvenient, you have to pay for linen... on the plus side, the atmosphere is great and the total absence of staff at night makes for some great party atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
21 Lut 2016
6.9

All the rooms smelt bad as the ventilation is inadequate and it's too cold in winter to open a window. I felt the staff was very inflexible with the kitchen times and cared more about going home before 10pm than keeping the kitchen open until 10. On most nights they locked the door at 2145. Location is ok as its between the altstadt and Hbf but still a 15min walk to both. Atmosphere is ok as everybody was up for a drink and chat. Doors don't close automatically so sometimes they are left open.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2016
4.3

The staff was never there, we had to wait more than an hour to do the check in, and when they were there they were all very rude. The two showers are divided by a curtain so the others taking shower next to you invade you space and even touch you. In my room there were almost no heating.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Gru 2015
10.0

A really nice places with a very helpful staff. The location is great, 20 minutes from the old town, and a good breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2015
8.6

Nice hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.