Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Ceara

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 5.9
Backpackers Ceara Located at Avenida Dom Manuel, Number 89 Praia de Iracema, Fortaleza.
Backpackers Ceara
Brazil
Fortaleza Avenida Dom Manuel, Number 89 Praia de Iracema
71% 369
-3.7251497 -38.5198044
Backpackers Ceara
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sie 2016
9.4

Great little hostel run by a cute old lady called Maria. She took me in even though there was some sort of problem with my booking and she was very helpful. Good atmosphere in there as it was full of other backpackers and the location is right next to some of the big attractions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Sie 2016
6.6

Buen hostel para gente seria que busca un lugar silencioso y sin movimiento . Si buscas fiesta y poder hablar después de las diez con la gente este no es tu hostel ya que esta prohibido! Muchas normas !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
4.9

- O hostel não aceita nenhum cartão de crédito e débito - Dona Maria (responsável pelo hostel) é muito mal humorada e trata os clientes com muita arrogância - Portas dos quartos não possuem tranca (nem mesmo os quartos privados) - O hostel possui um cachorro que infelizmente fica preso nos fundos por 24h em um local pequeno, fedido e com sujeira, pois aparentemente ninguém limpa o local dele. - Quartos com quatro camas possui apenas UMA tomada (que funcionava muito mal no quarto que fiquei)

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
5.7

Uma pessoa apenas responsável por cuidar do local. Os quartos privados não possuem chave, banho é gelado, o serviço é bem difícil.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • willbrown53
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Cze 2016
7.4

Friendly hostel in good location close to the beach, no sockets in the rooms and fan no a/c which was hot at night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
10.0

The hostess is just gorgeous!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2016
9.4

I almost don't want to review Backpackers Ceará, because I don't want too many people knowing about it. It's a jewel - quiet, a big garden, a fountain, lot's of friendly travellers (especially Brazilians - good for your Portuguese). The kitchen is a bit basic but it doesn't matter - a stove, a fridge and some pots and pans are all you need when travelling. The manager is bit of a dragon, but she has a kind heart - thank you Maria.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
8.0

Its a great price and right near Drago Do Mar, for awesome nightlife. The woman told us where not to walk, especially at night, because some parts of Fortaleza can be rough, so just be careful. It's a cute place with friendly people, quiet at night, the facilities are completely sufficient. The women's showers have hot water and constant light, bring your own towels and soap. I heard the men's bathroom wasn't as nice, but not bad. Downfall No AC and heat gets brutal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jeffersoncunha924311
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Mar 2016
6.9

The hostel was really great, however the cleanliness and the facilitites was awful, they just had a shared balthroom that was filthy sometimes and the facilites and commom areas was not nice, the kitchen OMG was really dirty with a lot of abandoned food at the fridge. Besides this "Maria" the owner of the hostel was really nice and she gave us a lot of good advices and also helped us to reach some places that we would do.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.