Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Ceara

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 5.7
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 5.7
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.0
Backpackers Ceara Located at Avenida Dom Manuel, Number 89 Praia de Iracema, Fortaleza.
Backpackers Ceara
Brazil
Fortaleza Avenida Dom Manuel, Number 89 Praia de Iracema
69% 372
-3.7251497 -38.5198044
Backpackers Ceara
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • el9853
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Wrz 2016
4.9

If it's only for a few days and if you manage not to irritate the old lady who runs this place, why not... Be warned that it will be very easy to irritate her (if you move some things, if you don't do exactly how it is expected, etc.). The kitchen is quite bad and dirty, I've seen only one dish... Spider nets in many places... A feeling of beeing unwelcome... I discussed with some other backpackers in the city, and they had similar experiences with this woman. Finally, I decided to leave.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Wrz 2016
7.4

AT First I thought this place is dudgy. But actually it is really cute. The Lady has put a lot of efford in the details and making a nice place out of it. I was in a room that faced the street so it was really loud. But it was cheap and totally ok for that price!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Sie 2016
9.4

Great little hostel run by a cute old lady called Maria. She took me in even though there was some sort of problem with my booking and she was very helpful. Good atmosphere in there as it was full of other backpackers and the location is right next to some of the big attractions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Sie 2016
6.6

Buen hostel para gente seria que busca un lugar silencioso y sin movimiento . Si buscas fiesta y poder hablar después de las diez con la gente este no es tu hostel ya que esta prohibido! Muchas normas !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
4.9

- O hostel não aceita nenhum cartão de crédito e débito - Dona Maria (responsável pelo hostel) é muito mal humorada e trata os clientes com muita arrogância - Portas dos quartos não possuem tranca (nem mesmo os quartos privados) - O hostel possui um cachorro que infelizmente fica preso nos fundos por 24h em um local pequeno, fedido e com sujeira, pois aparentemente ninguém limpa o local dele. - Quartos com quatro camas possui apenas UMA tomada (que funcionava muito mal no quarto que fiquei)

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
5.7

Uma pessoa apenas responsável por cuidar do local. Os quartos privados não possuem chave, banho é gelado, o serviço é bem difícil.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • willbrown53
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Cze 2016
7.4

Friendly hostel in good location close to the beach, no sockets in the rooms and fan no a/c which was hot at night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
10.0

The hostess is just gorgeous!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.