Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lut 2017
8.0

Fui para un fin de semana y mi estancia fue genial, la cocina muy limpia, tenían cafe preparado todas las mañanas y el wi-fi iba genial. Si vuelvo a BCN iré a este hostal sin duda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
10.0

Me encantó! El ambiente muy agradable, mucho más parecido a una casa que a un hostel. El personal siempre está dispuesto a ayudarte en lo que pueda. Un detalle que no había visto antes y fue genial: las camas tienen cortinas! Volvería sin dudas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Lut 2017
8.0

Everything is good. But their signboard at the entrance needs improvement. The kitchen doesn't have tissue and my bed doesn't have any individual lamp as the others do. Great location, wifi and safety!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
7.4

So, overall, this place was not so bad. I was in the 8-bed room, and this was the first hostel I have ever been in. I was not expecting to get as little sleep as I did thanks to people who snored very loudly. The rest of the hostel at night is very quiet, which is very nice. This is not by any means a big hostel. The location was great, right in the middle of all the bigger tourist attractions. The staff was 50/50 some were nice and helpful, others were not.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Sty 2017
9.4

Si buscas tranquilidad este hostel es para ti. Me sentí bastante cómodo y que ofrezcan cortinas para las camadas dan mayor privacidad, los lockers son grandes, la ubicación es buena ya que esta cerca de la gran vía. Lo recomiendo y por el precio mas todavia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
7.1

Great location and staff, everything else is just average or below

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

well, the curtains on each bed and individual lamp and socket, the huge lockers, the big kitchen.. are above the average. I am sorry you expected something different but we think we offer a very good hostel.

  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 54 Recenzje
15 Sty 2017
9.1

This hostel is nice. Every bed is has a curtain, so u have a bit of privacy, enough bathrooms, kitchen with all you need to cook. Situated directly in the citycenter, easy to find. Really no negative aspects.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
10.0

Exelente la ubicación! muy tranquilo y acogedor. El Staff muy atento y amable con todo! Calidad precio de lo mejor.... Definitivamente volveré!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
10.0

Altamente recomendable, ambiente ideal para descansar tranquilo estando cerca del centro de Barcelona. A su vez, es genial la relación calidad precio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
8.9

Nice and very friendly staff who really takes time to talk with the customers! Great facilities as well

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.