Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Wrz 2017
10.0

Muy buena ubicacion, barrio tranquilo, con muchos bares al rededor. El hostel super limpio, destaco eso sobre todo. La atencion del personal excelente. Tania, gracias !! Una genia. Me pude quedar en las instalaciones despues del check out. El desayuno super completo tambien ! Buen ambiente dentro del hostel. Nada negativo para decir. Volveré !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias! Lástima que te quedaras tan poquito...

11 Wrz 2017
7.4

Personnel très accueillant et aimable, surtout Rosa ! Un amour ! Mais malheureusement, nous avons trouvé la chambre très petite et peu ventilée...de plus il y avait beaucoup de bruit car nous devions ouvrir les fenêtres....résultat...très peu de sommeil en 3 nuits (chaleur intense et beaucoup de bruit citadin). Mon conseil serait de remettre en fonction l'air climatisée qui est déjà installée mais non fonctionnelle . C'est dommage car pour le reste, l'endroit était plutôt agréable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, the air conditioning does work and all the windows can be open to air the room. We talked several times and you never told me about this problem! It could have been fixed easily!

9 Wrz 2017
8.0

Security was weird, they are really good about not letting anyone in the front door who isn't staying there but once in... Room keys are optional, they say they'll just let you in if you need it but the rooms never seemed to be locked. Its a fairly quiet hostel which we liked, the common areas were comfy and had a fair amount of seating.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
9.7

Agrair l'amabilitat del personal, super net, ubicació perfecte, i molta sort ja que em va tocar una habitació amb gent molt respectuosa. Un 10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Wrz 2017
7.7

bien , recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
9.7

The staff was WONDERFUL, incredibly accommodating and were very helpful while I was looking for an apartment. The location is fabulous, a short walk from Montjuic and Plaza Espanya in one direction, and from Las Ramblas the other. The hostel is clean and the beds are private, with curtain, light and personal outlet. I felt very at home here. The only downfall is that there are very few windows, so almost no natural light. I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your rating. It was nice to have you here. The room you were in has a huge window (2 per 1 metre). We open it during the day to air the room but sometimes the curtains are drawn if somebody wants to sleep. It is a pity you did not see it! Good luck in Barcelona!

4 Wrz 2017
8.9

Die Lage ist super und das Personal sehr freundlich und Hilfsbereit! Würde ich immer wieder hin fahren. Einziger Mangel die Abluft der Sanitärräume, sind immer warm-feucht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Wrz 2017
9.4

Everything was fine. Hostel was close to 'Urgell' metro station and neighborhood was cool. There was a kitchen and FREE BREAKFAST.(in Paris it was 6 euro or in Berlin it was 3 euro) Staff were also kind and helpful we loved them. Supermarkets were close also. Only bad thing is the price but in Barcelona hostels are expensive so there was nothing to do.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2017
9.4

I had a very nice stay at the backpackers bcn. Friendly staff, relaxed and calm atmosphere, clean and great location. Not a party hostel, but other than that I'd definitely recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2017
5.7

La camera aveva un brutto odore di umido, la colazione insufficiente , il tostapane rotto, le posate sporche. In complesso non mi è piacito. Il personale gentile e cortese ma non tornerei.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×