Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2,187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2,187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
Backpackers BCN Located at Casanova, 52, , Barcelona.
Backpackers BCN
Spain
Barcelona 08011 Casanova, 52
88% 2187
41.3846172 2.1600151
Backpackers BCN
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Kwi 2016
10.0

Un hostel excelente. La ubicación es perfecta y todas las instalaciones son buenas. Volvería.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.1

Excelente!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

The situation and the staff is perfect.I feel Like at home. THANKS FOR ALL

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Kwi 2016
8.9

The staffs are friendly and the facilities are perfect. Almost accessible cause its in between 2 metro stations. It's literally for a backpacker and I love the atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Kwi 2016
8.3

The staff and location was really-really nice! The hostel is simple, but still cozy. What I didn't like was that the bathrooms were always dirty and floors full of water, hair etc from other people + the kitchen wasn't the cleanest. Also some things were broken (a chair and a lamp in our room). But in general it did not ruin my overall experience. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Kwi 2016
8.3

I can not complain - the Hostel is good and clean, has friendly staff, is not too big and near Passeig de Gracia and Placa de Cataluna. Our room was an the street side, so you could some cars in the night (not bad, it is no main street but rather calm). The staff even let us sleep in the 6 bed room instead of the booked 8 bed because the only available beds were in two different 8 bed rooms and we would have been seperated otherwise. I liked it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Kwi 2016
10.0

Genial ! En el centro de todo ! Todo súper limpio ! Me encantó ! Lo recomiendo !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Kwi 2016
10.0

All the aspects are perfect. The facilities are great, clean and well organized; the staff is awesome (I even made a friend there); It is pretty easy to move around since the hostel is very central, close to a subway station and bus stops which makes also easy to move to/from the airport (even late at night) and the bus/train stations. Best value for money I ever saw. Loved the place and also love Barcelona. Definetly recomend and I'll be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
8.0

Kleinschalig Hostel met een perfecte ligging voor een bezoek aan Barcelona. 5 tot 7 minuten lopen naar de metro Universitat en 15 tot 20 minuten lopen naar de Rambla.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Mar 2016
10.0

Hostel incredibly good! Amazing location, very comfortable and the staff was very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.