Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2416 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2416 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
10.0

I had an amazing stay in the hostel! The place was really nice and all the staff was super kind :) i will come back soon for sure !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
10.0

Great experience, met lots of lovely people and the staff was super helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Maj 2017
9.1

Awesome! So clean, so tidy and wonderful staff...Thanks Rosa...you've been great...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
6.9

Very Nice staff but the hostel was nothing special. Chill out area is nice too and a good kitchen. I know the staff cleaned a lot as they were always busy cleaning, however it is One of thise grubby buildings that are impossible to keep clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We don't understand your comments as the staff, as you say, is cleaning all the time. Of course, many people use our facilities and that's why we clean all day. The hostel is nice, the rooms are well aired, everybed has a curtain, lamp an power point, free breakfast, huge kitchen... I don't know what you expected. I think we give what it is said in the information.

  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
8.0

Does what it says on the tin, great location around 10-15 minute walk to Plaza Catalunya and la Rambla. Very helpful/friendly staff and beds with curtains is a great bonus. Only one issue, I was made to pay 20 euros more when I arrived than I'd initially thought I'd have to pay and I'm not sure why, didn't bother making a fuss as I just wanted to get to my room. Overall a very handy service if you're staying in Barcelona for a short time on a budget. I was also pickpocketed walking up la rambla.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey! As I told you in private you thought you were paying in pounds but you were paying in euros, and that's why the amount was higher. If you had told us we would have explained. We don't make a fuss of this, what you booked is what you booked.

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Maj 2017
10.0

El mejor hostel en el que estuve hasta ahora. Todo el personal amable. Seguro y cerca de todo. Muy fácil llegar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por tu comentario. Trabajamos para nuestros clientes y nos gusta ver que da su fruto.

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
9.1

Ich habe mich hier insgesamt gut aufgehoben gefühlt. Mein Zimmer hatte glücklicherweise ein Fenster was nicht zur Straße hinausging. Von daher konnte man ruhig bei geöffnetem Fenster schlafen. Alles wird täglich geputzt, was auch gut ist bei vielen Besuchern. Wenn man bei irgendetwas Hilfe braucht, helfen die Mitarbeiter gerne weiter. Sie sprechen auch alle Englisch, was die Kommunikation vereinfacht. Das Frühstück war ok. Es gibt aber leider nichts Herzhaftes. Ich würde nochmal hingehe:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • LizParada
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
8.9

La ubicación está buena, a unos 10 min de la plaza Catalunya: el corazón de la ciudad. El ambiente es muy grato, muy fraternal. La atención muy buena, siempre muy atentos a ayudar para que la estadía en Barcelona sea un éxito. Recomendado el lugar. :) muy bien precio por su servicio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • faycaltidjani6739
  • Algieria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
8.6

It's clean, good staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
9.1

Good rooms, beds and facilities. Friendly staff who actually enforce the entrance policy and don't just let anybody in. A basic breakfast is included. They enforce the quiet hours from 11pm to 7am, which I like, because I had bad experiences with party hostels where I had trouble sleeping. Overall a nice hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.