Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2,211 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2,211 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
Backpackers BCN Located at Casanova, 52, , Barcelona.
Backpackers BCN
Spain
Barcelona 08011 Casanova, 52
88% 2211
41.3846172 2.1600151
Backpackers BCN
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Maj 2016
10.0

So nice hodtel! Choose this one!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
9.1

다좋았어요! 시설도 침대에 커튼이 있어서 좋았고, 화요일 목요일 저녁에 먹을거리도 다같이 먹을 수 있어서 좋았구요. ㅘ목한 분위기에 밤에는 조용히 쉴수 있었습니다. 특히 직원들이 아주 아주 친절해요! 그리고 조식도 없는 줄 알았는데 있었어요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
8.3

I booked a bed in Barcelona as a last minute resort, and even tho prices were out of my budget, I was REALLY happy to find this hostel. Extremely nice, welcoming and helpful staff; high security (main door, huge lockers in dorms, always someone from staff around); very well located yet quiet; awesome kitchen and dinning room, breakfast included, PCs available, good wifi, comfy beds, very clean. Overall an amazing spot and the main highlight are the amazing owners, Rosa & Moisès, moltes gràcies!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Maj 2016
9.1

We had a great stay at BCN backpackers, it's close to the subway and Placa de Catalunya. The staff was very nice and helpful. The rooms were clean and had big lockers. Breakfast is simple (toast and cereals) but okay. We would definitely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
8.3

It was what you would expect from a hostel. Had everything you need. Clean enough, close to the beach and attractions i walked everywhere. Staff was Great!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Maj 2016
10.0

I loved this hostel. it´s close to everything, very clean, the lockers are huge to store the bags, the guys from the staff are very nice and give great ideas to enjoy the city in spite of my short time in city. I definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
7.7

giudizio positivo, personale molto cordiale, camere pulite ed in ordine.. la colazione potrebbe essere migliorata come anche la pulizia delle stoviglie in cucina. consigliato comunque!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
13 Maj 2016
8.9

Hostel destacable por la calidad y calidez humana del personal. Cocina cómoda. Ofrecen actividades para sociabilizar. Desayuno gratis y mas que digno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
7.1

bonemplacement.ambiance un peu confinee,trop de monde dans trop peu d espace;pas une seule fenetre

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2016
8.0

This hostel was a very small, but cozy place. I stayed in a 9-person. The beds were extremely comfortable. They provided free breakfast, but it was very limited. The facilities were okay, however multiple times the showers had "out of order" signs and the toilets were not working. But the staff were very friendly and the common room was comfy. My friends and I hung out there every evening and it was really pleasant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.