Hostelworld.com

Backpacker 41 Hostel-Kaohsiung

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Backpacker 41 Hostel-Kaohsiung Located at No.41, Lane 261, Siwei 3rd Rd., Kaohsiung City, Kaohsiung.
Backpacker 41 Hostel-Kaohsiung
Taiwan
Kaohsiung No.41, Lane 261, Siwei 3rd Rd., Kaohsiung City
90% 232
22.6158430 120.3044664
Backpacker 41 Hostel-Kaohsiung
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Kwi 2016
10.0

環境好,服務態度一流,睇緊地址也很棒,下次來高雄還住這裏

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2016
10.0

Everything was great! Located 2 minutes from the subway exit, clean, and friendly. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2016
8.6

位置方便,地方清潔,住得十分滿意。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2015
10.0

很乾淨舒適呀!每天早上一杯奶茶在加一個麵包在大廳慢慢享受,吃飽再外出遊走,樓頂有脫水機,晾曬的衣服很快就幹了,晚上還能在門口凳子上小憩,多麼棒的體驗。離捷運站很近,去哪裏都很方便!推薦!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Gru 2015
6.6

The hostel itself is quite nice. They provide free tea and coffee, and there are plenty of bathrooms and showers. Beds are comfortable. Great location too. The person at the front desk was very aggressive and really turned me off staying there. She demanded the full payment in cash as soon as I walked in, and repeated her aggressive demand 5 times. Definitely not a warm reception. People tend to smoke in front of the hostel, so you have to make your way through the gr

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Gru 2015
8.9

Overall, it was a pleasant stay at the hostel. However, the wifi in the room is pretty weak. I had to go down to the main area to use it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2015
9.1

地下鉄駅から200m、ローカル夜市200mしかもまわりはローカル台湾の雰囲気で、立地はとても良いです。 客の大半は台湾人で朝早く出て夜遅く帰ってくるパターンで、宿泊客が多い割にくつろげます。ホステルは清潔で一階のリビングには常にスタッフがいて安全です。 スタッフは概ね英語が通じます。 日本語が通じるのが必須条件でないなら、かなりお勧めです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Lis 2015
9.4

Toilets and shower rooms are clean. Laundry area is spacious, but there is no washing machine and the dryer is not well functioning. Hostel location is very easy to access. Convenient store is a bit far.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.