Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
Backpack OZ Located at 144 Wakefield St, , Adelaide.
Backpack OZ
Australia
Adelaide South Australia 5000 144 Wakefield St
84% 1187
-34.9281286 138.6062407
Backpack OZ
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
8.0

Nice and clean easy to find and good location I will back if i coming back to Adelaide :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Lip 2016
9.7

Good location, good facilities and cool staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2016
8.6

This is a pretty great place today. Good location just a few blocks from the Central Market/tram line/rundle mall. The common area and bar really brought people together. There were a few little issues, like one of the bathroom doors didn't close properly, but overall it was clean and well kept. The big list of things to do in Adelaide was wonderful, and the staff were very helpful in booking a tour for me. Overall happy with my stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lip 2016
10.0

This is an excellent hostel. I recommend it and will definitely stay again if I find myself in Adelaide.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2016
10.0

Great hostel. Clean, lots of showers, free wifi, fairly big rooms for the numbers. 10 minute walk into town. On Tuesday's look out for free bbq. Lots of cheap beer and a great common room for meeting people One minor quibble. Only two power points in room of eight. However lots of charging spaces in common area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
10.0

Very wonderful place to meet alot of people, clean rooms and friendly staff and very nice atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2016
8.6

Really nice atmosphere, good common area and bar where it's easy to meet other travellers. Clean and safe, close to town. Overall a really good experience! Would stay here again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Cze 2016
8.9

Die Mitarbeiter im Hostel sind interessiert, aufgeschlossen und hilfsbereit. Das gratis Fruehstueck umfasst Muesli/Cornflakes und Toast mit Aufstrich. Die Zimmer haben eine angemessene Groesse und sind mit Schliessfaechern ausgestattet. Die Betten quietschen und wackeln, sind aber sonst okay. Vom Backpacker Oz ist es nicht weit bis zur Stadtmitte oder zu einem Supermarkt. Alles in allem empfehlenswert.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
26 Cze 2016
2.0

Possibly the worst hostel stay ever. There was no heating in the rooms and when asked for extra blankets they were given reluctantly. Out of the 4 different staff member I met, each treated me rudely and defensively when asked a question and the general customer service was something one laughs at on a movie because it was that incompetent. Stay was not comfortable, not warm but generally clean.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Cze 2016
8.9

Echt sehr starkes Hostel, gute Lage und sehr coole Leute dort. Ganz leicht Kontakt aufzunehmen bei z.B. einer Runde Billard. (Ist dort übrigens gratis) Auch gratis ist das Frühstück und das ausleihen von Fahrrädern :) Einziger größere Minuspunkt ist diese blöde Zeitschaltuhr an dem Lichtschalter der Dusche. Immer halb nackt und nass auf den Flur zu springen um wieder Licht zu haben ist echt nervig. Ansonsten wird jeden Tag gesaugt und geputzt, was man echt sieht. Jeder Zeit wieder :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.