Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1276 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1276 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
20 Lut 2017
6.0

Really nothing special, but if you need a cheap place to stay in Adelaide it'll do for a couple of nights. Everything is pretty mediocre in terms of cleanliness, atmosphere and staff, but I suppose for the price you can't really complain. It's got a Domino's pizza next to it which is good. If your budget stretches slightly further you still might want to look into better options.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi and thanks for taking the time to write a review of your stay at Backpack OZ. We are sorry that you had a negative experience during your stay. Best of travels. Backpack OZ

  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
14 Lut 2017
9.7

Great hostel, clean, good atmosphere and friendly staff. Free bbq and pool competition are great. Would highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
7.7

Front desk closed after 10pm; no apparent noise curfew; quite clean hostel; helpful and friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
7.7

Nette Leute. Manchmal nachts betrunkene die auf dem Gang Randalieren.. Ganz normales Hostel eben. Gute lage in der Stadt. Frühstück kostenlos was super ist. Es gibt auch ne Lösung wenn man nach 22 Uhr ankommt! Man kann auch dann schlafen check in am nächsten Tag. Viele Nationalitäten und Tips von Reisenden sind klasse!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
10 Lut 2017
5.4

Unhelpful staff that's rude. They show you the way to a place on the map, but it's the wrong way so in the end you have walked in the wrong direction and have to go back. If you don't know where something is... don't guess... google! Dirty sheets and dirty room. Kitchen is small but ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Sty 2017
9.4

Free BBQ on Tuesday night was great. Made it feel like a little family. Staff very happy and friendly. Pool table added bonus and location made it easy to explore the city with a centralised base to start from

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Sty 2017
9.1

Only stayed one night while Bruce Springsteen was in town. Suited me perfectly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sty 2017
7.1

Hostel is schoon en netjes. Voor mij prima want ik was er naar 2 nachten tussen 2 tours in. Maar als je langer blijft en vrienden zoekt zou ik ergens anders heen gaan. Want echt sfeer was er niet. Na 10 uur was de gemeenschappelijke ruimte al uitgestorven en personeel was overall beetje chagrijnig. Ook zaten er ontzettend veel Duitsers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Sty 2017
10.0

Good stay, nice spot

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
6.3

Accueil plus que frais, immense dortoir qui sent un peu le fauve, plus ou moins propre mais vu le monde présent à ce backpack les sanitaires pourraient être fait plus souvent. Surtout déçu par l'attitude juvénile du personnel. Avis très mitigé

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.