Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1322 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1322 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Cze 2017
7.7

Good hostel. Beds are comfortable and rooms are spacious and clean. Great location only a few blocks from Rundell mall, Food/restaurants, shops, footy stadium & theaters. Unfortunately the kitchen is not good so if you have no interest in cooking then that's probably a good thing! Bikes for hire are not comfortable to ride so don't plan a long ride.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Cze 2017
8.6

Love this hostel. The staff are absolutely fantastic and keep the place spotless. Free breakfast and cheap beer. My only criticism is that it is cold (due to windows and doors being left open). But I liked it so much I stayed on two occasions! There are a lot of long term residents as well as backpackers, but they're a very friendly bunch!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Cze 2017
9.7

Loved it, stayed for a few nights , free pool, cheap beers , and amazing staff that you can go out with and get on the sesh with! Thanks for a great time , I'll be back for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Maj 2017
10.0

I spent only one night there but everything was perfect! I'll go back for sure. Really clean and tidy Great staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Maj 2017
8.6

Very clean. Old bathrooms

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2017
8.6

Really comfortable beds. Put it this way, I've never given a review before but they are easily the most comfy I've stayed in in any hostel. Cheap bar, if a little restrictive/budget on choice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
8.6

Sehr kleines Hostel mit Unisex Badezimmern. Kleine Küche, aber ausreichend für die Größe des Hostels. 6er Damen Zimmer war schön groß und relativ sauber. Im Großen und Ganzen empfehlenswert.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2017
7.7

Man hatte die Möglichkeit Spinde zu nutzen, musste aber seine eigenen Schlösser mitbringen. Die Lage ist perfekt und man kann alles zu Fuß oder Bus/Bahn erreichen..Bettlaken und Kopfkissenbezug wurden gewechselt aber nicht die Deckenbezüge...an sich ganz okay für den Preis...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • aisaacson215325
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Kwi 2017
10.0

Fantastic hostel great vibe and outstanding staff. Cannot recommend enough

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2017
7.4

Gute Lobby und Küche, Nette Leute, Gute Zimmer, dreckige Badezimmer, Steckdosenmangel, gute Lage

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.