Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

BackStage Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
BackStage Hotel Located at Leidsegracht 114, Amsterdam, Amsterdam.
BackStage Hotel
Netherlands
Amsterdam 1016 CT Leidsegracht 114, Amsterdam
91% 285
52.3654917 4.8803436
BackStage Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
9.4

Hotel with a very nice theme, and young-oriented. However, I stayed downstairs (room 3), under the common room and guests probably moved furniture there, making me sleep quite difficult. I guess this is highly circumstantial but definitely something that could be improved in the hotel (more sound-proofing, adding signs not to move tables at night and/or telling guests not to stay in the common room after the bar closes). Other than that, the busy street outside was not really an issue for me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
8.3

Bien ubicado, buen trato, habitaciones confortables, no olvidar que es amsterdam y no suele haber ascensor asi que solicitar habitaciones de los pisos mas bajos. El desayuno aunque no incluido en el precio esta muy bien. Si aun estas indeciso puedes reservarlo que tendras una buena estancia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
17 Sie 2016
8.0

Muy caro para lo que es, no tienen secador de pelo y las escaleras muy angostas sin ascensor, mucho ruido de fiestas en la noche pero el servicio era excelente muy bueno el personal y el bar y desayuno, queda un poco alejado del centro pero mas tranquilo el barrio

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
10.0

Great place to stay. Nice and central with great facilities and friendly staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Sie 2016
9.4

Great place and super friendly staff, only downside is the wifi hardly works in the room and no fan in the private room so it got a bit stuffy, location is awesome and overall place is great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2016
8.9

Great stay. Stayed here after a run of hostels so it was nice to have a nice private room with a good shower :). The staff are nice and there's a bar and pool table downstairs which is fun. The stairs are a great workout as well. All the facilities worked fine and it was an overall pleasant experience!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
8.9

Backstage was a nice place to stay in. The staff were really friendly and helpful. It's in a great location and isn't too noisy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
8.3

This place is so centrally located Amazing staff and 5 stars for cleanliness. I would highly recommend this place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.