Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

BackHome Kuala Lumpur

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 4189 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 4189 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Cze 2017
9.7

One of my favourite hostels I've ever stayed in. Great atmosphere, lots of communal space and great rooms. The staff are so nice and helpful if you need anything. As a bonus stay 6 nights in one year and get the 7th free. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bangladesz, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
9.7

Excellent facilities, had a lovely stay. Will come back again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
9.7

Was one of the best hostels I ever stayed in, would definitely always do it again. The tour (Ramadan-Bazar) was cool too even though a little expensive (80 bucks), but it was worth every cent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
9.7

Perfect hostel to start and/or end your trip

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
15 Cze 2017
10.0

Best hostel in Asia. Spend almost more then a week here. Little bit expensive but worth all the money. Rooms are spacious, great hot showers, good beds. Location is ideal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Cze 2017
10.0

We traveled with my 9 year old child and for me his comfort and security is my topmost priority and Backhome KL were able to deliver it. My son enjoyed the movie room, lots of movies to choose from; location is very accessible. Great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
10.0

Llevo 4 meses de backpakers y este es el mejor hostel en el que he estado con diferencia. Lo recomiendo 100% . Céntrico, limpio, el personal es superior amable y amigable, el hostel es chulisimo y moderno....una pasada!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • anilpak359065
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Cze 2017
10.0

I wanna go KL again just to stay here ! Amazing !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
9 Cze 2017
9.4

We stayed here three years ago when we were last in KL and decided it was the best place to go back to this time. It has really good transport links, breakfast is simple but ok, beds are really comfortable, lockers are awesome, nice chill-out area and very friendly staff. Our only issue was that the air con is controlled centrally and can get really, really cold at night. We asked them to turn it down one night but they weren't able to but they did give us extra blankets which helped a little.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2017
10.0

Great hostel. Great staff. Great vibe. Good location for easy access across most of the city. Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.