Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

BackHome Kuala Lumpur

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 4287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 4287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
15 Sie 2017
9.1

Toujours aussi bien !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2017
10.0

This hostel is run with care and professionalism. Great facilities and great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2017
10.0

Stunning hostel. Very spacious dorm rooms and very inviting courtyard for meeting travelers. The staff are exceptionally welcoming and helpful. I simply have nothing bad to say about this place. Great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
5 Sie 2017
9.1

Bon emplacement, très propre et très bien géré. Nickel !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jenniferchauveau9986
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
9.1

Auberge très bien située à 5 min de Chinatown et 3 min du métro. Les dortoirs ont des casiers (pensez à amener votre cadenas ou bien ils en louent) et un lavabo. Les douches sont propres, eau chaude et savon à disposition. Le petit déjeuner (céréales, toasts, café et the) est inclus dans le prix. L'auberge est propre, le personnel est aimable. Je recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2017
8.6

It was in a good location. From the airport it costs 13 RG if you take the bus and then the subway. Pretty easy to do and doesn't take much longer than a taxi or uber. Taxi is 100 if you haggle and uber is 80. It was pretty much exactly 30min walk from the hostel to the petronas towers which isnt bad. Fairly quiet hostel compared to others. Not really a lot of partying going on. It was an older crowd and there were some families. Had a good movie room with a ton of movies to watch.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2017
8.0

Very Nice Hostel with a top Location. Friendly staff and you really feel like you're at home. Quite expensive for Malaysia though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
6.9

시설대비 가격이 다소 비싼 편

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2017
10.0

The best hostel that I have stayed at! Would definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
9.4

A fairly clean and modern-hipster hostel. The staff are friendly, helpful and insightful which makes the stay even more pleasant. The wifi strength is a little weak within the room, but that's a given.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.