Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Baby Lemonade Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 465 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 465 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3
Baby Lemonade Hostel Located at Inzhenernaya str. 7, , St Petersburg.
Baby Lemonade Hostel
Russia
St Petersburg 191023 Inzhenernaya str. 7
93% 465
59.9372627 30.3368568
Baby Lemonade Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
8.9

Good area, nice rooms. Staff were helpful & friendly. Hostel not that social, perhaps can organise walking tours or bar crawls so that it's easier to meet people. Overall I had a nice stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
8.6

The staff was extremly nice and helpful! Thanks a lot:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
10.0

Las instalaciones muy limpias. El personal muy amable y preocupado por sus huéspedes. Servicio de consigna muy util y con muchas facilidades para dejar y recoger equipaje a cualquier hora. Ubicación excelente. Cocina muy bien equipada. Muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tehwronggirl5308
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Sie 2016
10.0

Absolutely loved it, could not recommend this place enough! Centrally located, cosy common room/kitchen, amazing staff. Wish I could have stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Sie 2016
10.0

One of the best hostel i've. Friendly staff, very good accomodation, great comon area easy to meet other traveler including russian, everything you need is provided. -> incredibly good hostel for a modest price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
4 Sie 2016
8.9

Muy buen hostel con perfecta ubicación. Puedes caminar desde el hostel a todas partes!! Recomendado

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sie 2016
10.0

Everything was perfect. They have everything that you're expecting about hostel in Europe. Location is perfect, you can go everywhere by work. I've met 4 staffs while I'm staying, all of them was super kind and nice and always there. And cleaness is no need to mention. Kitchen is big and perfect. Definitely want to come back to stay here, they made my trip in st.peterburg absolutely better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2016
7.7

The staff here are cool and friendly. Say hello to Nuba, Paul and Yaraslov, all cool people. They have free laundry, which is nice and gives them a leg up. Also remember your 10% discount at Jack & Chan's restaurant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
2 Sie 2016
9.7

Excellent! Helpful staff, well designed interior, no complaints

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2016
9.7

Love beds in the dorm (big, comfortable, curtains for a privacy). Location is amazing, didn't use any transport to walk in the old city, cuz everything is close. Friendly and helpful stuff. Nice kitchen and living room, where you can spend time and meet people. Would definitely recommend)) enjoy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.