Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Babelfish Hostel Würzburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Lut 2017
10.0

perfect !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lut 2017
8.0

씝빨. 여끼 똔뚜깐 찐씸 개 뗘려욧요. 몸 싯끄는데도 찐씸 개 뿔평함늬땨. 빰먀땨 개 씪으러여요. 쬬용한껴 쬬야하씨면 까찌마쎼욧. 방 같이 쎴뗜 걔썌끼. 여쨮이 꺄씰꾜라묜 룸메 쨜만냐쎼요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lut 2017
8.9

Nette Leute

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bbjcar
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lut 2017
9.4

2층에 묵게될경우 콘센트가 좀 별로 나머지는 다 완벽하다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Sty 2017
10.0

완전깨끗하고 중앙역바로앞에위치

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Sty 2017
8.6

The hostel is right in front of the train and bus station, near a cheap cafe and lots of typical places where you can eat. The rooms are big enough and clean. Kitchen and common spaces are big. Reception is available from 8 to midnight, personnel is kind and speaks fluent English. The city is small enough to be seen in a couple of days and buses start right from outside the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your lovely review! We're more than happy to hear that you had an overall great stay in Würzburg! Best regards, Melanie / Babelfish Hostel

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
9.1

Es war ein schöner Kurztrip nach Würzburg. Das Hostel liegt perfekt. Direkt neben dem Bahnhof und in ein paar Gehminuten ist man mitten im Leben. Die Mitarbeiter waren super freundlich und haben sich gut um uns gekümmert. Das Zimmer war spartanisch, aber gemütlich eingerichtet und die Betten waren super gemütlich.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
7.7

Very good location..! :-) near central station. Facilities are not bad. But price is very reasonable. I think it would be good choice to stay for some days in Würzburg

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Gru 2016
6.0

La fortuna di questo ostello è quello di essere l'unico della città. Per il resto la pulizia lascia un poco a desiderare ( soprattutto il sistema di pulizia delle lenzuola), le luci della mia camera erano fulminate e il prezzo non vale il servizio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Gru 2016
8.3

Was a good basic hostel, a little quiet and unsociable probably due to being off-peak. Annoyingly, th reception doesn't open until 8am and I had to leave for my bus just after 7am which meant I lost the €5 deposit for the room key. I wish the fact reception opens so late was made clear to me at check-in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.