Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Babelfish Hostel Würzburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 708 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 708 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Wrz 2017
8.0

Buen lugar. Comodo y tranquilo. Enfrente de la estacion central. Lo que se necesita.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2017
8.6

무난했어요~특별히 안좋았던 점은 없습니다!뷔르츠부르크에 온다면 이 숙소를 추천합니다 조식이 괜찮게 나오니 드시고 체크아웃하셔요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ChePablito
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
30 Sie 2017
5.7

Hostel is just a place to spend the night. Noisy doors will prevent you from sleeping from 8am, as people start to get in and out of the room. Not a social hostel, at least during the days I stayed there. One of the staff members did not let me check in even if it was already 1pm and all the rooms where ready, not much flexibility.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Sie 2017
9.7

Bestes Hostel seit langem! Der Gemeinschaftsbereich ist sehr liebevoll gestaltet, die Dachterrasse ist der Hammer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2017
8.3

The hostel is nice but I find it weird that they charge a comission for paying with debit card. 5 euros for that breakfast (even as a buffet) seems too much for me.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2017
8.6

The room, beds, reception area and bathrooms were nice. However, the showers left a little to be desired. The changing areas were small and had little privacy. Plus you had to keep pushing the shower button to keep the water flowing. Annoying, but manageable. However, I would stay here again because of the location literally across the street from the train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2017
8.0

Staff was super friendly! The deck/terrace outside was great too, loved being able to sit outside. My room was on the side of the street, which made it very noisy since! (Busy street!) Also there were no curtains in front of the windows so it got light around 6am. I did see other rooms had curtains though... The location for those who travel by bus or train is ideal, you just have to cross the street. Parking for those who travel by car, is free in some streets nearby the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2017
9.4

I really enjoyed my stay! The decorations are colourful and made me feel very at home. The common room I thought was particulary nice and comfy while the dorms are barely decorated at all.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sie 2017
10.0

簡單乾淨,出火車站過馬路就到了,早餐自費4歐,推薦。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
9.1

Super Lage innerhalb Würzburgs, perfekt für einen Kurztrip! Personal war auch recht freundlich und die Atmosphäre dort ist recht heimelig:) Gerne mal wieder!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×