Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Babelfish Hostel Würzburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 687 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 687 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Lip 2017
8.6

개인적으로 가져간 음식을 자유롭게 조리하거나 해먹을수 있어서 좋았어요. 식기같은것도 제공해주고요 물도 공짜로 마실수있어서 짱좋았어용 하지만 방이 좀 좁고 2층침대의 윗층은 아울렛을 쓰기어렵다는점..(밑에있는걸로 같이 이용해야하며 선이짧을경우 이용불가) 키친이 너무나 맘에들어서 저는 만죡 한국인들 짱많아요..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2017
8.0

Das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit, Das Hostel wird zum größten Teil von jungen ausländischen Gästen frequentiert, die in kurzer Zeit viel von Deutschland und seinen Sehenswürdigkeiten sehen wollen. Daher ist eine gewisse Unruhe und Geschäftigkeit im Hostel unumgänglich. Leider ist durch die vielen Kurzzeitbewohner die Sauberkeit, insbesondere in den Toiletten, ein Dauerproblem, das für das engagierte Personal mehrmals täglich eine Herausforderung bedeutet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Cze 2017
9.4

Super cool staff made the experience quite enjoyable. The rooms were fine. Decent breakfast. The bathrooms and showers were adequate but nothing special. Someone vomited in the bathroom doorway early in the morning and I stepped in it a 6:30am. Disgusting but not the hostel's fault. While I was in bathroom cleaning my sandal, the staff was already cleaning up the mess. Nasty, but the hostel took care of it right away. Again, the location and the staff made this a place to revisit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Cze 2017
6.3

There was taliking outside on the deck till 3 am. They also dinged you for everything. Towels, locker key, room key. Come on now... really?

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
9.1

Emplacement excellent , accueil très sympathique .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
10.0

Very good location which is right loacted in the old town, only 15mins walk from the main train station. The staff was friend and helpful. Hostel was so comfortable and clean. Facilities provided was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2017
7.7

They charge an extra 1,50 euro if you try to pay with card. The wifi doesn't work very well and forces you to reconnect fairly often. It's right across from the train station though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2017
9.7

非常にいいホステルです。 従業員の方々はみんな優しく、施設に関してもこれといった不満はありませんが、太い南京錠でなければロッカーを施錠できないのが難点でした。 フロントはバーも兼ねていて、テラスもあるので様々な人と気軽に会話を楽しむことができます。 とてもおすすめです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
30 Mar 2017
9.7

방은 좁 좁았지만.. 락커도 개인자물쇠가 필요하긴 했지만.. 큰 캐리어는 둘 데가 없었지만.. 이층침대에서는 아웃렛 쓰기가 어려웠지만..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2017
10.0

perfect !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.