Hostelworld.com

Baan Dinso 2

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 105 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 105 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
Baan Dinso 2 Located at 78/3 Ratchadamnoen Klang Road, Borvornnivate Pranakorn, Bangkok.
Baan Dinso 2
Thailand
Bangkok 10200 78/3 Ratchadamnoen Klang Road, Borvornnivate Pranakorn
89% 105
13.7560490 100.5018246
Baan Dinso 2
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Sty 2016
10.0

Very friendly, helpfull, clean and very good situation . I suggest they made différent menu at different prices for the breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2016
8.6

Ban Dinso is a nice quiet little hostel. It's more like a guest house I guess. The rooms are pretty small but the bed is comfy and the Internet/AC works great. People don't really talk to each other here though, wish the social scene was a bit better. If you're looking for a quiet place to relax alone, this place is for you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2016
9.4

I stayed three nights at the Baan Dinso 2. It was really confortable and clean, but a little bit noisy due to thin walls. Ear plugs are a perfect solution for this. Maybe this is not the right place to go if you want to meet people, but I had a good time anyways.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Sty 2016
8.6

Had a great stay in your Hostel, good staff, excellent location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2016
9.1

Such a nice clean hostel. Location isn't too bad actually, 10 min walk to khaosan, 20-25 to grand palace. You have your own key. No one really hangs out there. Breakfast is very good filling and included. People are very nice, owner is sweet woman very big heart. I wanted good rest right after airport, but then moved to a cheaper place to be more social. Glad I stayed there though!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2015
9.1

I found the whole place to very well run and the staff very knowledgeable. There is some traffic noise and it's a bit irritating that the bathroom can be on a different level for your gender, but other than that, it's a fantastic place to stay. The food is wonderful as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2015
7.7

Easy to get to from the airport and can easily walk to khao San road and the grand palace

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lis 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Jest to jeden z najlepszych hosteli w jakim byłem do tej pory! Personel był bardzo pomocny, a jedzenie było super. Ja na pewno zarezerwować ponownie to miejsce następnym razem jestem w Bangkoku

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.