Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 619 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 619 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.2
BT Rooms Located at Via dei Mille 9 int.5, , Rome.
BT Rooms
Italy
Rome italy Via dei Mille 9 int.5
79% 619
41.9036345 12.5033211
BT Rooms
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
9.7

Struttura tranquilla Buona posizione, pulizia ottima, personale eccellente, è la seconda volta che soggiorno. Ho già prenotato per la terza tutto ok

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.0

Eenvoudig maar schoon BB en vriendelijk ontvangst en goede bedden. Sober ontbijt maar prima om de dag mee te starten!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
19 Kwi 2016
8.6

Overall really good value for the price. My only issue with the accommodation was a really poor WiFi connection, which would essentially load one page in a time span of 2min - eternity. But bad internet is a small grievance in otherwise very affordable accommodation

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.4

Muy buena atención! Linda la habitación y muy limpio los espacios comunes! Totalmente recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
8.3

Me imagino que por temporada baja nos dieron una habitación de 2 cuando reservamos una de 6. Y para nosotros fue mucho mejor. Claudia siempre nos ayudó com sus consejos sobre a dónde ir y hasta la ama de llaves fue muy amable con nosotros.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
7.4

Recomendo esse hostel! Um bom custo benefício e é bem localizado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Mar 2016
4.6

Too expensive, the staff doesnt speak english and one morning she entered in the room yelling. No respect.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Mar 2016
3.1

Péssima estadia, o lugar horrível. A mulher que cuidava dali acordava todos gritando e batendo a porta dos quartos. Roupa de cama suja também. A atmosfera ali é péssima. Nem o wifi funciona direito, nao recomendo

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Mar 2016
7.1

No real atmosphere if youre traveling alone but its a clean bed and the location is nice. No lockers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2016
10.0

Very welcoming and good location! Would definitely recommend and stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.