Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 746 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 746 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2017
7.7

Non existent atmosphere. Great location though the website description is not entirely accurate. The room was big and clean enough and so was the bathroom. One bathroom and shower for the entire hostel. Just be aware the wifi is not free, but towel is. The desk is not 24/7 either. The hostel is very small and there is no lockup area. There is no place to spend any time during the day- even a phone call. If you're not planning to spend any time there you should be fine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2017
8.0

Muy bonito lugar, el personal que ahí trabaja te ayuda en todo lo que necesites, te dan muy buena información sobre Roma y te dan desayuno en la mañana, si querés dormir tranquilo depues de recorrer Roma todo el día, este es tu sitio, excelente ubicación. Lo que no entiendo es por que te cobran 1 eu por el wifi si dice que va incluido, incluya lo en el precio todos los viajeros necesitamos wifi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • yannichuber5662
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
10.0

Très bien 🖒🖒

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Maj 2017
9.7

In our stay was ok. Very nice apartment, modern, clean with facilities and really central.  Breakfast minimal if it has to be paid. Staff nice and friendly and keen to help you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Maj 2017
8.0

El lugar es limpio, cerca de la estación de metro. La zona tranquila. Cualquier duda o inconveniente hablamos con el encargado y nos resolvió.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2017
7.1

Its not like a hostel that im used to. Its more like a guest house. Staff was really nice but they jut speak italien and spanish. Internet IS NOT FREE. You don t really have a reception. I stayed in a 4 mix bedroom and it didnt have locker. It was safe, but still is not normal it doesnt have locker inside the bedroom. Location by the way is excellent!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2017
9.4

Very generous and helpful staff. Thank you for giving us a great place to stay in Rome at a great rate!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Kwi 2017
9.1

This hostel is super close to Roma Termini. The First Lady we spoke to didn't speak much English, but was still as helpful as she could be. There are no signs for this place, so we accidently went into the hotel next door and the lady was very unhelpful there. The room was very tidy and clean and felt very relaxing after a long day! The kitchen is simple, and your breakfast is quite simple. No facilities to do laundry (to my understanding) but we got a discount at a laundrette around the corner

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
7.7

Este hostal tiene dos "banos" en los cuales cabe tu o la ropa muy mal hecho! son muy pequenos he incomodos!, cuando realice mi reservacion decia que incluia wifi pero al llegar te cobran 1 euro por la contrasena, no existe un lugar comun donde poder interactuar con otras personas. Tiene una excelente ubicacion, te dan mapa y te explican como tomar el bus cosas y que conocer en Roma. Pero NO lo recomiendo. En la zona hay miles de hostales muchisimo mejores incluso mas baratos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • naturesbest
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
8.9

Great value for hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.