Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 633 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 633 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.0
BT Rooms Located at Via dei Mille 9 int.5, , Rome.
BT Rooms
Italy
Rome italy Via dei Mille 9 int.5
79% 633
41.9036345 12.5033211
BT Rooms
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
3.1

We did not enjoy our stay here one bit. We were in a 6 bed mixed dorm which was much smaller and nothing like what the pictures for the property showed. The air conditioning was broken so the room was extremely hot. The beds were very uncomfortable and bunk beds were poor quality. The bathroom had 1 shower and 1 toilet and was smaller than a closet and with 2 dorm rooms sharing it there was always a line and was always unclean. The staff was unfriendly and we changed places after 1 night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Maj 2016
10.0

Hola , les quería comentar mi estadía en este lugar , la realidad muy buena la ubicación , la limpieza excelente , las personas que me atendieron fueron muy educados y correctos. Es un lugar que se los recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
5.7

No me gusto el olor de la habitation, tenia un olor a viejito, el ambiente de la habitacion es feo, aunque todo estaba limpio, el precio es caro para esa habitacion Vieja.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Maj 2016
9.4

Location is very good, close the Termini station. The internet was slow, I missed a Locker, but everything was all right, I liked my exprrience there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
5.4

We arrived at 6 AM one morning. The location was close to Roma Termini, hence our booking. When we arrived, noone answered the buzzer, until a fellow traveler let us in. Reception didn't open until 9 AM, so while we were sitting there a guest came out. We needed to do laundry but saw signs everywhere saying no laundry service contrary to Hostelworld's listing. She said she wouldn't stay there again given the chance with poor Wifi, one bathroom for 12 people, staff, etc. We found another place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
9.7

추운건 이탈리아 건물 특징이라 쩔수없지만 깔끔하고 친절하다 푸짐한 조식과 세탁기가 옵션으로 있어 편리하다 역에서도 가깝고 두오모가 마당같이 가깝다 다만...... 지금 공사중이라 시끄럽다 ㅠㅠ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
8.9

O Hostel fica bem perto da Estação Termini, que é uma ótima opção de lugar para ficar, visto que todos os trens partem de lá, porém é muito movimentado e não parece tão seguro. O atendimento do staff foi ótimo, super atencioso. Os quartos são limpos todos os dias e as acomodações são ótimas, porém não possuem locker. Tem uma minicozinha com microondas e frigobar. No geral foi uma excelente estadia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
9.7

Struttura tranquilla Buona posizione, pulizia ottima, personale eccellente, è la seconda volta che soggiorno. Ho già prenotato per la terza tutto ok

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.0

Eenvoudig maar schoon BB en vriendelijk ontvangst en goede bedden. Sober ontbijt maar prima om de dag mee te starten!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
19 Kwi 2016
8.6

Overall really good value for the price. My only issue with the accommodation was a really poor WiFi connection, which would essentially load one page in a time span of 2min - eternity. But bad internet is a small grievance in otherwise very affordable accommodation

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.