Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • fjlooarneas
  • Portugalia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Lut 2017
8.0

nice place, staff really helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
25 Lut 2017
10.0

Es un buen lugar para descansar, no es party hostel, esta ubicado en un tranquilo edificio, con amplio baño, servicio de lavanderia, desayuno, el precio es bueno para estar ubicado en una ciudad costosa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lut 2017
7.7

The owner was friendly and helpful. I just needed a shower and a bed for a short night. fair value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
9.4

Perfect, teo is very nice person. He provides you with all services and helps you on your stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
4.6

The rooms were smelly and the facilities were lacking both in number and condition. It was a very drab environment/neighbourhood. The sole staff member was kind, but stingy. We were allowed only one device each to connect to the wifi. The worst part was the room was absolutely freeeeezing.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
8.0

I had the hardest time the entire day. Flight cancelled and rebooked followed by credit card problems. The owner was EXTREMELY helpful with everything. I was able to get caught up on sleep (which I was severely lacking) and I had a good breakfast. The breakfast was quite sweet; kind of wished there was more protein/starches but it was food nonetheless and it is still holding me over at the time of writing this.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Gru 2016
6.3

The place is definitely like an apartment and not a hostel... The person who takes care of it is very sweet but the place isn't very clean and has a very peculiar smell which I hated. If you are someone who is just looking for a bed to sleep for one or two nights, this place is okay. And there is no security whatsoever, no lockers at all. Would I stay here again? No...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Lis 2016
10.0

Super recomendable. La atención muy buena y bien ubicado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.3

It located in Chinatown,you can find cheap and good food there. Was clean and wifi was fast. You need to ring the bell front of the building to get inside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
10.0

la posizione è ottima, lo staff, tutto perfetto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.