Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 345 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 345 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.6
B&Brera Located at Via Bramante 35, , Milan.
B&Brera
Italy
Milan 20154 Via Bramante 35
70% 345
45.4820501 9.1787903
B&Brera
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
10.0

Super recomendable. La atención muy buena y bien ubicado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.3

It located in Chinatown,you can find cheap and good food there. Was clean and wifi was fast. You need to ring the bell front of the building to get inside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
10.0

la posizione è ottima, lo staff, tutto perfetto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Paź 2016
5.4

Die Mitarbeiter waren sehr nett und hilfsbereit. Alles im allem war es aber eine merkwürdige Situation, da es sich bei den Hostel wohl um die Wohnung des Betreiber handelt und er da auch lebt. Die Straßenbahn, die komischerweise die ganze Nacht fährt, war super laut und unüberhörbar. Sauber war es auch nicht sehr.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Good evening Miss Bode, I wanted to clarify that I never waited a comment so negative, however this is an opinion, I would have preferred would comment the whole situation, because even for those who see the comment needs to know the truth, what you do not described and that is, I do not live in the b & b but I have an apartment and since you have presented her and her friend to 01:00, (accurate that the b & b closes at 23:00 and you do not even deign to tell ) what do you think I should do? Obvious that I've had to stop at the b & b, I do not want to go through a domineering person, because they are not, but I would have liked more sincerity, good things.

14 Paź 2016
7.7

This accommodation was not what I expected. It was a "B&B" run out of someone's apartment. The basic amenities (bed, outlet, wifi, shower) were enough, especially for our short stay of only one night, but don't expect a lively hostel or typical homey bed and breakfast atmosphere. It is a bit difficult to find the actual apartment, but security is well taken care of, considering there are 3 locked doors to go through. The host was nice enough and let us store our bags before we checked in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
11 Paź 2016
6.0

The room was not clean

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • cicciospampinato6023
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
9.1

Posizione ottima, luogo pulito. I servizi corrispondono alla descrizione. L'host è simpaticissimo e soprattutto cordiale. La colazione è tipica Italian Breakfast con un ottimo cappuccino. Segnalo ottimo doppio servizio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Wrz 2016
10.0

Clean and simple hostel. Walking distance to the train station and main axis route down the castle and duomo. Run by the owner who is a local Italian.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Wrz 2016
8.3

The place was clean and the Wifi was very fast. It's only 20-25 mins by tram from the Duomo and there are lots of eateries nearby. Tio, our host, was kind enough to put my friend and I in the same room after learning that we were unable to get beds together. Breakfast was simple but filling. Thanks Tio for everything!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Wrz 2016
4.0

Dadurch dass weder eine Wegbeschreibung vorliegt, noch irgendjemand in diesem Viertel (italienisches China-Town) Englisch spricht und sich verständigen könnte, NOCH irgendwo irgendetwas beschrieben ist, haben wir zuerst 10 Minuten lang den Eingang nicht gefunden. Dann öffnet uns ein Mann der uns ein paar Sekunden später um 15 € über den Tisch zieht. Und als er uns erklärt er hört heute früh auf zu Arbeiten, geht er in den Nebenraum und sperrt zu??

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.