Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 387 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 387 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Lip 2017
8.9

Furchtbar lieber Hauspapi !!!! Guter Standard für den Preis Liebevolles kleines Frühstück Zentrum sehr gut zu Fuß zu erreichen Sehr sauber

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • patrickrice74
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
27 Lip 2017
8.3

Very pleasant and friendly operator. Not much of a common area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
10.0

Super friendly place, close to the main monuments and trendy venues. The owner was gentle and nice. I recommend it to everyone and can not wait to go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2017
9.4

还可以,位置在唐人街,完全不用担心吃饭,去哪儿也都比较近。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2017
6.9

The host, Teo, is a super friendly and helpful person. The place is not bad , tidy but not as bright and neat in the picture shown. When I went there it was in very hot summer and there were quite some mosquitoes. Since I'm very sensitive to heat and mosquitoes , I totally couldn't sleep there. I'm not giving negative comments on this but just as a reminder, if you are tolerant to heats and mosquitoes, it is a nice place for u to stay!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Lip 2017
7.7

Perfecto para dormir y para darte un baño. Es pequeño, no hay espacio para sentarse un rato a descansar, hacer una videollamada, etc. Esta ubicado lejos del centro de la ciudad pero es facil llegar en tramway

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2017
7.4

It is a a bit small and wasn't easy to find. But the location is incredible. Teo is really nice and accessible, had a problem with my booking and he was very understandable. If you are staying just for one night is a good option.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Cze 2017
6.6

老板倒是不错,只是那个街区真的很不安全,在华人区,晚上下面就是电车很吵,而且两个意大利人围着一个女人,那个女人说英语然后那两个意大利人揍她(后面发生了什么没听到),我觉得米兰真的相当不安全,那个位置特别难找,好像是36号,门口一直有几个混混长相的人抽烟骂人看了很不好。空调同样不好使,一个破电扇什么用处都没有。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
8.3

Soggiorno molto gradevole, personale gentile e disponibile!!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Cze 2017
8.3

Buen hostal, solo que al no contar con aire acondicionado las noches son calurosas y tienes que dejar la ventana abierta y dormir con el ruido de tranvías pasando en la calle.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.