Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 141 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 141 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.6
B&B Venice Hazel Located at Castello 4977, , Venice.
B&B Venice Hazel
Italy
Venice Castello 4977
82% 141
45.4356531 12.3441267
B&B Venice Hazel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Lis 2016
5.4

Upon booking there was no indication of a lock out period or maximum time for checkout. When my train was delayed the staff refused to provide me a way to check in later and I was forced to book a local hotel at a much higher price that night. Venice Hazel still charged me for the night as well as breakfast even though I stayed elsewhere and even refused to provide a discount. The breakfast served the next day was packaged yogurt and croissants you could buy at the grocery store. :(

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2016
7.4

Locatie was prima, kamer en sanitair schoon en oké! Ontbijt erg sober, nauwelijks keuze. Keuken niet schoon! Sfeer ook erg sober vergeleken met hostels in meerdere andere landen waar ik eerder was. Geen gemeenschappelijke ruimte, was jammer. Wel WiFi; erg fijn! Prijs; duur! Zeker gezien prijs, kwaliteit verhouding. Je kon je koffers laten staan of vantevoren plaatsen, is prettig. Dus plus en minpunten!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2016
5.7

We got locked out each night and the shower kept flooding and ran out of hot water......

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
22 Paź 2016
9.4

Great, great location right in the middle of the City. Rooms are big and everything is clean. Not a great social atmosphere (at least in October) but you are in Florence so explore the city!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
7.7

전반적으로 깨끗하고 편안했어요. 조식도 좋아요. 직원분들도 친절했는데 단지 짐 보관했을 때 보안이 좋지 않은 것 같아요.(짐은 잘 보관해주시는데 찾을 때 누구 것인지 기록이 안되어 있음) 가격대비 좋아요. 또 방문의사 있습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
6 Paź 2016
8.0

The location is what makes this place. Right in the middle of the island no need to take ferries or train from the mainland everyday. The beds were comfortable and no bunk beds which is nice. It didn't have much of an atmosphere being a b&b and not a hostel but I still met some nice people there and had an excellent time. I would probably stay again though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Paź 2016
10.0

Todo perfecto! un poquito dificil de encontrar pero se podría mejorar con un mapa. El ambiente es super tranquilo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Paź 2016
7.1

Muy cerca de plaza San Marcos. Es relativamente caro pero lo que pagas es la ubicación. No aceptan tarjetas de crédito y el desayuno es muy básico. El lugar es limpio, seguro y tranquilo. Faltaría fumigar contra los zancudos (hay muchos) y las sabanas no estan incluidas en la renta

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Paź 2016
6.9

Was probably one of the worst hostels I've been to. No atmosphere at all. Felt like a hotel more than a hostel. The building was old and the bedroom was too. It didn't feel comfy with old furniture and floors. The kitchen was ok but small and you couldn't use it between 11am and 5pm if I remember correctly. The washrooms were decently clean but then I saw a puddle of yellow in the corner of one of the showers. Not sure what it was and didn't care to investigate. It was gone the next day though

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
4.6

El lugar es austero con olor a viejo, no hay productos de aseo, agua fría y desayuno con poca variedad. El personal te trata como si no fueras un ser humano. Solo el primer señor que me atendió fue servicial pero lo vi esa vez. No lo recomiendo para nada, vengo viajando mucho y fue lo peor

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.