Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

B&B SweetHome-DolceCasa

  • Via Campostrini 13 - Pedemonte, San Pietro in Cariano, Verona, Włochy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
B&B SweetHome-DolceCasa Located at Via Campostrini 13 - Pedemonte, San Pietro in Cariano, Verona.
B&B SweetHome-DolceCasa
Italy
Verona 37029 Via Campostrini 13 - Pedemonte, San Pietro in Cariano
93% 129
45.5064380 10.9152660
B&B SweetHome-DolceCasa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
8.6

Una buena estadía en relación calidad precio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Gru 2016
10.0

Roberto is the greatest host you can get. He's really kind and helpful. The apartment is super clean and I got what I needed the most during my sleep : a solid night sleep. Thanks again Roberto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Gru 2016
9.1

El lugar es super confortable, esta muy limpio, las habitaciones son grandes, tiene cocina, te prestan toallas sin costo adicional y el dueño es la persona mas amable que puedes conocer, en fin me encantó. El único detalle es la ubicación ya que esta un poco alejado de la ciudad y tus horarios quedan un poco limitados por el transporte público, sobre todo en domingo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Armenia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
9.7

Very kind and polity staff.very good place with valuable price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
8.9

Muy buen hotel si vas con coche a las afueras de verona para descansar y pasar alli una noche. Tienes parking en la puerta y el trato es inmejorable. Ademas dispones de habitacion para ti solo por un precio muy economico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
8.9

The owners are super nice, the B&B is nice and clean. Its a great deal for that money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
9.4

Private room with share bathroom which I didn't have to this time. Little out of town and last direct bus is at 20.30 from train station. Taxi is 20 Euro. Great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • janajeglic826
  • Słowenia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Paź 2016
9.1

Amazing value for money, a short drive to Verona & Lake Garda, the owner is really sweet and speaks English quite well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
11 Paź 2016
9.1

ホステルだと思って予約したらb&bで、ヴェローナの駅からもバスで1時間くらいかかってびっくりした笑 オーナーはすごく親切で、バスの時刻表とか地図とかコピーして渡してくれ、近くのランドリーとかマーケットの場所も地図に書いて教えてくれた! 部屋もものすごく広くて、一人旅には十分すぎました。キッチンもあるので、家族とかカップルで来てゆっくり滞在するにはいいかも。 一人旅でぱっと観光したい場合は駅からの距離とか考えるとちょっと大変だと思います。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
10.0

Loved this place! Very nice and clean! 15 minute drive to Verona. Awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.