Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 391 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 391 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.4
B&B Siesta Located at Sobrarbe, 34-36, Zaragoza, Zaragoza.
B&B Siesta
Spain
Zaragoza Aragon 50015 Sobrarbe, 34-36, Zaragoza
97% 391
41.6598798 -0.8735203
B&B Siesta
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
10.0

We had a really nice stay in B&B Siesta!! Marta was very helpful and patient with us! the room was tidy and the bathroom was clean, Marta always gives something different to eat for breakfast :) she helps you to find interesting places to visit in the city, giving you advices and a map! the hostel is really near to the historical city centre and you can go almost anywhere by foot. Thanks a lot to Marta for the really pleasant stay, she is so nice! We had a lot of fun in Saragozza !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • isobelf
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
10.0

Loved this place! Would go back :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2016
9.7

다 좋은데 온수가 안나왔음 ㅎㄷㄷㄷ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Cze 2016
9.4

Marta was there to welcome us when we arrived and was very friendly. She pointed out some sights around the city. We were the only ones staying in the flat that night. There is a communal kitchen with everything you could need. It was located just a 5 minute walk to the Basilica. This hostel was an excellent value!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Puerto Rico, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Cze 2016
9.4

A good place to stay. Easy access, clean and friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2016
9.4

Marta was lovely and friendly, checking us in quickly and giving a good rundown of the city. Room was clean, tidy and well equipped and the bed was very comfortable! Very close to old city, just a short walk away.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

Marta es una persona muy amable, amigable y profesional. La ubicación es perfecta, no lejos de las principales atracciones de la ciudad de Saragoza. El precio es muy bueno y tienes desayuno incluido!! Definitivamente recomendamos este B&B!!! Hasta pronto y muchas gracias, Nelsa y Geoffrey

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
9.4

Great place to stay. Marta couldn't have been more helpful. She called a few parking garages to help us find a good deal for secure motorcycle parking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.