Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
B&B La Dolce Vita Located at Via Marconi 29, , Bologna.
B&B La Dolce Vita
Italy
Bologna 40122 Via Marconi 29
83% 161
44.5001249 11.3391155
B&B La Dolce Vita
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sie 2016
10.0

Hostel recomendadísimo, tanto por el personal como por la habitación. Fue una estancia muy agradable gracias a lo acogedor del lugar y a la amabilidad de la señora. Además, está muy bien ubicado: a diez minutos de la estación del tren y a cinco minutos del centro a pie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
31 Lip 2016
8.0

No air conditioning in the room, but it had an overhead fan and a window we could open. Breakfast was typical sugar-heavy Italian breakfast with cakes, breads, jams, nutella, breadsticks, and fruit. Staff were very friendly, and had two friendly dogs. Staff smoke, and you can smell it in the common area despite the air fresheners.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Cze 2016
6.9

The room itself was clean and nice. Unfortunately the owner smokes in the house so when you first walk into the lobby/lounge room your immediately hit with a waft of smoke. Bathroom was clean and fortunately you couldn't smell it in the room. The breakfast as shown in the photos is slightly non existant. They had cake that sat there for 3 days, no toast, all packaged croissants that also looked like they sat there for months. Off fruit until the final day there was bananas. Lots of tummy tea but

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
6.0

le petit dejeuner est inexistant si ce n est biscotte ,pommes vieille et fletrie , croissant chimique etc nous avons par la suite dejeuner a l'exterieure cout 8 euro/2 salle de bain commune et tres encombree le matin

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
8.6

Mi sono trovata molto bene come comodità,serivizi e posizione. Il personale è stato molto gentile e disponibile,peccato per il servizio bagagli non disponibile. Potrebbe essere utile anche ad altri visitatori che non vorrebbero spendere soldi al deposito bagagli della stazione. In generale è comunque consigliato.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Kwi 2016
6.6

Il B&B è vicino sia alla fermata dei bus che al centro storico.L'ambiente è grazioso e pulito.Un solo bagno in comune per le 3 camere (da 4 persone l'una) è sicuramente insufficiente per poter essere usato nelle ore clou (quelle del mattino e della sera...).Lo stesso discorso vale per la colazione al mattino: il latte caldo e il caffè finiti subito non erano prontamente sostituiti e alla reception non c'era nessuno...La tassa di soggiorno 2 euro x pers. x notte mi è parsa esagerata!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Kwi 2016
10.0

跟舍友两个人去博洛尼亚玩,找的这个住宿真的太棒了,我们住的房间特别大,窗户阳台。因为楼层高(有电梯),所以视野特别好。家里的两只小狗狗特别的乖,喜欢跟我们一起玩,见了我们直摇尾巴!早点也非常棒,可以选择不同的拿去房间享用,坐在阳台上,真的是特别愉快的体验。总之,愉快的经历。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
10.0

This cute B&B is really perfect for a stay in Bologna. I stayed there for 3 nights together with my boyfriend and it was great! The location is really good, you can easily walk to all the spots in the center. The stuff was really friendly and everything was always clean. I can definitely recommend the B&B "la dolce vita".

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.