Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 322 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 322 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
B&B Il Magnifico Located at Lungarno Torrigiani N 3, , Florence.
B&B Il Magnifico
Italy
Florence 50125 Lungarno Torrigiani N 3
96% 322
43.7657501 11.2577212
B&B Il Magnifico
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Kwi 2016
10.0

Great hotel for the money! A beautiful location and a wonderful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
10.0

Great place, great location right on the water near the busy area. friendly staff that are so helpful and accomodating, really loved staying here :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
9.4

We love B&B Magnifico! Great location with access to all points in the city. Alain was WONDERFUL! So helpful, even printed our boarding passes for us. Breakfast was in our room each morning and the cappuccino machine was fantastic. A great place to stay in Florence!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2016
9.4

Very good experience. Firstly, Weng was really helpful and explained us everything we needed, he gave us also hints what to see, where to eat etc. The location is great, not far from railway station and few minutes walking from the old bridge. The place was very cosy, clean with a lot of facilities. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2016
10.0

This B&B has to be one of my favourites in Italy. I have such great memories of Florence, and waking up in this apartment. Staying here made our experience of Florence so much better. Great bedroom and bathroom. Kitchen was easy to use. We felt very comfortable here. A great place to stay if you're looking for relaxation and privacy. The location is amazing - we walked pretty much everywhere. I would love to stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Nasz pobyt w B & B Il Magnifico był po prostu wspaniałe, a ja bez wahania polecić to miejsce dla innych podróżnych. Mój partner i ja mieliśmy ogromny, ciepły i wygodny pokój z oddzielną, ale łazienkę. Zameldowanie było bardzo sprawne i przyjazne, a nawet dano powitalną butelkę wina. Lokalizacja jest świetna, bardzo krótkiego spaceru od Piazza Michelangelo (na południowym brzegu rzeki Arno), który oferuje wspaniały widok na miasto. :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2016
9.7

Great hostel. The host was amazing and the best reception I have every recieved. Accommodation was clean and nice. Breakfast was good and had good coffee which you were free to use throughout the day. Superb location. The only downside was the room next to ours was quute noisy during our stay but this could have happened anywhere. Overall, I would definitely recommend this place to anyone and would be very happy to stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
10.0

This B&B in Florence was absolutely wonderful! Alain really takes the time to make you feel like you are home and it is only about a 15 minute walk away from most of the tourist sights in Florence! I definitely would recommend that you stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lut 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

Doskonała atmosfera w schronisku, nasz gospodarz był bardzo pomocny. Lokalizacja nie może być lepsza

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
10.0

Pour une semaine en famille, nous avons été particulièrement bien accueillis par Alain. Les informations transmises avant l'arrivée et les échanges de confirmation sont objectifs, concrets et rassurants. L'emplacement est idéal pour une visite de Florence avec un petit déjeuner de qualité. Nous recommandons sans hésiter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.