Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

B&B IL Tulipano

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 59 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 59 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5
B&B IL Tulipano Located at Viale Colonnello Galliano, 3a- Verona, , Verona.
B&B IL Tulipano
Italy
Verona 37138 Viale Colonnello Galliano, 3a- Verona
96% 59
45.4355920 10.9784516
B&B IL Tulipano
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.7

Gastgeberin ist sehr nett, Frühstück liebevoll und frisch zubereitet, sehr gut und ausreichend. Zimmer sehr geschmackvoll eingerichtet, Sanitäre Anlagen hervorragend. Kostenfreie Parkmöglichkeit vor dem Haus. Fußweg ins Zentrum ca. 15-20 Minuten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Sie 2016
10.0

Very friendly welcome, lovely room and breakfast :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
10.0

Es war ein ganz wundervoller Aufenthalt. Sehr netter Empfang und freundliche Atmosphäre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
10.0

Ottimo tutto!!!! Posizione eccellente e personale carinissimo!!! Soddisfatta , lo consiglio a tutti!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2016
10.0

This B&B was wonderful and was just what we were looking for in Verona. The facilities were clean and nice and we were greeted warmly when we arrived. We were given good recommendations and a hearty breakfast in the morning. I would definitely return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
8.6

Es war unser Irrtum, dass wir "Fahrrad-Touristen" einen Tag später als angegeben (und bestätigt) ankamen. Peinlich für uns, doch kein Problem für unsere dennoch sehr freundliche Vermieterin. Wir konnten ein noch freies Zimmer zum kleinen, baumbestandenen Hof beziehen - der vielbefahrenen Verkehrsstraße abgewandt; die Nacht war überraschend ruhig. Im Zimmer leider wenig Ablagemöglichkeit, ausreichend für uns - für längeren Aufenthalt wohl nicht so gut. Alles in allem aber eine gute Adresse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
10.0

We had a very warm welcome at Il Tulipano - we got lots of help with which sites to see and where to eat. The room was very clean and comfortable and the breakfast was nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
9.4

We had a wonderful stay - about a 10 minute walk from the train station and 15 minute walk from the heart of the city. The owner doesn't speak much English, but she was still very friendly and helpful and gave us many recommendations on where to go in Verona. The rooms are clean and comfortable and the bed is perfect for a good nights sleep. Very secure facilities, we felt our stuff was very safe being left behind. Flexible on breakfast times and was pleased to have eggs cooked for us :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
9.7

Super accueil. Le patron n'a pas hésité à me dépanner car mon vélo était en rade. Présentation utile de la ville. Très bon petit déjeuner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.