Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 327 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 327 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
B&B Floralia Located at Via Borgo S.Lorenzo 9, , Florence.
B&B Floralia
Italy
Florence Toscany 50123 Via Borgo S.Lorenzo 9
96% 327
43.7737734 11.2545317
B&B Floralia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sty 2017
9.1

Habitación prolija, amplia y limpia. La buena onda del dueño inmejorable. A 50metros de la Catedral de Santa María del Fiore. Un poco delgado el colchón y las paredes también, pero nada que no permita descansar. Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • annie0925
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Gru 2016
9.7

피렌체에서의 2박 3일을 Floralia에서 지냈어요. 출국 전에도 예약 확인 메일 보내주시고 숙박 전날에도 체크인 시간을 물어봐주시고~ 정말 배려가 최고였어요~ (체크아웃 시간이 10시. 제 기차 시간은 오후 1시였는데 캐리어도 보관해주신다고 하시구요) 따뜻한물 수압 최고로 나왔고~ 시설도 깔끔하고 아늑한 분위기~ 숙소가 역 바로 코 앞이 아닌 두오모 근처여서 많은 사람들 사이로 캐리어 끌고 다니기 좀 힘들고. 열쇠가 당혹스럽게 만든 적도 있었지만.. 그것도 나름 추억이고 재미였지 싶어요 ㅎ 아침도 꿀맛~ 타주는 카푸치노도 최고^^ 다음에 피렌체에 가도 꼭-!! 여기에서 지낼거에요~~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
8.9

Un rapporto qualità - prezzo stratosferico. Praticamente in Piazza Duomo, personale gentilissimo e professionale, semplice ma pulito. Da tornarci!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
9.4

Ottima sistemazione Sabino ottimo padrone di casa , prodigo di consigli è disponibile in ogni momento Ci ritorneremo sicuramente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lucianodevicente7150
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Paź 2016
10.0

Es la cuarta vez que voy a recorrer Europa. Me hospede en no menos de 20 Hostel y B&B distintos. Sin duda este fue el mejor en el que he estado. No sólo por lo hermoso, espacioso y bien decorado que esta, sino por la amabilidad de Savino, su dueño. Estuvo muy atento a todas nuestras necesidades y nos aconsejo e hizo las mejores recomendaciones para vivir Florencia al máximo. Volvería sin ninguna duda. Abrazo Grande Savino!! Desde Buenos Aires, el único hincha de Atlanta que habrás conocido jaja

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
10.0

it was a fantastic time we had though its only a short time.i would love to recommend it to everyone.the place is so nice and just in the center.the owner is very accomodating.he even help us to find the best places in florence. i love florence and i would love to go back and stay there again.❤️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Paź 2016
10.0

El hostal es excelente, el trato, la limpieza y bienvenida no tiene precio. El apartamento está muy cerca de todos los lugares de interés en Florencia, caminando se llega perfectamente a todos lados. Mi esposo y yo tuvimos una increíble estancia superando todas nuestras expectativas. Hostelworld debe estar orgulloso de tener un lugar así entre sus opciones de hospedaje. Mil gracias por todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Paź 2016
10.0

The best hostel I have ever been!!! The owner -staff was an amazing man! He was very helpful he prepared all of the breakfast alone with love ...if you need anything he was always there for you !!! The location was perfect so much, much close to the center.i don't think you can find better than this and you can find so close super market , two steps only !!! Best value money !!! Alora ...!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
9.1

Nice room, own private bathroom and good communication with the owner. Location is brilliant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Paź 2016
10.0

Ass always a wonderful place to stay right in the city with a warm welcome and access throughout the day if needed.would highly recommend on all counts

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.