Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.8
B&B Floralia Located at Via Borgo S.Lorenzo 9, , Florence.
B&B Floralia
Italy
Florence Toscany 50123 Via Borgo S.Lorenzo 9
95% 305
43.7740871 11.2546710
B&B Floralia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Lip 2016
9.7

Great location, host was the best! It is noisy at night but I travel with ear plugs so that's fine. Breakfast is great! Such a change to other places we've stayed in Italy where only sweet things were available. Here there was cereal, yoghurt, fruit etc. Our room was super big with three windows out on to one of the main roads to the Duomo. The only reason we didn't score a perfect ten is that we didn't have air conditioning and it was so hot! The fans did a good job but we like it ice cold!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
10.0

Really good location with an even better host! Really enjoyed my stay! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lip 2016
8.6

So close to the centre we couldn't believe it and the hosts were so helpful and nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
9.4

tutto quello che si può volere da un BeB: cortesia, pulizia, comodità e consigli turistici e culinari!! colazione nella norma. a quel prezzo (a 30m dal duomo) secondo me di più non si può volere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2016
10.0

Los anfitriones son excelentes muy amables y siempre dispuestos a darte sugerencias de lugares turísticos, la habitación limpia y espaciosa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
10.0

Very comfortable and private. Hosts are gracious and helpful. Fantastic location. We had a great experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2016
10.0

Great location right in the heart of Florence. Easy to get around since the Duomo is basically right outside your door and is a reference point on how to get back the the BNB. The owner is really nice and is helpful to find places and how to plan your stay. Also has printing services and free breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2016
9.7

A really nice place, great location and friendly stuff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2016
7.7

Great location and the room was nice. It was very quiet and I didn't really like the atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2016
8.9

Great location and clean. Breakfast included was a nice bonus to make life simple in the morning. For a short stay in Florence it was the perfect place to explore from. For a longer stay, I would need some more room for luggage and such :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.