Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lip 2017
9.7

The hostel has an incredible location, very near to the Duomo and other sightseeing spots. The host Sabino is a really good guy! We chatted a lot at the breakfast, which was quite nice. His wife Silva and him gave us many tips all around the city. Wonderful experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2017
9.4

buon livello di ospitalità e pulizia... ottima colazione e posizione veramente comodo... unico difetto la nostra camera che era affacciata sulla via e quindi molto molto rumorosa...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
10.0

Ottimo in tutto. Pulizia, posizione, accoglienza e simpatia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
10.0

Such a great little bed and breakfast! The owners were very sweet and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
7.4

Tiny room with no windows in the centre of the building. Kept awake my other guests sitting outside the room in the night. No ensuite. Pad the same price as those with large double rooms and ensuite. When other guests left I asked d if I could swap ooms and told no. The host was very friendly and they got me soy milk in for breakfast as I was vegan. The location is very central but I think I paid a lot for the room I stayed in.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
10.0

Abbiamo soggiornato una notte presso il b&b Floralia: struttura molto ben curata, in una posizione centralissima e con un oste. Sabino, l'oste, dimostra grande ospitalità e cortesia. Decisamente consigliato

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
10.0

Wonderful host, very helpful, cleans rooms and lays out breakfast daily. Location is excellent, just around the corner from Il Duomo, many restaurants, and walking distance to Ponte Vecchio. Overall a wonderful experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2017
10.0

Nice little hostel right in the city center. The staff is very nice and friendly. There was a fan and a heating on the room, the room was cleaned every day. The breakfast was good, but not very big.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Maj 2017
10.0

Necesita un poco más de luz

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
9.7

A really great place! Super close to the duomo and within walking distance to a lot of other sites. The owners were very welcoming, gave us great tips on what to see and where to eat! We were in the basic room which was no issue at all as we were the only ones who could access the bathroom with a key. Breakfast was good, not too much choice but it did the job and they were happy to make us a coffee! Definitely good value! We only stayed one night but would have been happy to stay for many more!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.