Hostelworld.com

B&B DolceCasa

  • Via Campostrini 13 - Pedemonte, San Pietro in Cariano, Verona, Włochy
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 88 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 6.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 88 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 6.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.3
B&B DolceCasa Located at Via Campostrini 13 - Pedemonte, San Pietro in Cariano, Verona.
B&B DolceCasa
Italy
Verona 37029 Via Campostrini 13 - Pedemonte, San Pietro in Cariano
89% 88
45.5064380 10.9152660
B&B DolceCasa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2016
9.4

Das B&B ist wirklich etwas außerhalb gelegen und der letzte bis fährt verhältnismäßig früh. Der Besitzer hat sich aber rührend um mich gekümmert und mir viele hilfreiche Tipps zu Sehenswürdigkeiten und Restaurants gegeben! Die Bäder sind groß und sauber und gut ausgestattet. Bis auf die Lage 1A!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.3

Pessoal : o dono, Roberto, é uma pessoa extremamente simpática, disponível e com boas dicas - terá apenas tendência para sobrevalorizar algumas destas. Ambiente e limpeza : o apartamento é bonito, bem equipado e é ingraçado poder conviver directamente com os outros clientes. Assinalo só que não estará muito bem isolado - ouve-se por exemplo do quarto o que se passa na sala de banho -, as camas não são feitas durante a estadia e havia algum pó debaixo da cama.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Maj 2016
9.1

Great B&B, although not the best location for someone who wants to visit Verona. If you get there at night, expect to pay 20 euros for a taxi from the train station. However, Roberto is the most welcoming host you could hope for. It was worth every euro spent and I would definitely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
8.9

One of the best. Robert (the owner) is so good person. The place is a house in Pedemonte (San Pietro in Cariano) (15 minutes by car from Verona). The whole house was perfect cleaned. I ll suggest you you stay unconditionally!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
9.7

I had an amazing stay at the B&B, it was perfectly clean, and the staff, Roberto and his wife, were more than kind to me- my phone broke just after I arrived and they immediately offered me the use of their own computer, and printed out a map of the city and bus schedule for me without my even asking. The B&B is just outside Verona, which I loved because it is surrounded by vineyards. My room had a private balcony and I was able to see the sunrise over the vineyards. Thank you Roberto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Kwi 2016
8.9

If you have a car, and you want a place away from the city next to some really beautiful vineyards, then this is the place for you! The rooms are clean and comfortable and the owner is really nice. This is not a place for backpackers. It is not in an area conducive for walking and the bus ride into Verona is about 45 min.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
9.7

Clean, super friendly, safe, and comfortable. The rooms are really nice and I would definitely go back,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Podobało nam się to miejsce! Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Polecam to miejsce, jeśli chcesz coś poza Verona. Jedynym minusem do tego B & B jest to, że jest to około 40 minut jazdy autobusem od Werony, która działa autobusy zatrzymują się na około 6 pm.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Gru 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

To było bardzo trudno się tam dostać z Werony. Przyszedłem trochę po świętach Bożego Narodzenia, a więc 21 i 103 AUTOBUSY NIE biegały. Musiałem wziąć 93, który ma mnie niby blisko, i szedłem przez około 30 minut w miejscu, nie miałem pojęcia o niczym. Na szczęście, mieszkańcy są bardzo mili i bardzo pomocni, a kiedy miałem problemy się tam, pomogli mi tak dużo, jak tylko mogli. Bez nich, to bym nigdy nie znaleźliśmy B & B. Kiedy tam dotarłem, facet był naprawdę ładny i nie miałem problemu.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.