Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

B&B DolceCasa

  • Via Campostrini 13 - Pedemonte, San Pietro in Cariano, Verona, Włochy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
B&B DolceCasa Located at Via Campostrini 13 - Pedemonte, San Pietro in Cariano, Verona.
B&B DolceCasa
Italy
Verona 37029 Via Campostrini 13 - Pedemonte, San Pietro in Cariano
90% 116
45.5064380 10.9152660
B&B DolceCasa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
10.0

Loved this place! Very nice and clean! 15 minute drive to Verona. Awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
9.7

In diesem B&B ist man in einem kleinen Appartment mit insgesamt 4 Zimmern untergebracht. Es ist großzügig eingerichtet, es fehlt einem einfach an nichts. Ansonsten sind die Eigentümer immer für einen da, super lieb und hilfsbereit! Sie gaben uns ganz viele Tips und eine Karte von Verona. In dem Apartment fühlt man sich einfach direkt wie zuhause. Es gibt eine voll ausgestattete Küche mit Kaffee, Tee und ein paar Snacks rund um die Uhr. Es liegt etwas außerhalb von Verona dennoch nur zu empfehlen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
9.7

Thank you for a wonderful stay at your B&B. It was a blast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2016
9.7

Not difficult, the best place i've been in my trip of three months really beautiful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2016
8.9

Es un apartamento. Muy limpio, cómodo. Un lugar super tranquilo, alejado pero a 20 minutos en micro y el billete cuesta 1,30 así que esta muy bien. La parada es a 200 m. Roberto es sumamente generoso. Deja croisants para desayunar. Hay café, té, cocina, toallas, baño privado, elementos de limpieza e higiene. Lo único malo es que me costó llegar y no hay un cartel claro para encontrar la entrada. Tuve que pagar en efectivo pero hasta me desconto los gastos de extracción! no es para quien busca joda

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
9.7

Great service, friendly owner, speaks English. Nice pizza place just a 100 m away. Cozy bed and clean bathroom. Would recommend!!!:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • karolharumi
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
25 Sie 2016
8.9

Muito boa a hospedagem, tudo limpo, seguro, cama confortável e quarto grande. O rapaz que nos recepcionou é muito agradável e nos deixou muito a vontade. De café da manhã fica disponível café, chás e croissant de chocolate. O único problema é a internet que estava muito ruim e a distância do centro, mas basta pegar o ónibus no ponto em frente que custa 3,70 e demora uns 30 minutos para chegar ao centro. No geral gostamos muito e voltaríamos com toda certeza. 😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.4

The place was very nice, clean and homely. The owner was extremely friendly and easy going. Easy to get to Verona, just hop on the bus across the street (30 min journey approx €3). The atmosphere was quiet and relaxed, certainly not a party hostel or one for meeting lots of people but that suited us perfectly anyway as we just needed a comfortable base from which to explore Verona. Excellent overall, I would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
9.1

Had the best time here. The place is a bus ride away from the city area but it's not a problem as long as you check the bus time tables and such. The owner was such a nice person living with his family just upstairs the rooms. He is happy to help out with any problems ! Most of all, the place is in such a nice suburban area very relaxing for me since I was traveling a lot of the city areas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
7.4

L'accoglienza è stata eccezionale, i proprietari gentili e disponibili a dare ogni genere di informazioni. Le stanze erano discrete, pulite, sobrie, senza troppi fronzoli, letti comodi. Il bagno in comune è un po' scomodo ma ne ero consapevole quando l'ho prenotato. Il punto debole è stata la colazione: assente. Eravamo almeno 8 persone e le cose da mangiare erano veramente poche, anche la tipologia di stoviglie disponibile nella cucina comune: neppure una tazzina per il caffè. Si può migliorare

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.