Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 865 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 865 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
B&B Delfino Blue Located at Via B.Buozzi, n. 18/4, , Genoa.
B&B Delfino Blue
Italy
Genoa Genoa 16126 Via B.Buozzi, n. 18/4
93% 865
44.4148846 8.9146327
B&B Delfino Blue
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2016
9.7

Great stay with a very nice host, the place is very clean and not so noisy despite proximity to the road (good double windows). Good breakfast as well! :) It's a bit off the city center but within easy walking distance to piazza principe (main train station) and harbour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
8.3

La logeuse, Fulvia, est trés accueillante, gentille, vous donne des renseignements sur les visistes. Petit déjeuner copieux : fruits, jus de fruits, viennoiseries, pain grillé parfois spécialité et vous pouvez demander aussi oeufs, etc. Fulvia essaye de servir au mieux les clients. Nous avons fait des rencontres internationales dans ce BED and BREAKFAST. Fort sympatique

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
8.6

Pleasant well located B&B with a very homely feel. Staff made us feel very welcome and relaxed and we enjoyed a pleasant stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2016
9.7

An excellent place to stay and Fulvia the host was very welcoming. Its a bit noisy with the main road just outside but its the harbour which was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marceloihida
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Mar 2016
8.6

Ótimo lugar eu recomendo !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Zdaję sobie sprawę, że wprowadzenie najwyższą ocenę w każdej kategorii wydawać absurdalne, ale PE mi ten B & B jest idealnym: obsługiwana przez dwie stacje metra w pobliżu gGenova PRI CIPE i terminalu do samolotu, z widokiem na starożytne wziął; extreme życzliwość bez piahgerie tylko dwa schodów, niedaleko wspaniałych barów i restauracji (polecam, że pan Vincent, neapolitańskiej i Genueńczycy specjalności) .. mi wystarczy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2016
9.1

Casa molto bella ed accogliente. la signora gentile, amichevole e disponibile. ottima esperienza, da consigliare !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2015
9.1

Accoglienza e disponibilità esemplari. Da consigliare sicuramente. Un grazie particolare alla gentilezza di Barbara e un caro saluto da "Gioia".

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Grazie a Voi !!! Gentilissimi...un caro abbraccio. Barbara e Fulvia

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.