Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

B&B Da Nina Venezia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.0
B&B Da Nina Venezia Located at Al Campo della Lana, Santa Croce 573, Venice.
B&B Da Nina Venezia
Italy
Venice Veneto 30135 Al Campo della Lana, Santa Croce 573
93% 300
45.4396582 12.3224544
B&B Da Nina Venezia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Lis 2016
10.0

Exelente lugar, seguro, bien ubicado, exelente personal, muy amable. La habitación es amplia y muy limpia. Muy recomendable! Seguro regresare cuando vuelva a venecia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Bruno_brasil
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lis 2016
10.0

Increlible place, very clean, just right off the central station!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
7.1

Ottima posizione vicino alla stazione. Silenzioso, pulito e personale cortese e disponibile. Camera piccola e bagno (nuovo) sopra una scala. Complessivamente ci tornerei. Grazie

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2016
10.0

B&B Da Nina is highly recommended. Nina was wonderful assisting us with information on Venice. Our room was excellent and bed and breakfast were great. Loved the espresso machine and in particular the herbal tea. Would definitely stay here again. Thank you Nina for making our visit to Venice memorable. Hope to see you again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
10.0

We stayed in a deluxe double room which was newly refurbished. It had a mini kitchen, cooking pots, pans, microwave - even an espresso machine! The place felt like a home away from home. Staff are nice and friendly - including Nina who owns the B&B. It's also very accessible! Really loved our time there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Paź 2016
7.1

Was a good location nice and easy to get to train and bus. Our private room had see through blinds that led to a shared courtyard with another room, kinda weird. We also had to leave our room and cross the hall to unlock and use our private bathroom, which was inconvenient. A nice clean place to stay if you're just after somewhere to rest your head.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Paź 2016
9.4

기대안한 베니스 숙소 인데 너무 좋았습니다. 위치찾기는 좀 힘들었지만 숙소직원분들 너무 친절하시고 시설도 너무 깔끔하고 창문으로 보는 베니스 풍경도 최고였습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Paź 2016
9.4

Excelente ubicación y facil de llegar, justo al frente de la estacion de trenes cruzando el gran canal. Habitacion amplia y limpia. Lo unico q remarco es que el baño privado esta fuera de la habitacion. El desayuno es abundante dentro de la habitacion.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Wrz 2016
9.7

Absolutely enjoyed our stay here! Staffs were friendly and extremely helpful. Room was clean and comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
10.0

Wir übernachteten eine Nacht bei Da Nina bevor wir auf ein Kreuzfahrtschiff umstiegen. Wir waren 6 Personen und hatten drei Zimmer gebucht. Alle Zimmer waren super neu und mit Liebe eingerichtet. Es war super, Nina und ihr Team haben alles toll hergerichtet, alles erklärt und Nina war eine tolle Gastgeberin zu der wir gerne wieder kommen... Lieben Dank Nina :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.