Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 6.4
B&B Citta' di Giulietta Located at via San Paolo, 2, , Verona.
B&B Citta' di Giulietta
Italy
Verona 37129 via San Paolo, 2
78% 120
45.4390464 11.0025514
B&B Citta' di Giulietta
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Wrz 2016
8.6

Great location in romantic Verona! Very close to the arena/square, but we would consider all of Verona to be easily walkable. Very cozy, clean rooms/bathroom, and a nice little breakfast spread for the morning - not necessarily homemade, but nice nonetheless. Secure, had wifi. Only qualm is that we waited over 1.5 hr for Monica (who is quite sweet and helpful) to answer our phone call. International travellers - try to reach out in advance. No email response the morning/day of. Thanks!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
6.0

Il b&b città di giulietta si trova a pochi minuti all'arena di Verona che è possibile raggiungere a piedi e visitare il centro della città senza dover prendere mezzi di trasporto. Sono stata in questo b&b a luglio c'era un caldo pazzesco ma le stanze non sono climatizzate vi sono solo ventilatori. La colazione molto molto scarsa tant'è che abbiamo optato di farla fuori al bar. Struttura vecchia ma pulita.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
30 Maj 2016
5.7

Awkward. Clean and spaceful but when we decided to stay few days more in Verona, the owner said there was no more place available. Then we looked for somewhere else and in fact the room was still available on the website. Since she didn't want us there, my friend and I decided to move to another B&B. She relucted to let us leave the luggage after check out, and sent us messages telling us to go back pick the luggage before 3 pm. We really don't know what was wrong.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
7.1

Ho soggiornato in questo B&B per una notte e mi sono trovata abbastanza bene. Si trova a circa una decina di minuti a piedi da piazza bra. La camera era molto carina e il bagno pulito. Le uniche pecche sono che la zona è molto trafficata, il che non è l'ideale se avete il sonno leggero! La colazione è un po' scarsa, ma se non avete grandi pretese va bene. La vera scocciatura è stata aspettare 20 minuti che qualcuno arrivasse ad aprirci il portone... Non mi era mai accaduto da nessuna parte!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
26 Maj 2016
10.0

Awesome and cheap place to stay in Verona. Great location and facilities. Nice breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Maj 2016
5.7

Buena ubicación. Difícil comunicación con la dueña para acceder al B&B. El segundo día desayuno muy deficiente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Maj 2016
7.4

Localizada numa das entradas de Verona, a 500 do centro histórico. Tem, por isso, bastante ruído da circulação automóvel. Bem decorado, com as funcionalidades necessárias. Atendimento simpático.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
9.7

Отличное место! Прекрасное отношение к гостям со стороны хозяйки! Чисто, тепло, уютно. Только положительные эмоции. Спасибо, Моника!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.