Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2017
10.0

Our hostess was amazing as she immediately suggested some good places to visit for our one evening stay. The room was much larger than expected and very clean and cozy with a nice balcony to enjoy some wine! The location was perfect for starting and ending a small tour of Verona. Definitely would recommend this one!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Kwi 2017
9.7

Totally recommend this B&B. It was very comfortable with a very nice breakfast! You can use the kitchen and two bathrooms. The atmosphere was great because of the lovely furnishing -like a second home :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2017
9.7

Einfach richtig richtig gut! Perfekte Lage, tolle Unterkunft und super nette Hosts. Sehr empfehlenswert! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.1

Alloggio della massima ospitalità, proprio come quando si dice "fate come se foste a casa vostra". Stanze pulite e molto ben arredate.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
10.0

Très bien placé, à deux pas des arènes, Nicolo est très à l'écoute et fait vraiment de son mieux pour que tout soit parfait !! Petit déjeuner super (surtout les brioches, miaam !) Si l'occasion de retourner à Vérone se représente, nous y retournerons sans hésiter :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sty 2017
5.7

Bathroom smelled so bad; The whole place did not feel like BB; The whole place smelled foods at all time; No airing or spraying for fresh air.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello thank you for your review. We have windows in all the rooms and bathrooms you can open and product to spray. In my B&B there is a kitchen that guests can use (you used too!!). But my question is.. if you did not like my place why did you ADD 2 nights to your original reservation?

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Sty 2017
9.4

Ottimo appartamento situato al centro di verona, stanze molto confortevoli. Massima disponibilità da parte della signora Giulia. Consigliato

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sty 2017
9.7

Hermoso departamento, habitaciones cómodas, todo impecable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Gru 2016
10.0

Very happy with the location. It has a very homey feel to it. Just few minutes walk to the supermarket, arena, main square and the train station. Easy to find if you follow the directions. Decent breakfast bar. I was recommend some restaurants by a staff member and several places for sightseeing. I ended up loving the restaurant as well as the sights. Great place to stay while you're in the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.