Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
B&B Castelvecchio Located at Vicolo Volto San Luca, 19, , Verona.
B&B Castelvecchio
Italy
Verona 37122 Vicolo Volto San Luca, 19
91% 238
45.4372943 10.9899330
B&B Castelvecchio
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2016
9.4

Divino!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2016
8.9

Great value for your money. I would defenitly book here again. Clean and tidy hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Maj 2016
9.7

Very nice place!! Friendly and helpfull people, I definitly recommand this B&B :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
8.3

Apartment with 4 separate guest rooms and two bathrooms and a nice kitchen. Breakfast was serve yourself from a typical selection and the kitchen was nice to be able to cook in. 20 minute walk from train station and right downtown, close to many tourist sites, restaurants and grocery stores within walking distance. Comfy room, could use a new queen mattress in the room we were in, deep divots or valleys from people sleeping in same place on each side. Nice place to stay, quiet and good kitchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2016
8.9

Muy buena ubicación. Cuenta con información sobre puntos de interés a visitar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2016
9.7

This B&B was great, amazing location close to the heart of Verona. I loved that the breakfast was self serve, made it so easy when I had to leave early to catch a train. My room was wonderful, I loved having a balcony. The room and bathroom were very clean. The wifi was really fast! Guilia was very nice upon arrival, communication was great. She gave me a city map and showed me everything I needed to see and do in Verona. I would definitely recommend this place to anyone visiting Verona!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Mar 2016
10.0

You can comfortably walk from the railway station to the hostel. It's located near the arena. Everything was clean. The internet connection is very good. Kitchen is well equipped. Nicolò, who received us, was very nice and helpful. Would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2016
8.6

Gostamos muito da localização, fica próximo a todos os pontos turísticos. O café da manhã também estava bom. Nós mesmos que preparamos, mas havia todo o necessário. Julia foi muito simpática e atenciosa, nos mostrou os pontos turisticos no mapa e nos deu todas as informações. O que deixou a desejar foi o colchão da cama, que era muito velho e dava para sentir das molas no meio das costas. Meu namorado teve que dormir em uma cama de solteiro que havia no quarto pois não conseguiu dormir na cama.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2016
10.0

Ultra centrale, massima trasparenza, atmosfera fantastica, prezzo più basso di Verona per una qualità quasi di lusso. Davvero contento ! Consigliatissimo ! Tornerei volentieri !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.