Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 88 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 88 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
8.9

Camera spaziosa e pulita, ma colazione striminzita. I proprietari sono stati molto simpatici e disponibili. Unica nota, il giorno della partenza abbiamo deciso di fare una minicrociera ma purtroppo non abbiamo potuto lasciare le valige.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
9.7

Great place to stay in Trapani! Near the port but close enough to walk to everything else. You won't be disappointed if you stay here :) The owner was very nice and helped explain all of the things there are to do in Trapani.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2017
10.0

Excellent and comfortable place! Ignazio is very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
10.0

Hosts Ignazio and his wife was really pleasant, helpful and client oriented people. For example they took me from the airport because it was on their way!!! Super extra good service and cozy feel of being there! Best wishes them!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2017
10.0

Great place, very friendly and cooperative host.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Maj 2017
8.9

Cozy, clean and comfortable. Staff were very nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2017
9.1

An apartment with several rooms and a shared bathroom and kitchen. When I was there I was the only person staying. If breakfast is your thing this is the place for you...... Ham, cheese, eggs, pastries, bread, olives and freshly brewed coffee. Great staff who are very helpful but also leave you to get on with whatever you want to do. Close to shops and a very well equipped kitchen. Only downside would be the bed was a bit lumpy. A great place to stay, would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
8.3

A well located B&B very close to Trapani's historic centre. I was one of two guests when I stayed in March so atmosphere etc was difficult to judge. Polite, flexible and helpful staff.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.