Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Kwi 2017
8.3

Good location between the train station and the old town. I had a comfortable bed with memory foam pillows and a massive bathroom which was a bit dated but did the job. Air con and television in the room and a big wardrobe, table, sofa, lots of power sockets, everything you need. Only downside for me was I waited 40 mins outside in the hallway before a guest luckily let me in. I didn't mind too much as I left my bag in the living room and went out exploring. Adriano was lovely once we met!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
16 Kwi 2017
9.4

Super close to the center of Verona. The breakfast is excellent and the girl that greeted us was so kind and explained everything to see around. There are 2 excellent restaurants just outside of the apartment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2017
10.0

Excellent location and great view from the common balcony. Very cozy, at home. Clean and cute! Responsive host and hostess. Adriano detailed the route of the city tour. Generous breakfast. Very pleased!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2017
8.3

We stayed in Verona for an overnight as we needed to get a train from Italy to Austria. We stayed in this B&B for one night. Although it was basic it was reasonably priced so it did the job for one night. Wouldn't exactly reccomend it though, the sheets on the bed were old and uncomfortable. Staff very friendly and helpful which is always a plus.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Mar 2017
10.0

the room was clean and everything was equipped. the location was also good because close to oldtown. and the hosts are brilliant. they were so friendly. i enormously appreciate to them. my holiday in verona was great. 집이 굉장히 깨끗했으며 적혀있는 모든 시설이 완벽하게 갖추어져 있었습니다. 또한 위치도 구시가지와 가까운곳이라 어디든 관광할때 편했고 주인분들이 친절해서 고작 1박2일이지만 잘 보내고 왔습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
10.0

Foi tudo perfeito e a familia foi otima! Todos um amor, super atenciosos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2017
7.4

Todo bien, buena ubicación. Son agradables. Lo único que hay que coordinar bien la llegada porque no es un hotel. Es un departamento

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • rodrib4760
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Sty 2017
10.0

Staff was lovely, brakfast rich and location just perfect, between the city center and the train station :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
10.0

Очень приветливый хозяин Адриано, на карте отметил все интересные места, с ценами. Близко от вокзала и от центра. Рядом кафе и магазины. Можно пользоваться кухней, посудой. В нашем номере был свой санузел с душем. Общая гостиная с большим столом и отличным видом с балкона. Завтрак берешь из холодильника сам, нам при раннем выезде в аэропорт это было удобно.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Gru 2016
9.4

It was a perfect one night stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.