Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 142 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 142 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
B&B Ariel Located at Corso Porta Nuova 39, , Verona.
B&B Ariel
Italy
Verona Veneto 37122 Corso Porta Nuova 39
91% 142
45.4358290 10.9905032
B&B Ariel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Kwi 2016
9.4

Sehr netter Vermieter pflexibel zuvorkommend ..;)Das Zimmer ist top ausgestattet Fön Handtücher Fernseher ..durch selbst gestaltete Wandmalereien perdlnlichenote liebe voll gestaltet ...Liegt mitten im Herzen von Verona 2 geh Minuten bis zum Marktplatz Arena di Verona ,Bahnhof und Busbahnhof in 10-15 Minuten zu Fuß zu erreichen .Super Markt in der Nähe allerlei Bars Restarants unterm B&B und rund herum ..Verona ist eine so tolle Stadt geschichtlich und sehenswert ..20min am Gardasee Spitze

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2016
10.0

Great location, nice and clean room. Also very friendly and helpful host :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2016
6.3

I was under the impression that this would be a B&B, but it is actually an apartment that the owner lives in and rents out, so I was a little blindsided when I got there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2016
9.7

Adriano is an awesome host! We had such a great stay in Verona :) highly recommend this b&b

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2016
9.4

Excellent stay - great value and super host.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Mołdawia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
22 Sty 2016
10.0

Loved everything about the place, the proximity to city center, available facilities, amazing host. Thank you, Adriano for amazing time we had in Verona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2015
10.0

Adriano was a perfect host! he was very friendly and easy going! he even offered us a drink as we celebrated my birthday there! cosy atmosphere! the breakfast leaves no wish unfulfilled! :) We would efinitely stay there again! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Gru 2015
10.0

Abbiamo trovato l'Ostello ben posizionato nel centro, organizzato, molto pulito, accogliente, il signor Adriano molto gentile e simpatico. Abbiamo trascorso una notte molto tranquilla. Ci ritorneremo. Achamos o Hostel bem localizado no centro, bem organizado, tudo bem limpo, aconchegante, o Sr. Adriano muito educado e atencioso. Passamos uma noite muito tranquila. Voltaremos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2015
10.0

Achei tudo perfeito! Parabens ao Adriano!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.