Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

B.A. Hostel (Bairro Alto Hostel)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
11 Sie 2017
9.7

Fantastic stay, great location near the old City and bars. Staff were very helpful and friendly. There was an issue with the water on our last day, but I don't believe it was the fault of the hostel and they communicated pretty well about it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
8.3

The location is really great: you are in the center of the movida but in a quite street and very close to the MIRADOR where you can see al the town. The staff is very helpfull and friendly. In the morning is possibile to have breackfast and in the dining room there are some tables and sofa where you can seat, eta, talk with other travellers. In the reception you can buy for reasonable price also some drink, such as water ore coke.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sie 2017
10.0

Perfect place to enjoy the city night life !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
5.7

Breakfast didnt have much for options relative to other hostels i stayed at. Great location for party type people but a bit of a sketchy neighbourhood. Staff extremely great and friendly. Room was somewhat clean.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
9.4

Surprisingly quiet sleep. Friendly and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2017
10.0

Meine Tochter (10) und ich sind total freundlich empfangen worden. Das Hostel ist sehr zentral gelegen und viele Sehenswürdigkeiten zu Fuß erreichbar. Das Zimmer war klein aber vollkommen ausreichend. Sehr sauber genauso wie die Sanitären Anlagen. Die sind auch ziemlich neu. Es ist ein kleiner Familienbetrieb und so ist auch die Atmosphäre. Ein kleines Frühstück gab es auch. Für Hostel Verhältnisse gibt es daran nichts zu meckern. Hier werden wir wir wieder übernachten!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2017
10.0

Very good Hostel! Only issue is the lack of parking places in the nearby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Lip 2017
9.1

Great location, right in BA, good facilities and very helpful receptionists!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2017
8.0

Location is fantastic for exploring Bairro Alta and surroundings. Top of the hill. Staff were great. Bathrooms and private rooms a bit worn, but offset by convenience and location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Lip 2017
10.0

Very lovely and clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.