Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aveiro Rossio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 633 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 633 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
16 Cze 2017
9.1

Good location, really nice kitchen/dining area equipped with everything you need, including oven and cake making stuff! The staff were very helpful and answered any qs I had. All the beds in the dorm room have nightlights and a plug each. Nice friendly atmosphere, good showers and common area, good for solo travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Cze 2017
10.0

Perfecto como siempre.... Tercera vez que me alojo y seguro que repetiré,situacion de lo mejor... A 100m de la parada principal de autobus (hacia costa nova... Una playa idilica! ) en pleno centro.Staff increíble, te ayudan en todo...de lo bueno lo mejor Gracias/Obrigado por tudo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2017
9.4

Hostel is super cute and right in the middle of town - perfect location. Beds are super comfy and good kitchen / lounge area. The staff are very friendly and helpful. Would stay again in a heartbeat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Cze 2017
8.3

Je recommande fortement! Vous devez cependant être apte à vous endormir malgré le bruit causé par le bar juste à côté, somme toute, c'est parfait comme hostel! Cuisine bien équipée et personnel accueillant :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2017
8.0

Nice place, very clean, common areas were lovely and the staff were very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
9.1

Ottima posizione, in mezzo ai canali è vicino alla stazione degli autobus per andare a Costa Nova e Praia de Barra. Pulito, accogliente e gustosa colazione. Lo consiglio e ci ritorno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2017
10.0

Best hostel ever ! Comfortable, spacious and light. Staff is super nice and helpful. Kitchen is so handy with evthg you need, terrace on the outside, complete breakfast with homemade cake. You really feel like home, and don't want to live this fantastic place... Moreover, Aveiro is a place to see, a quiet and relaxing town... Sure to come back here next time in Portugal !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Maj 2017
10.0

All you need in small Aveiro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
9.7

Breakfast was really good, you could choose from different eats. Staff was friendly and helpful. In common room there was book exhange and lots of different games to play, coushes were really comfy also. Wifi didn´t work at some points tho..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2017
10.0

Un hostel bonito y agradable. El personal es amable y se comunica perfectamente en varios idiomas. Lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.