Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aveiro Rossio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 606 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 606 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Kwi 2017
10.0

Beautiful hostel! Great common spaces and a clean and spacious bedroom. Would stay there again in a heartbeat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Kwi 2017
10.0

Excepcional !!! sem comentários.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Kwi 2017
9.4

Cosy hostel: friendly staff, great breakfast, hughe lockers. Unfortunately, WiFi only works in the common rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
10.0

Excelente hostel! Muy limpio y cómodo! Desayuno riquísimo! Perfectamente ubicado y el personal es muy bueno!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
10.0

Honestly this is the only hostel I've ever given a 10/10 to. My stay was so great that when I later moved on to Porto, I was seriously considering just staying here and taking the train an hour every day. Aveiro isn't the most exciting city and I was a little wary because this is the only true hostel in town but it exceeded my expectations. I 100% recommend! Great for solo travelers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
23 Mar 2017
9.4

A very nice hostel, perfectly situated. Good breakfast, good wifi. Proper beds in the dorms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2017
8.6

It's a really nice hostel with a perfect location in Aveiro! The kitchen has everything you need and the livingroom is also really nice! We stayed in a 6 bed room and and had to share one bathroom with another room but everything was clean! We would definitely come back :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Lut 2017
10.0

Comfortable stay. *I slept very well*. Very centrally located, friendly staff and fellow travelers. Free breakfast, yummy bread, though coffee wasn’t hot. Nice eco friendly facilities. Lockers in the rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

Sem duvida um dos melhores hostels onde já estive ! Muito bem decorado, sempre tudo limpo e arrumado, o pessoal que lá está também é super acessível..tudo incrível!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
10.0

Obrigadinho Filipe, Catarina, Rita & Jose. So friendly & helpful. Perfect base for my (too short) trip to Aveiro. Facilities you would expect of a great hostel. Comfy beds (no bunks in loft room: a pleasant change). Very clean throughout. Fresh breakfast in a well equipped kitchen. Free computers. Homely common area. Few fellow guests in rainy February, but my dorm-mate Asel from Karaganda, Kazakhstan: she was nice company. Alvarium bar across the corner is a great spot for music & camaraderie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.