Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aveiro Rossio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 564 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 564 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
Aveiro Rossio Hostel Located at R. João Afonso de Aveiro 1, , Aveiro.
Aveiro Rossio Hostel
Portugal
Aveiro Aveiro 3800-198 Aveiro R. João Afonso de Aveiro 1
95% 564
40.6425881 -8.6565774
Aveiro Rossio Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jennakbennett2014
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Obieżyświat
  • 63 Recenzje
24 Wrz 2016
9.4

This hostel is in an amazing location. Easily walkable from the train station (like 15 minutes) and central to anything you could want to do or see in Aveiro. There are no bunk beds in the rooms which is fantastic! The breakfast is the normal hostel breakfast of bread with jam and meat but sometimes fresh fruit is added which is wonderful. The floors were a little dusty in the room but other than that very nice. There were not many bathrooms for the amount of beds but it was rarely a problem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.4

Wonderful place, bright and cheery. Lots of room to relax. Lots of hot water. Comfortable and safe. Only improvement I would suggest is the women's showers. The privacy doors were broken and unusable. The breakfast had a large variety which was a nice surprise. Great location. One of the nicest hostels I've stayed at

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
10.0

Hola! Estuve el fin de semana pasado, gracias a Rita (por su simpatía sin fin y acordarse de mí!), Vivien (por su incansable sonrisa!), Pedro (por sus magníficas conversaciones mientras fumábamos un cigarrito en la terraza en las tranquilas noches -te debo una cerveza!)... Gran ambiente, mejor atmósfera (arreglad esa guitarra por faaaaa, a ver si a la.próxima grabamos algo!), me quedo con la mermelada de higos del desayuno, la terracita, las increíbles vistas... Gracias! :) Ariadna

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
16 Wrz 2016
9.7

Le meilleur hostel ou j'ai pu passer. Une déco très sympa, le personnel est adorable, un super emplacement et le petit déj compris dans le prix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
10.0

A minha experiência foi fantástica, em que todos os funcionários foram impecáveis, tudo funcionou bem e a horas. Até os outros hópedes eram muito simpáticos. Sem dúvida para voltar, acima de tudo porque não tive tempo de explorar a reserva natural.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Wrz 2016
9.7

One of the nicest hostels I've ever stayed in. Super facilities (huge kitchen, cosy living room, no bunk beds), great breakfast, friendly staff. Had a great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
9.1

Very friendly staff. Breakfast good. Shower door broken but other than that the bathroom was clean. Towels provided. Generally a great experience! I would go back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Wrz 2016
10.0

All good. Very nice hostel and staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
4 Wrz 2016
10.0

Jeden Morgen selbstgebackener Kuchen und selbstgeflücktes Obst, ein Hostel in dem die Leute wirklich in Kontakt kommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2016
9.7

The Staff and the Atmosphere there were amazing. Its incredible how you feel at home all of a sudden. Good for resting and meeting new people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.