Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Avalon House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 7752 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 7752 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
8.9

A little noisy throughout the night & hall lighting into rooms throughout the night annoying

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2017
8.3

A good stay in the center of the city. The information about the travel from the airport were perfect but the bus price is now 3,30.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
5.4

Staff were inflexible re checking in and would not allow us to check in at 130pm. Even though the room was probably ready. Instead we had to put our bags in storage. Storage which is not free.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
10.0

Insgesamt ein gelungener Aufenthalt. Duschen, WC, Küche, Zimmer, alles sauber und ordentlich. Freundliches Personal. Morgens kleines Frühstück mit drin. Alles bestens.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2017
8.9

Je devais rester une nuit et au final je suis restée 3 nuits à Dublin dans cette auberge. Le personnel est sympa et prend le temps pour vous renseigner. Les chambres sont corrects le ménage est fait tt les jours.. le petit déj parcontre n'est pas fou mais à la rigueur il y a un Starbucks juste en bas pour les amateurs de café ! À côté des bars, restos et commerces 👌je recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
8.9

Stayed in a quiet single room that was fine for my needs. I liked that the laundry machines were in the basement so I could use them late (after the pubs, but before my early morning departure). Staff was friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2017
2.9

The place is very dirty, noisy and inconvenient. No lockers in the room and you have to pay for what they called "lockers" and what in reality are small cages. People were screaming on the hall at three in the morning!! I'm not going back and I would never recomend this place to anyone!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Maj 2017
10.0

Hostel with character and history . Old building but very well maintained , rooms are clean ,walls are fresh painted , vibrant colors , is a very nice hostel. The kitchen is new and clean . The staff are friendly and happy .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
7.4

I would like to see Kitchen open earlier in morning. 6am opening would suit earlier risers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
8.6

The location is perfect - extremely central and close to all the attractions. Staying here is worth suffering through the hard beds and slightly unclean surroundings.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.