Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Avalon House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 7,201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 7,201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
Avalon House Located at 55 Aungier Street, Dublin 2, Dublin.
Avalon House
Ireland
Dublin 55 Aungier Street, Dublin 2
82% 7201
53.3394193 -6.2661767
Avalon House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
10.0

Great hostel with friendly staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Andora, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
10.0

Awesome place! The hostel is clean and private, the Coffee Shop has Great food at reasonable prices, good variety of wines , great location. Fun place: pool and tennis table , Netflix and a big commune area to socialise and make new friends .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
10.0

Fun and Happy Staff is very helpful , rooms are clean , they have free breakfast, free walking tour , free maps , rent free Hairdryers and scales . The atmosphere is friendly and cozy .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
10.0

Amazing place with a great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2016
9.1

This is a great hostel, I stayed overnight in a room for 2 people a private room but the room was great everything you would want. The location is great and there is plenty going on so if your just looking for somewhere to put your head down for a weekend I would recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
8.6

The Avalon café next to the hostel is a smart deal. We had a twin room. Not cheap, but compared to the exorbitant hotel prices, a good bargain.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • jbettes1274
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sie 2016
7.7

Avalon house did the job ,Mitch is clean and warm and seems secure, had a room with four beds and it worked ok, check in was easy and friendly, no issues and would use again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2016
6.6

its very commercial..they´re trying to make money as much as possible with everything..and for this the facilities are not very good on the rooms. no own lights an the beds..less plugs..the rooms are very small.. the shower and toilets are mixed. good located, i would just go there again when thers no other possibility.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sie 2016
8.9

Ein schönes und sauberes Hostel nur sind 2 Steckdosen in einem 4 Bettzimmer ein bisschen wenig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
10.0

Great place to stay in the city center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.