Hostelworld.com

Avalon Hotel Paris

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 6.9
Avalon Hotel Paris Located at 131-133 Bd de Magenta, , Paris.
Avalon Hotel Paris
France
Paris 75010 131-133 Bd de Magenta
73% 310
48.8809451 2.3516321
Avalon Hotel Paris
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • anhduc_bem8688
  • Wietnam, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Paź 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Hotel znajduje się w dobrej lokalizacji, bardzo blisko do Dworca Północnego. Winda jest nieco wąskie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your stay and your comment, we will have a pleasure to welcome you back while your next trip in Paris Regards Marcin Konpa Front Office Manager

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Wrz 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Pokój był ładny, prześcieradła były czyste i lokalizacja była wygodna. Personel był przyjazny i pomocny. Negatywne czynniki były, że ściany są bardzo cienkie, więc budzili nas dwa dni z rzędu przez innych gości około 8 rano, że klatki schodowe i korytarze były w remoncie, więc były pokryte plastikiem, pełne budowniczych i śmierdziało jakiegoś produktu lub malować. Również, światła w pomieszczeniu nie były wystarczająco silne, aby zobaczyć prawie nic - nie wielki za wprowadzenie na make-up!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your stay, and we are delighted to know your appreciated our friendly and helpful staff. We will have a pleasure to welcome you back while your next trip in Paris. Regards Marcin Konpa Front Office Manager

  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2015
7.7

We booked for a 9am check in because we knew our flight would be in very early and we would need to sleep, but the room wasn't available for more than an hour. Then when we received a room there was construction in the room immediately next to us and we couldn't sleep after nearly 20 hours of travel. The hotel was undergoing many renovations in general, which made for an odd stay. The room was clean, the bed was comfortable and the bathroom was nice. However, construction negated the positives.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your stay, and we are delighted to know your appreciated room cleanness, comfortable beds and the bathroom. We are sorry work the works, which is already finished. We will have a pleasure to welcome you back while your next trip in Paris. Regards Marcin Konpa Front Office Manager

15 Sie 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Oświetlenie pokoju nie było bardzo dobre w świetle zbyt słabe Naszej być odczuwane w potrzebie szafce nocnej.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Kalmak için teşekkür ederiz Üzgünüz, oda kötü aydınlatılmış oldu edilir. Şu anda tüm odalarda küçük yüksek güç ampuller ampullerini değiştirmek. Biz Paris sonraki ziyaretinizde yeni sizi bekliyoruz. Saygılarımızla, Marcin Konpa Resepsiyon Müdürü

  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2015
8.3

The hotel locates nearby the Gare du Nord. The staff is friendly and helpful. Wifi facility is excellent. The room is a little small and the bathroom is very tiny. I think this is the norm in Paris.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your stay and nice brief comment. We will have a pleasure to welcome you back while your next trip in Paris. Regards Marcin Konpa Front Office Manager

3 Sie 2015
8.6

The hotel is located a five minute walk from the train station which is really handy! you can get a number 22 bus from around the corner from the hotel which will bring you past all the main sights and it stops beside the Eiffel Tower. The hotel staff were very pleasant and helpful. The rooms were basic but clean - decor dated and dark but while we were there it was undergoing renovations. No air con which was a shame, but everything else was perfectly acceptable, has wifi throughout.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lip 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Za cenę, śniadanie powinno być wliczone.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2015
6.0

Don't ever stay in this hotel if it is hot. There is no air conditioning.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Cze 2015
9.1

Our stay was good! We appreciated being close to the train station. The staff, especially Federica, was very helpful. No complaints!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.