Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de la Paix Québec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
Auberge de la Paix Québec Located at 31, Rue Couillard, , Quebec.
Auberge de la Paix Québec
Canada
Quebec Quebec G1R 3T4 31, Rue Couillard
79% 480
46.8150619 -71.2087842
Auberge de la Paix Québec
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
26 Sie 2016
9.1

Hostel is an awesome location short walk to almost everything you may want to see. Staff are really nice and very helpful. Kitchen is good. Breakfast is very basic but free so can't complain. Bathrooms were clean. Beds weren't the most comfortable but atleast they don't squeak when you move. Would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2016
10.0

Super!! Je recommande vivement!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Sie 2016
6.9

muy buena localización.. en general bastante limpio. Ambientefamiliar cuando estuvimos nosotros.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
7.1

Auberge de jeunesse au bon rapport qualité/prix. Les dortoirs sont corrects (matelas un peu durs...) et les douches/lavabos et toilettes sont à partager avec les autres locataires. Le petit-déjeuner est inclus, très basique. Très bon emplacement, au sein de la vieille ville de Québec, à 2 pas des restaurants, bars et boutiques.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
8.6

Super ! J'y suis allée 2 semaines j'étais seule en voyage et j'ai rencontré pleins de gens! Les espaces en commun sont parfait et l'ambiance est relax!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2016
6.3

Let me start by saying there's probably no better option for Quebec City Hostels. The location is awesome and pretty much everything is a short walk away. The problem with this hostel is the interior comforts do not match. The beds are incredibly uncomfortable and the rooms are incredibly hot and stuffy and there is no air conditioning or even a fan. Most of the staff were accomodating and helpful and wifi is superb. I would stay here again but maybe not in summer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
3 Sie 2016
9.1

Fantastic location in the old town, blocks away from the cathedral! Lovely courtyard. Facilities were nice although the lack of AC during the recent heatwave made sleeping a struggle. Would definitely stay at again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
7.1

El personal fue muy amable y la ubicación del Hostel muy buena. como contras los baños y las duchas son de uso común hombres y mujeres. No tiene aire acondicionado y en verano hace bastante calor. Los enchufes no abundan.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Sie 2016
5.4

Arrivées à la réception pour le check-in, la réceptionniste nous fait nous asseoir et nous fait poireauter 20 mn pendant qu'elle plie des draps sous notre nez, sans même nous accorder un regard. Je ne sais pas comment sont les autres réceptionnistes, mais nous avons été accueillies très sèchement !! Impossible de capter la wifi dans la chambre du dernier étage, espace salle de bain pas très propre, petit dej pas bon. Le + : l'emplacement et la réception qui est ouverte 24h/24. Auberge familiale.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • emmahbennett
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
6.6

The woman when we checked in at the front desk was very rude, and not polite. The location is great, and the courtyard is to die for. The washrooms smell like an outhouse and make me wonder if it's ever cleaned

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.