Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de la Paix Québec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 584 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 584 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
Auberge de la Paix Québec Located at 31, Rue Couillard, , Quebec.
Auberge de la Paix Québec
Canada
Quebec Quebec G1R 3T4 31, Rue Couillard
83% 584
46.8150619 -71.2087842
Auberge de la Paix Québec
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Sty 2017
8.3

Location was great as far as being in the old city. Clean. They make you take off your shoes and they have slippers for you to wear around. Could be that we went on a low season but there wasn't much space for hanging out. Bathroom showers were annoying but there's hot water!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
10.0

Un véritable havre de paix j'espère pouvoir y retourner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • taliahdez
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
7.7

RECIBEN NIÑOS Y ME TOCARON VARIOS, ERAN UN DESASTRE. HABIA PERSONAS ALOJADAS BASTANTE MAYORES, ESO ME PARECIO UN POCO PELIGROSO. NO SE PUEDEN CERRAR LAS PUERTAS DE LOS CUARTOS Y ESO NO ME DEJO DORMIR TRANQUILA, PORQUE NO HAY LLAVES NI NADA PARA ABRIR O CERRAR, CUALQUIERA PUEDE ENTRAR. ADEMAS EN VARIOS MOMENTOS ENTRE Y SALI SIN QUE NADIE DEL ALBERGUE SIN QUE NADIE ESTUVIERA PENDIENTE DE LA PUERTA, INCLUSO LA CAMARA DE VIGILANCIA NO ESTABA SIENDO CUIDADA, ESO ME DIO UN POCO DE MIEDO.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
8.3

This is an above average hostel. The staff were nice, the facilities were clean. They had breakfast from 7-10 in the morning. Excellent location (right in the middle of Old Quebec with a two minute walk from the cathedral, city hall, and a bunch of bars, shops, and restaurants. My only quibble was with the shower. You had to constantly pump the water to make it flow but it became hot quickly which is important for Canada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.4

Extrêmement bien situé, ambiance très sympathique, services au top, personnel très gentil, des prix défiant toute concurrence, le tout avec en plus cette petite touche nonchalante qui rappelle pourquoi l'auberge porte bien son nom ! Ce séjour sera parmi les meilleurs que j'ai passé, et cette auberge est probablement l'une des meilleures dans lesquelles j'ai séjourné... et je suis une habituée des auberges de jeunesse !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Gru 2016
9.7

기차역과 가깝고 퀘벡시티 안에 위치하고 있어 돌아다니기 좋아요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
8.6

Auberge très bien placé à 5/10 min de beaucoup d'activités et de lieux à voir. Personnel sympathique et une très bonne ambiance entre les résidents. De très belles rencontres. Seul point négatif, douches et toilettes un peu trop petites à mon goût.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2016
9.7

Vraiment très bel endroit pour passer quelques nuits. Cet établissement offre tout ce qu'on attend d'une auberge, une bonne ambiance et de la tranquillité en permanence. Merci beaucoup!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Gru 2016
10.0

Staff is really nice and pleasant, the location is perfect!! We went for Christmas and the staff invited us to their Christmas dinner in the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Gru 2016
9.4

I can recommend the hostel to everyone who plans a stay in Quebec City!! The location is awesome, 10 min by foot to the train station and 2 min to the old town. The staff was always friendly and helpful. Had a good time there!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.