Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de la Paix Québec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 611 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 611 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Mar 2017
8.9

Super Lage!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Mar 2017
8.0

Auberge très bien située dans le quartier du vieux Québec, à quelques minutes de la gare du palais et de la rue du Petit-Champelain. Mais méfiez vous des douches froides ! En effet, il faut savoir que les douches sont froides à l'exception de deux cabines situées une au deuxième étage et l'autre au troisième, donc il faut avoir de la chance pour qu'il n'y est trop de monde à l'auberge pour pouvoir y accéder (ou alors que les autres ne sachent pas que ces dernières existes ;) )

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
10.0

We were staying in a common dorm and there was a noisy party in the living room right under the room. The staff decided to move us to a private room after trying their best by talking. Everything is OK. Friendly, clean, great location, good breakfast, kitchen fully equiped, free tea and items left by other guests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
9.1

Great location. Very helpful staff. Fully equipped kitchen and lots of grocery stores around. Definitely would recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lut 2017
8.9

Nice atmosfere,friendly staff and great location to visit the city of Quebec.I would.certainly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lut 2017
9.1

hostel antiguo pero bien conservado. la ubicacion es excelente. la limpieza bien tambien. lo que podria criticar es el baño que es muy chico pero alcanza. la ducha si bien tiene buena agua caliente en el primer piso hay. pulsar constantemente para q salga. igualmente ofrecen sin problema usar la del segundo piso. todo es auto servicio. desde hacerte la cama hasta limpiarte lo q uses en el desayuno. bueno bonito barato. nada mas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lut 2017
10.0

They run a tight and fun ship. Recommend highly!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
9.1

Auberge de la Paix is a lovely hostel within the walls of Old Québec City. Everything is within walking distance! The hostel itself is an old stone building with updates, making it into a comfortable, warren-ish place with interesting nooks and crannies. The staff were uniformly wonderful and I would not hesitate to stay there again. The showers are a bit dodgy, running hot and cold, but one manages!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2017
7.7

Good place to stay for a long weekend. Staff was lovely and cordial. The one morning I tried to eat breakfast there, the kitchen was so crowded it was overwhelming, but it was a particularly busy day and I suspect it's usually fine. Big minus was that there are no locks on the outside of the dorm rooms but you do get an assigned locker. Beds were fine, location is on a well located but quiet street, and everything was quite clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lut 2017
6.3

The hostel was well located right in the middle of the old town. The free breakfast was good and the kitchen was ok. However I felt that the facilities were all too cramped. The shower was a disappointment because you had to press and hold to take a shower, otherwise the water would stop running every 7 seconds or so. Overall it was an ok hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.