Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de la Paix Québec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 627 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 627 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
9.7

Un lugar maravilloso, en el corazón de la vieja Québec. Perfecto para caminar las partes más bonitas de la ciudad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
10.0

Great Location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
9.7

위치가 무엇보다 좋았어요. 생장거리 바로 옆이고 올드퀘벡 내 모든 볼거리와 가까워요. 주변에 맛집이 많은 것도 큰 장점이에요. 직원분도 너무 친절하시고 아침도 훌륭했어요. 2층침대지만 원목이라서 흔들림도 거의 없었구요. 다만 샤워실과 화장실이 함께 있고 남녀 공용인 점은 다소 불편했어요. 하지만 무척 저렴한 가격에 이 정도면 매우 만족이요! 라커도 있으니 개인 자물쇠 준비해도 좋을 듯 해요. 저는 준비 못해서 $2에 샀어요. 전체적으로 매우 만족하고 다음에 가볍게 여행시에 또 갈 의사있어요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
9.7

Really good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
7.4

Nice place for a couple of nights, close to the Wall, the castle and the old calgary. Pretty easy to get around with your shoes. Defenitly a place to see. Breakfast is a good average with cereals and bread. Staff could be more friendly sometimes. Maybe they're if you're fluent in french.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2017
8.0

+ Sehr gute Lage! + Türen werden nicht abgeschlossen, + 24h besetzte Rezeption - hellhörig, - Betten/Matratzen sehr hart, schmal, unbequem - keine Möglichkeit Wäsche zu waschen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Kwi 2017
10.0

I really enjoyed staying at that hostel for the service, people and super location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
8.0

Fantastic location, very cute little hostel. Staff were helpful and friendly. Very quiet in the hostel, common area isnt large enough for activities. The showers have a button that needs to be continually pressed to keep the water flowing and the wifi was average. But overall it was a good stay for the price and location etc. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Mar 2017
7.1

Overall good stay but the beds and showers weren't great. Most showers require push button every 10 or so seconds to continue operating and beds are a bit short.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2017
10.0

I really enjoyed my stay here to such an extent that I stayed two weeks great location and price plus helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.