Hostelworld.com

Auberge de la Paix Québec

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.6
Auberge de la Paix Québec Located at 31, Rue Couillard, , Quebec.
Auberge de la Paix Québec
Canada
Quebec Quebec G1R 3T4 31, Rue Couillard
82% 428
46.8150619 -71.2087842
Auberge de la Paix Québec
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2016
5.1

Upon arrival we were told that mid way through our stay we would have to change rooms to accommodate another group. We were offered no other option and were told we would have to check out and then re-check in at check in time. The staff acted like we were inconveniencing them! Bathrooms were shared male and female even though we paid for a female dorm. Finally, the front door doesn't lock, nor do the bedrooms and they charge you to lock a locker! Luckily we had our own, wouldn't stay again

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
9.4

가격대비 만족스러웠고 정말 깨끗했음! 필요한 것 다 구비되어있고 조식이 괜찮은 편. 빨간머리의 총책임자분이 정말 친절하시고 여권관련 문제 휘말렸을 때 엄청 신경써주셨음. 단연 위치는 중심가에 있어 모든게 가깝고 최고. 단, 호스텔이다보니 6인실이 보통인데 침대사이가 너무 가깝고 추워서 잠을 잘 못잠 ㅠㅠ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Maj 2016
9.1

Very good young hostel ! A little bit cold at night !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
7.1

I stayed here for a night, it was quite a nice place. Even though I stayed here for a short period of time, I met many people and made friends. everything was neither terrible nor magnificent, which is good enough for this price! But shower was a bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.1

J ai passé un tres bon sejour dans cette auberge, personnel agreable, douches chaudes et propres... je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.1

They were really laid back and welcoming. We booked last minute and I guess it's not quite the busy season yet because there was plenty of beds left. I was quite impressed by the cleanliness. (I dropped something under my bed and had to slide under and get it and I came out way cleaner than one would expect!) The staff was more than happy to offer advice and good places to go based on our expressed interests. The doors are always open but they offer locks and I felt very safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Mathieu0907
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
14 Kwi 2016
10.0

Très bonne auberge sur le concept d'association à but non lucratif ! La première que l'on rencontre dans ce genre après un an de voyage. Le tout dans la bonne humeur et un ensemble très bien tenu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
8.9

Tolles Hostel in einer ruhigen Seitenstraße von Old Quebec. Supermarkt, Wäscherei und Bus/Bahn in 10min zu Fuß zu erreichen. Personal ist nett und hilfsbereit und rund um die Uhr verfügbar. Das Frühstück ist einfach, aber gut. Die Betten könnten länger und bequemer sein und auch die Duschen mit Druckknopf sind anfangs gewöhnungsbedürftig. Im Großen und Ganzen aber ein nettes Hostel und seinen Preis wert.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Mar 2016
9.1

Super bien situé. Oui le personnel n'est pas "robotique", pour certaines personnes, ça peut paraître froid, mais si vous prenez le temps de leur parler, ils sont très serviables, gentils, et sincères. Esprit relax, serein, comme une maison familiale. Très calme donc, si vous recherchez la fête, ce n'est pas là qu'il faut aller. Confort des lits et de la douche à la hauteur d'une auberge de jeunesse (c'est pas un 4 étoiles, il ne faut pas l'oublier!). J'y retournerai fort

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
10.0

Had a great time thanks! and Staff were really lovely because I can only speak English :) Thankyou

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.